Wildkamperen met camper

Ga wildkamperen met camper en ontdek de wereld! Op vakantie gaan met de camper is dé manier om de wereld af te reizen op geheel eigen wijze. Géén vast verblijf en continu alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Je ervaart vrijheid als nooit te voren en zal verliefd worden op al het moois wat het met zich meebrengt. Om dit alles daadwerkelijk te kunnen realiseren is er wel één onderdeel noodzakelijk, namelijk: jouw droomcamper! Zonder de camper van jouw dromen zal jouw vakantie niet hetzelfde zijn. Het is immers jouw ‘huisje’ op wielen gedurende je hele reis. Weliswaar dé plek waar je je te allen tijde in terug wilt kunnen trekken, wanneer je even jezelf wilt opladen. Maar ook de plek waar je slaapt, eet en geniet van alle fijne momentjes samen. Daarom willen wij jou met veel plezier ondersteunen bij de zoektocht naar jouw ideale camper! Zo kun jij straks volop gaan genieten van het wildkamperen met camper.

Alle huurcampers bekijken

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 775 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Welke camper voldoet aan jouw wensen?

Camperhuren.nl heeft een uitgebreid aanbod luxe en comfortabele campers die je kunt huren. Van campers voor 2 personen tot aan campers voor 6 personen. Daarnaast zijn alle campers zelfvoorzienend met eigen keuken, douche en toilet en bovendien zeer compleet uitgerust. Klinkt jou dit al als muziek in de oren? Wacht dan maar, want er is nog véél meer mogelijk! Zo hebben we veel keuze in bedden en bepaal je ook zelf of je een kleine, compacte of juist ruime camper wilt. Weet je nog niet helemaal wat het beste bij jou past? Geen probleem! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste camper! Schroom daarom ook niet om contact met ons op te nemen en lees vooral meer over hoe het huren van een camper in zijn werking gaat.

Hoe werkt het huren van een camper?

Waar ga je wildkamperen met camper?

Wanneer je wilt gaan wildkamperen met camper, dan is er ontzettend veel mogelijk! Er zin  Wij geven je graag advies over mogelijke camperreizen, zodat jouw vakantie met de camper een reis om nooit te vergeten wordt!

Maak een prachtige rondreis door Noorwegen en ga wildkamperen in onder andere: Suldalsosen, Lustrafjorden en Oslo. Deze reis neemt ongeveer 3 weken in beslag, maar afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je hebt kun je ervoor om plaatsen over te slaan of er juist langer te blijven. Gegarandeerd een onvergetelijk avontuur!

Maak een 500 km lange reis door Jämtland en het prachtige Zweedse Lapland met de camper. De wildernisroute is dé ideale route om te gaan wildkamperen met camper. De route loopt door drie gemeenten: Strömsund, Vilhelmina en Dorotea. Het is een zeer avontuurlijke reis met als hoogtepunt het gedeelte door Stekenjokk, waar je maar liefst 879 meter boven zeeniveau ligt.

Een land waar je ook ideaal kunt wildkamperen is Schotland, zonder dat je in de problemen komt. Zo kun je je eigen route plannen door het land en op deze manier al jouw favoriete hotspots meepakken. Wat dat je bijvoorbeeld van de prachtige Schotse Hooglanden, Edinburgh en het eiland Skye? Wacht daarom niet langer en leef je uit tijdens een camperreis door Schotland!

Meer plekken om te wildkamperen ontdekken?

Wat moet je weten over wildkamperen met camper?

Als je van plan bent om te gaan wildkamperen met camper, dan zijn er een aantal dingen die fijn zijn om te weten. Daarom hebben wij hier een aantal handige weetjes/tips voor jou, zodat je alvast iets beter voorbereid bent.

  • Dieren in het wild

Als je gaat wildkamperen in Europa, dan lopen er diverse dieren rond waarmee je in aanraking zou kunnen komen. Met name in de Scandinavische landen kun je te maken krijgen met wolven, bruine beren, lynxen, elanden en veelvraten. Daardoor is het van belang om een goede plek uit te kiezen voor je camper. Zo kun je bijvoorbeeld beter niet midden op een looproute gaan zitten.

  • Is het toegestaan?

Verdiep je goed in het land waar je naartoe gaat, wat betreft de regels die gaan over wildkamperen. Het is namelijk in een behoorlijk aantal landen verboden. Daarnaast is het in een aantal landen in principe verboden, maar zijn er wel verschillende mogelijkheden die lijken op wildkamperen.

  • Zorg voor een efficiënte inventaris

Een algemeen geldende, maar zeer waardevolle tip: zorg voor een efficiënte inventaris. Wanneer je gaat wildkamperen met camper is het namelijk vaak niet mogelijk om even snel langs de winkel te gaan, indien je iets bent vergeten. Denk daarom van tevoren goed na over wat je allemaal mee wilt nemen. Wij kunnen hier eventueel ook een handje bij helpen, doordat je bij ons vele praktische extra’s kunt huren voor jouw camperreis.

Meer weten over wildkamperen met camper?

Camper kopen in plaats van huren?

Ben je van plan vaker te gaan wildkamperen met camper? Dan is wellicht een camper kopen wel iets voor jou! Dit is namelijk ook mogelijk bij Camperhuren.nl. Na het verhuurseizoen gaan onze luxe, comfortabele campers de verkoop in voor zeer scherpe prijzen. Hierbij heb je de keuze uit twee types: Detleffs en Sunlight. Daarnaast delen wij onze campers ook nog op in vier verschillende categorieën:

  • Een alkoof camper ➔ Deze camper is erg ruim en daarom ook voornamelijk zeer geschikt voor grote families.
  • Een half-integraal camper ➔ De mix tussen de alkoof en de integraal. Het is een ietwat compactere camper, maar wél met een optimale indeling.

Overweeg je om een camper te kopen? Dan heb je te allen tijde de mogelijkheid om voorafgaand aan de aankoop een kijkje te komen nemen in onze showroom. Deze showroom is gelegen in Aalsmeer en de openingstijden vind je op onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om een proefrit te maken in de camper die je overweegt te kopen. Zo kun je al eens ervaren hoe het is om erin te rijden.

Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: Van €59.900 voor €55.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: van €54.990 voor €49.999 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019

Vragen over wildkamperen met camper?

Lijkt wildkamperen met camper jou wel wat en zou je hier graag meer te weten over willen komen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0297 547007 of een mailtje te sturen naar info@camperhuren.nl. Ook hebben wij een online contactformulier die je te allen tijde kunt invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookInstagramTwitterYouTube of LinkedIn.

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?