Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Sunlight T65 kopen of huren?

De Sunlight T65 is een erg comfortabele optie als je een camperreis wil maken. Deze camper is erg sportief en makkelijk wendbaar. De camper is niet alleen een erg handige camper voor twee personen, maar ook voor vier personen. Met de standaard compleet uitgeruste Sunlight T65 kun je met je gezin alle avonturen aan!

Wij bieden verschillende Sunlight T65 campers aan. Zowel huur als koopcampers. Wij adviseren je graag bij het kopen of huren van een camper!

Bekijk hier onze beschikbare campers

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Sunlight T65: compact maar toch comfortabel

De Sunlight T65 is een half-integraal camper (ook wel semi-integraal genoemd). Het grote voordeel van dit soort campers is dat de voorkant erg gestroomlijnd is en weinig wind vangt. Het brandstofgebruik van de camper ligt dus erg laag. Je hoeft je rijstijl niet aan te passen om in een camper te rijden, en deze half-integraal is een erg makkelijke maat camper om mee te reizen. En vanuit het bestuurdersgedeelte heb je een prettig zicht op de weg.

Als je kijkt naar het interieur van de camper, is het van alle gemakken voorzien. Over het algemeen is er voldoende stahoogte in de gehele camper, tenzij het hefbed is uitgeklapt natuurlijk. Het hefbed ligt stevig op de eethoek en is makkelijk in en uit te klappen. Door dit hefbed kun je een tweepersoons camper uitbreiden naar een vierpersoons camper.

De camper is erg praktisch ingericht. Zo is er erg veel bergruimte; kasten boven het bed, een plafondhoge kledingkast en berging in de garage voor grote bagage en/of fietsen. De eethoek is erg efficiënt ingedeeld door cabinestoelen die draaibaar zijn. Zo wordt er goed omgegaan met de ruimte in de camper. In de keuken en garage zijn extra stopcontacten geplaatst, zodat je niks tekort komt!

Is de Sunlight T65 iets voor mij?

Het is mogelijk om bij ons een Sunlight T65 te huren. Dit is dé manier om uit te testen of het iets voor jou en je gezin is. Dit model camper valt bij het huren onder de naam ‘comfort dwars bed’ en is bij ons te huren, inclusief het hefbed. Het is geschikt voor vier personen. Tijdens jouw reis krijg je de aanvullende 24/7 service, zoals je van ons gewend bent.

Ga een stapje verder!

Ben je overtuigd, en wil je de Sunlight T65 kopen? Dat kan ook bij ons! Wij bieden relatief nieuwe campers aan, van maximaal 4 jaar oud, met beperkt gereden kilometers op de teller.

Ook bieden wij vanuit Camperhuren.nl de mogelijkheid om jouw aangekochte camper door te verhuren aan onze klanten. Door onze bemiddelingsservice nemen wij een aantal vaste lasten uit uw handen, zoals stalling en onderhoud.

Wanneer je liever een camper wil met meer bedden, dan heb je de keuze uit onze 5 persoons en 6 persoons campers.

Bekijk hier de koopmodellen

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u al een beslissing kunnen maken? Wil je een Sunlight T65 huren of kopen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met advies of een bezichtiging in onze showroom.

Neem contact met ons op!

Welke camper past bij jou?