Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Camper huren Amsterdam

Een camper huren Amsterdam begint bij Camperhuren.nl. Dat is het startpunt voor het huren van een camper voor jouw ideale vakantie. Wij hebben een divers aanbod aan campers, zo is er altijd wel een camper geschikt voor jouw reis en reisgezelschap. Onze campers zijn van alle gemakken voorzien, zo kun je gerust op vakantie zonder je druk te maken over de inventaris. Een vakantie boordevol vrijheid en onbezorgdheid beleef je met een huurcamper.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

Tips voor camper huren Amsterdam

Wil jij wel eens een ander soort vakantie? Ga dan op pad met een camper, het huren van een camper Amsterdam geeft je oneindig veel mogelijkheden. Ben je nog nooit met een camper op vakantie gegaan? Dan geven wij jou graag de belangrijkste camper tips mee.

Wanneer je op vakantie gaat met een camper huren Amsterdam is het belangrijk om na te denken over je verblijfplaats. Overnacht je op een camping, camperplaats of misschien ga je wel wild kamperen. Maar hoe vind je nou de locatie die het best past bij jouw wensen. Om verblijfplaatsen te vinden kun je de CamperContact app op je telefoon zetten, hiermee gaat het zoeken naar verblijfplaatsen een stuk makkelijker.

Los van de praktische zaken is het rijden in een camper net iets anders dan in een auto. Een camper is een stuk hoger, breder en langer dan je gewend bent bij een auto. Dit zal voor de meeste even wennen zijn, je gaat waarschijnlijk niet wekelijks voor een camper huren Amsterdam.  Maar maak je niet druk, uit ervaring blijkt dat het rijden in een camper snel went. Dit kan dus geen reden zijn om geen camper te huren met camper huren Amsterdam.

Wil je nog meer tips over camper huren Amsterdam? Bekijk dan onze blog waarin we je nog meer camper tips geven voor camper huren Amsterdam.

Wat te doen in Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van ons land. De stad staat bekend om zijn grachten, museums en toerisme. In de stad zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden, maar welke moet je nu echt gezien hebben gedurende jouw vakantie met camper huren Amsterdam?

In Amsterdam zijn er meer dan voldoende activiteiten om een aantal dagen door te brengen tijdens jouw vakantie met camper huren Amsterdam, de diversiteit van de activiteiten is daarnaast ook enorm. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga je met een rondvaartboot de grachten van Amsterdam bekijken, of bezoek je een van de populairste attracties van Amsterdam: het Van Gogh Museum. Ben jij samen met je reisgezelschap meer in voor een wat actievere dag bezoek dan de Koninklijke dierentuin Artis of stippel een route uit en loop langs de grachtenpanden van de hoofdstad van ons land.

Nieuwsgierig naar wat Amsterdam nog meer te bieden heeft? Kijk dan hier voor wat inspiratie.

Camperplaatsen Amsterdam

Heeft u uw reis al helemaal uitgestippeld? Of heeft u nog geen idee wat de mogelijkheden zijn wat betreft camperplaatsen? Wij helpen u graag op weg om uw vakantie met een camper huren Amsterdam onvergetelijk te maken. Op onze inspiratiepagina kun je blogs vinden met daarin veel informatie en tips over camper huren Amsterdam. Daarnaast kun je ons altijd advies vragen over de mooiste camperplekjes bij camper huren Amsterdam.

Camper huren Nederland

Camperhuren.nl is de plek voor een camper huren Amsterdam of in de rest van Nederland. Bij ons kun je terecht voor het huren van campers in verschillende plaatsen, hierbij kun je denken aan een camper huren in:

Ons bedrijf is gevestigd in Aalsmeer, gelegen op een korte afstand van Amsterdam. Dat is dus ook ideaal voor het camper huren Amsterdam.

Welke camper past bij jou?