Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Luxe camper kopen

Zodra je voor een luxe camper kopen gaat ben je bij ons aan het spreekwoordelijk juiste adres. Jonge tweedehandse campers kopen die tóch nog voorzien zijn van de juiste luxe. Na aankoop zal het dus nog voelen als een nieuwe camper. Perfect om een zorgeloze vakantie met een heel gezin door te brengen. Ontdek de rust én voordelen die een camper met zich meebrengt. En natuurlijk alle luxe uitrustingen die je van een camper mag verwachten. Kortom een goede keuze als je jarenlang wilt genieten van een welverdiende vakantie. Bij onze camper verkoop heb je een ruime keuze. Ga snel op pad!

Luxe camper te koop!

Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018

Ga voor een luxe camper

Tijdens de vakantie staat één ding centraal: genieten! En daarom is het ook logisch om voor een luxe camper kopen te gaan. Met een luxe uitstraling worden alle zorgen uit handen genomen en kan jij met volle teugen genieten. Zo worden alle zorgen uit handen genomen tijdens de vakantie. Alle gemakken zijn eenvoudig binnen handbereik. Om je alvast te laten wennen aan jouw nieuwe voertuig, hebben wij onze service er ook op gericht om jou te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de camper van alle gemakken voorzien is.

Wat is de basis van een luxe camper kopen? De inrichting. Heel simpel richten wij alles zo in dat jij alle ruimte hebt. Ieder onderdeeltje wordt zorgvuldig nagekeken voordat de camper opgeleverd wordt. Tegen een kleine meerprijs kan je tal van opties extra laten installeren en zorg jij ervoor dat de camper (nagenoeg) op maat is! Standaard bevatten alle tweedehands campers van ons een luifel, fietsendrager, keuken, douche én toilet. Hierdoor kom je niks tekort onderweg en op vakantie. Je hebt ook nog de keuze tussen dubbele- of enkele bedden in jouw camper!

Voordat het nieuwe voertuig met je meegaat wordt deze grondig gepoetst en gecontroleerd. De laatste onderhoudsbeurt vóór de overdracht wordt vanuit ons geregeld. En daarom hoe je jezelf tijdens de eerste 5.000 km géén zorgen meer te maken. Ook wordt een vochtmeting gedaan en wordt een desbetreffend certificaat bijgeleverd. Daarna kun je zelf met de camper op pad. Het blijft wel belangrijk om voldoende onderhoud aan de camper te verrichten, zo kan hij zo lang mogelijk mee. Denk hierbij aan onderhoud bij een erkende Fiat-garage of bijvoorbeeld Bovag onderhoud.

Soorten campers

Wij hebben verschillende camper soorten in ons aanbod. Ieder met hun eigen kenmerk. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kan je dus de juiste kenmerken van onze campers combineren. Zo is ieder type camper in een ander opzicht luxe te benoemen. Grofweg maken wij een splitsing tussen drie soorten campers. Allemaal luxe, maar tóch net even een tikkeltje anders. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen dubbele of enkele bedden, keuze tussen verschillende opties en natuurlijk keuze uit de opbouw. Ontdek alle voordelen van een zo goed als nieuwe camper!

Luxe alkoof camper

Een alkoof camper is misschien wel dé meest geschikte camper als je voor een luxe camper kopen gaat! Deze luxe grotere camper biedt namelijk plaats voor tot wel 6 personen. Ideaal om als groot gezin op vakantie te gaan of met een vriendengroep, de camper is van alle gemakken voorzien. Een ander bijkomend voordeel is dat het erg ruim van binnen is. De hoogte is ideaal zodat je comfortabel binnen in de camper kan staan. Ook is er in deze grotere camper ruimte voor grote dubbele of enkele bedden en is er een ruime opbergplaats. Dé optimale combinatie tussen bergingsruimte én bewegingsruimte.

Luxe half integraal camper

Naast een alkoof camper is ook het type camper half integraal bij uitstek geschikt voor een luxe camper kopen. Dit model is meer gestroomlijnd én wendbaarder. Standaard is een half integraal camper uitgevoerd voor twee personen. Tóch bieden veel campers een hefbed aan waardoor het al snel plaats kan bieden voor vier personen. Omdat het wat compacter is dan een alkoof camper is dit ook terug te zien in de brandstofkosten. Daarom is het niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Win-win!

Luxe integraal camper

Een luxe integraal camper is bij uitstek geschikt om een luxe vakantie tegemoet te gaan en is van alle gemakken voorzien. Ga je voor een luxe camper kopen? Dan is dit er een die veel daglicht naar binnen laat. Ook heb je tijdens het rijden veruit het meeste zicht wat het rijcomfort natuurlijk verhoogd. Verder staat de camper bekend om een goede isolatie. Deze is zelfs beter dan van een alkoof camper of een half integraal camper. Kijkend naar de aanschafkosten is te zien dat het een relatief duur model is. Toch loont de aankoop omdat het een enorm waardevast model is, zelfs als tweedehands campers leveren deze modellen nog veel op. Bij de camper verkoop verdien je dus altijd een vergelijkbare prijs, vergeleken met het aankoopbedrag.

Welke camper past bij jou?