Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Camper 5 zitplaatsen

Wil jij graag met je gezin of met een aantal vrienden op reis? Dan is een camper 5 zitplaatsen ideaal! Met een camper kan je gaan en staan waar je wil; je hebt enorm veel vrijheid. Als je een camper 5 zitplaatsen wilt huren óf kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met de zoektocht naar de perfecte camper. Aarzel niet en kijk wat wij jou kunnen bieden!

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Camper huren

Zoals de naam van onze site het al zegt ben je bij ons aan het juiste adres om een camper 5 zitplaatsen te huren. Hierboven kan je een kijkje nemen in ons assortiment. Eén ding wat zeker is, is dat al onze campers jong,  goed onderhouden en van luxe en comfort voorzien zijn. Het nadeel aan een camper kopen is dat het een hele investering is. Als je nog niet helemaal overtuigd bent van een camper, is het handig om er eerst een te huren. Op die manier kan je ervaring met een camper op doen en kijken of het iets voor jou is.

Camper kopen

Heb je al eens eerder een camper 5 zitplaatsen gehuurd en was dat goed bevallen of ben je al meteen overtuigd? Dan kan je bij ons ook terecht om een camper 5 zitplaatsen te kopen. Alle campers die wij verhuren, kan je aan het einde van het seizoen kopen tegen zeer gunstige prijzen. De campers die wij verkopen zijn maximaal 3 jaar oud en zijn altijd keurig onderhouden door een erkende FIAT garage. Ook zit er op veel campers nog een lopende fabrieksgarantie. Hierdoor hoef jij je bij aanschaf van een tweedehandse camper 5 zitplaatsen geen zorgen te maken en kan je nog jarenlang samen met je familie of vrienden genieten! Ontdek hier ons aanbod en laat je inspireren.

Camperrondreis

De populariteit van camperrondreizen neemt toe en dat is natuurlijk niet zomaar. Je kunt zelf je route bepalen en op elke bestemming stoppen wanneer je maar wilt. Daarnaast kan je bij ons gemakkelijk een camper 5 zitplaatsen huren die je van alle gemakken voorziet.  Om niet voor onaangename verrassingen te komen te staan is het belangrijk dat je van te voren een duidelijk idee hebt van welke landen je wilt bezoeken. Er gelden namelijk andere regels in verschillende landen. Verder is aan jou de keuze in hoeverre je de reis voorbereid. Je kan alle overnachtingsplekken van te voren vastleggen of jezelf juist laten verassen onderweg. Als je hulp nodig hebt bij het plannen van je rondreis kunnen wij je daarbij helpen! Op onze site vind je meer informatie over camperrondreizen en een aantal handige tips.

Voor meer inspiratie voor jouw campervakantie kan je ook eens kijken naar:

Over Camperhuren.nl

Wij verhuren én verkopen luxe, comfortabele campers van 2 tot 6 personen. Heb je een camper 5 zitplaatsen op het oog? Dan kan je een kijkje nemen in onze showroom in Aalsmeer, vlakbij Amsterdam. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur geopend.

Als je voor een camper van camperhuren.nl gaat, kan je service van begin tot eind verwachten. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van zijn of haar vakantie. Zo helpen wij jou met de zoektocht naar de ideale camper en geven wij tips over vakantiebestemmingen én over wet- en regelgeving. Daarnaast kan je bij vragen of problemen tijdens jouw reis altijd terugvallen op onze service.

Heb je op dit moment vragen over het huren of kopen van een camper of specifiek over de camper 5 zitplaatsen die je op het oog hebt? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0297-547007 of te mailen naar info@camperhuren.nl.

Welke camper past bij jou?