Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Wat kost een camper huren

Wat kost een camper huren? Dat is afhankelijk van welke soort camper je huurt, voor welke periode en natuurlijk voor hoe lang je de camper in gebruik hebt. Ben jij van plan het avontuur op te zoeken en een camperrondreis te maken? Onze campers zijn uitstekend om jouw reis mee te maken. Het huren van een camper is bij ons veilig en betrouwbaar en wij zijn tijdens jouw reis altijd bereikbaar!

Naast onze goede voorwaarden schieten we jou ook graag te hulp bij het uitzoeken naar een geschikte huurcamper voor jouw reisgezelschap. Hiermee houden wij ook rekening met de kosten voor jou als huurder. Wat kost een camper huren? Dat kan dus veel verschillen en is geheel afhankelijk van jouw situatie.

Bekijk onze huurtarieven

Prijsindicatie van onze huurcampers

Onder het kopje huurtarieven vind jij alle huurprijzen van onze campermodellen terug. Wij werken met verschillende tarieven, verdeeld over de seizoenen.

Deze verhuurprijzen zijn exclusief uitgifte- en innamekosten, afkoop van het eigen risico, borg, brandstofkosten en zonder bij te boeken extra’s. Om jouw camperreis extra luxe te maken bieden wij namelijk verschillende praktische– en comfortpakketten aan.

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Hoog of laagseizoen

Het moment waarop je een camper huurt heeft dus invloed op de prijs. In het hoogseizoen zijn campers duurder dan in een laagseizoen. Als je de kosten van de huur zo laag mogelijk wil houden, kun je het beste jouw campervakantie in een laagseizoen plannen. Ga je liever in de zomer op reis? Dan zullen de kosten van een camper huren iets hoger liggen.

Bij Camperhuren.nl huur je niet alleen een camper voor de huurprijs; je krijgt er ook nog alle services bij. Dat is ook een van de grootste voordelen van Camperhuren.nl, wij staan gedurende jouw reis voor jou klaar!

Waar gaat de reis naartoe?

Of je nou tegen een scherpe prijs een camper huurt in het laagseizoen of tegen hogere kosten in het hoogseizoen, er is altijd wel iets te beleven! Het is wel belangrijk om voor jouw reis een mooie route uit te stippelen met de mooiste bestemmingen. Ook op dit gebied helpen we jou graag een handje. Op onze site staat een inspiratiepagina waar jij al onze aanraders kunt terugvinden. Hieronder geven we jou ook een aantal tips mee:

Reizen in het laagseizoen

Als je de vrijheid hebt om zomaar een vakantiedatum te prikken, kun je bijvoorbeeld een mooie reis maken in het laagseizoen. Het laagseizoen is in veel opzichten voordelig. Niet alleen de kosten van jouw huurcamper zijn lager, maar ook campings en accommodaties. Hierbij moet je wel opletten dat je voor jouw reis kijkt of er nog campings open zijn. Een ander voordeel is dat er minder toeristen zijn in het laagseizoen. Bij normaal drukbezochte plaatsen kan dat vele voordelen met zich meebrengen.

Een aanrader voor het laagseizoen is een reis door Scandinavië. Het noorderlicht is namelijk alleen in het najaar te spotten. Andere aanraders zijn de landen rondom de middellandse zee. Hier kun je de koude Nederlandse winter even ontvluchten en genieten van een aangenamer temperatuurtje.

Doe inspiratie op!

Reizen in het hoogseizoen                                                                                                                             

Reizen in het hoogseizoen is natuurlijk ook niet verkeerd! De zon schijnt, het landschap komt in bloei en er is veel leven in grote steden. Genoeg te beleven! Aangezien de zon schijnt en het landschap opleeft, is het erg mooi om er met jouw huurcamper er doorheen te rijden.

Het hoogseizoen is mooi om de zon op te zoeken. Op naar het zuiden! Hier kun je genieten van een relaxte strandvakantie of kun je in de open natuur kamperen, zelfs in een tent! Het is in het hoogseizoen ook mooi om bruisende steden te bezoeken en daar wat cultuur op te doen. Wil je in het hoogseizoen een rustigere plek bezoeken? Het is overal relatief druk, maar als je in noord-Europa blijft, kan het weleens meevallen met de drukte. Denk bijvoorbeeld aan een reis door de Baltische staten of ontdek Polen of Duitsland met een rondreis. Doe hieronder meer inspiratie op!

Laat je inspireren!

Vraag ons om hulp!

Als jij verzekerd wil zijn van jouw huurcamper, kun je hem het beste zo snel mogelijk reserveren! Wij helpen jou graag bij het uitzoeken van een camper. Wil je weten wat een huurcamper kost voor jouw reis? Bekijk dan onze tarieven of ons aanbod huurcampers. Nog meer vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact

Welke camper past bij jou?