Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper automaat enkele bedden

Een camper automaat enkele bedden wordt gekenmerkt door een enorm efficiënte inrichting. Veel camper eigenaren geven eenmaal de voorkeur aan een slaapruimte met een eigen enkel bed. Dit is om gemakkelijk in- en uit te stappen. Ook zorgt dit ervoor dat je een enorme opbergruimte onder de bedden creëert. Verschillende lengtematen zorgen ervoor dat de bedden altijd volledig op maat worden geplaatst. Hierdoor is de camper ook vaak wat langer dan gemiddeld. Ondanks dat de camper zich op enige hoogte bevindt kan dit ook gemakkelijk bereikt worden via een opstap treden. Hierdoor is een gigantische bergruimte onder de bedden gecreëerd die vooral via de achterkant enorm toegankelijk is.

Camper met automaat huren

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Waarom een camper automaat enkele bedden?

Vanuit onze ervaring weten wij als geen ander waarom je voor compacte campers occasions met enkele bedden zou kunnen kiezen. Het blijkt namelijk dat veel camper reizigers er de voorkeur aan geven. Eén van de voornaamste redenen hiervoor is ongetwijfeld het enorm comfortabel instappen en uitstappen uit het bed. Tussen de twee bedden is namelijk ruimte waardoor je zonder over elkaar heen hoeft gemakkelijk uit bed kan. Ook zorgen de enkele bedden (met name als ze hoger liggen) voor een mooie bergruimte. Verder kan je er ook nog voor kiezen om de enkele bedden opklapbaar te maken voor een fiets of andere grote baggage. Zelfs een tweepersoonsbed is mogelijk door de enkele bedden uit te bouwen naar een riant tweepersoonsbed.

  • Enorm toegankelijk in en uitstappen
  • Creëer veel bergruimte
  • Gemakkelijk opklapbaar (biedt plaats voor fietsen of andere grote baggage)
  • Om te bouwen tot een riant tweepersoonsbed

Een camper met automaat kopen

Naast dat je met enkele bedden al voor een stukje gemak gaat, kan dit nog verder uitgebreid worden met een automaat. Dit is namelijk enorm gemakkelijk als je langere afstanden overbrugt. Of als je in een ellenlange file komt te staan. Voorkom dat je continu de koppeling op hoeft te laten komen door een automaat aan te schaffen. Als je met de camper een camperreis Europa aflegt kan het ook voorkomen dat je in een ander landschap rondrijdt. Met name in bergachtige landschappen komt een camper automaat dan ook enorm van pas. Waar dit met een handmatige schakelbak vaak even wennen is, gaat dit stukken gemakkelijker met een camper automaat enkele bedden!

Combineer ultiem gemak

Een camper automaat enkele bedden is natuurlijk de perfecte combinatie. Op deze manier ga je voor ultiem gemak dat leidt tot een ontspannen campervakantie. Klaar om de je grenzen letterlijk te verleggen en erop uit te trekken naar het buitenland. Met een hoog comfort als basis om optimaal te genieten van heuvelachtige omgevingen. Kom langs de meest pittoreske dorpjes zónder toe te geven aan gemakt. Ervaar vrijheid als nooit tevoren door je vooraf niet vast te spijkeren aan een hotel of andere overnachting. Maak je geen zorgen of het verblijf voldoet aan je wensen of eisen. Met een camper automaat enkele bedden weet je namelijk dat dit goed geregeld is.

Ga voor een camper huren

Vanuit onze ervaring adviseren we beginnende camper reizigers om eerst voor een camper huren te gaan, vóórdat overgaan wordt tot een kleine camper kopen. Het blijkt namelijk dat het enorm lastig is om vooraf alle wensen en eisen helder in kaart te brengen. Zodra je eenmaal met een camper op pad bent geweest is het makkelijker om erachter te komen wat je precies nodig hebt. Nadat je een camper huren ondervonden hebt kan je dan de knoop doorhakken om voor een schakelcamper óf een camper automaat enkele bedden te gaan. En of je de voorkeur geeft aan een riant tweepersoonsbed. Of toch tevreden bent met twee enkele bedden.

Welke camper past bij jou?