Contact

Luxe camper kopen

Luxe camper kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen jonge, tweedehandse luxe campers. Wil jij zorgeloze vakanties met jouw gezin doorbrengen? Dan zijn onze compleet en luxe uitgeruste campers een goede keuze! Bel ons voor persoonlijk advies!

Contact

Bekijk ons aanbod luxe uitgeruste campers

Prijs: €65.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €54.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2017
Prijs: €67.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €61.500 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 3 Bouwjaar: 2020

Luxe camper kopen bij camperhuren.nl

Ben jij van plan een luxe camper te kopen? Onze campers hebben een luxe uitrusting, waardoor al jouw zorgen uit handen worden genomen tijdens jouw vakantie. Dat is pas genieten! Niet alleen tijdens jouw vakantie, maar ook tijdens het aankoopproces zorgen wij ervoor dat jouw camper van alle extra’s wordt voorzien. Wij zorgen voor:

  • Een optimale inrichting van de camper, zodat jij alle ruimte hebt. Alle onderdelen worden voor oplevering nog extra nagekeken.
  • Bij een luxe camper kopen kun je bij ons tegen een meerprijs vele opties extra laten installeren, zo kun jij de camper van alle gemakken voorzien.
  • De service die wij bieden is persoonlijk
  • Onze luxe campers bevatten standaard een luifel, fietsendrager, een keuken, een douche en toilet. Zo kom jij niks tekort onderweg en op vakantie!
  • Voordat de caravan met jou meegaat, wordt hij nog grondig door ons gepoetst en gecontroleerd.
  • De laatste onderhoudsbeurt vanuit ons wordt voor de overdracht geregeld. Na een luxe camper kopen hoef je de eerste 5000 kilometer nergens zorgen over te maken!
  • Vanuit ons wordt een vochtmeting gedaan en het desbetreffende certificaat bijgeleverd.

Alle voordelen van camperhuren.nl weten?

Bekijk onze voordelen!

De luxe camper soorten uit ons aanbod

Wij hebben verschillende soorten campers in ons aanbod. De soorten hebben elk eigen kenmerken, die belangrijk zijn mee te nemen in jouw aankoopproces. Elke camper soort is in een ander opzicht luxe. Dus bij elke soort luxe camper kopen kun je weer iets anders verwachten. Hieronder staan de voornaamste verschillen:

Soorten campers

Alkoof camper

Als je een luxe camper wil kopen dan is een alkoof camper misschien wel het meest geschikt. Deze luxe campers hebben ruimte voor tot wel 6 personen. Een bijkomend voordeel daarvan is dat het erg ruim van binnen is en dat je er gewoon in kan staan. Er is ruimte voor grote bedden en een ruime garage. De optimale combinatie tussen bergingsruimte en bewegingsruimte dus!

 

Half-integraal camper

Een half-integraal camper is een gestroomlijnd model die makkelijk wendbaar is. Deze zijn standaard uitgevoerd voor twee personen, maar bieden vaak als optie een hefbed, waardoor de camper plaats biedt voor vier personen. Hij is compacter dan een alkoof camper wat het een voordeliger model maakt als je kijkt naar brandstof.

Integraal camper

Luxe camper kopen? Dan is een integraal camper wat voor jou! Deze camper laat veel daglicht binnen en heeft tijdens het rijden veruit het meeste zicht. Daarnaast staan deze campers bekend om de goede isolatie. Zelfs beter dan die van bijvoorbeeld de alkoof en de half-integraal. Wel zijn ze relatief duur, maar de aankoop loont, aangezien ze waardevast zijn.

 

Welke camper past bij jou?