Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Mobiel kantoor camper

Met een mobiel kantoor camper ga je voor een flexibele ruimte op locatie. Tijdens de coronacrisis hebben steeds meer mensen gebruik gemaakt van een camper als thuiskantoor. Dit blijkt uit onderzoek van NKC (Europa’s grootste camperclub). Vanuit een tijd waar minder gereisd kan worden is dit dan ook dé ideale én creatieve werkplaats. Hiermee wordt thuiswerken nooit eentonig omdat je kan gaan en staan waar je wilt! Dit is dan ook één van de redenen waarom campereigenaren dit steeds vaker als thuiswerkplek gebruiken. Wij bieden je een persoonlijke aanpak én grenzeloze service. Laat je inspireren!

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

Flexibel werken

Met een mobiel kantoor camper voldoe je aan dé werktrend van het moment: flexibiliteit. Ontmoet klanten altijd en overal op een bijzondere manier. Met dit unieke concept kan je als startende ondernemer inspelen op het feit dat een eigen kantoor te duur is. Ook een tijdelijke behoefte aan kantoorruimte op locatie kan ertoe leiden dat dit een ideale oplossing is. Hiermee heb je namelijk wél de lusten van eigen kantoor, maar níet de lasten. Flexibel, zichtbaar én uniek! Ga voor een camper zakelijk huren.

Zodra je voor een mobiel kantoor camper gaat is er sprake van een win-winsituatie. Gebruik de camper namelijk tijdens de campervakantie én om in te werken. Ideaal voor een buitendienstmedewerker die in een representatief voertuig wil reizen én werken. Overnacht af en toe in het mobiele kantoor én ontvang zakenpartners voor kleine besprekingen. Hiermee ben je overal in Nederland bereikbaar óf reis je zelfs door geheel Europa. Ervaar de vrijheid die het werken in een camper biedt. En vindt nét even die afwisseling waar je aan toe bent.

Faciliteiten mobiel kantoor

Camperhuren.nl biedt ruime faciliteiten voor een mobiel kantoor camper aan. Comfortabele, grote campers die voorzien zijn van een zitgedeelte. Variërend tussen de vier én zes personen met een keuken, douche én toilet. Meerdere bedden en optimale opbergruimte zorgt ervoor dat het ‘kantoorwaardig’ is. Voldoende zit- en werkmogelijkheden en bergruimte voor dossiers zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is. Laat de camperrondreis maar beginnen!

Om je (letterlijk) zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij een aantal thuiswerktips voor in een mobiel kantoor camper. Zo is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Om ervoor te zorgen dat je niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan hebben wij dit alvast voor je op een rijtje gezet.

  • Ga na waar je met de camper mag staan (regels verschillen per gemeente)
  • Zorg voor een goede internetverbinding
  • Ga na of er voldoende gasvoorraad is

Kantoor camper huren

Vanuit onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een knap stukje maatwerk te bieden. Om te beginnen brengen wij altijd eerst alle wensen in kaart voor een camper huren Nederland. Dit is volgens ons dan ook dé basis om je van persoonlijk advies op maat te voorzien. Afhankelijk van de wensen voor een camper huren kunnen wij de camper aan de huisstijl van het bedrijf aanpassen door de camper te bestickeren. Ook denken wij mee over het brengen en halen op locatie. De schoonmaak wordt verzorgd en praktische extra’s als een aggregaat voor extra stroom of opgemaakte bedden én een volle koelkast worden verzorgd.

  • Bestickeren
  • Breng- en ophaalservice
  • 24/7 bereikbaar
  • Per dag te huren
  • Volledig pakket
  • Grote berging voor equipment
  • Meer dan 35 luxe campers

Mobiele camper kopen?

Als je al ervaring hebt met een mobiel kantoor camper huren is het misschien tijd voor de volgende stap: luxe camper kopen. Hiermee kan je namelijk jarenlang vooruit. Wij bieden jonge campers aan van betrouwbare merken. Goed voor jarenlang (thuis)werkplezier zónder onaangename verrassingen. Voordat wij een camper verkopen verzorgen wij nog een onderhoudsbeurt waardoor de eerste 5.000 km onderhoudsvrij zijn. Ook wordt een vochtmeting uitgevoerd om er 100% zeker van te zijn dat de camper in goede staat is. Wij denken graag met je mee voor een oplossing op maat!

Welke camper past bij jou?