Campers te koop

Op zoek naar een camper? Bij ons kun je een tweedehands camper kopen voor een goede prijs! Wij staan garant voor campers van goede kwaliteit. Onze tweedehands campers zijn maximaal 4 jaar oud en zijn altijd goed onderhouden. De meeste campers hebben zelfs nog de originele fabrieksgarantie. Wij van Camperhuren.nl bieden diverse modellen en merken aan. Ga je voor een Mercedes Benz, Fiat Ducato, Knaus Van TI, MC Louis, Marco Polo, Carthago Chic C Line, Ford Transit, Renault Master of een Volkswagen California?

Een van onze meeste verkochte modellen is de persoons camper. Deze mooie camper beschikt over enkele bedden waardoor er een zeer ruime cabine ontstaat. Al onze tweedehands campers zijn in absolute nieuwstaat met een lage km stand. Fouten of ontbrekende functionaliteiten worden meteen door ons gemaakt en vergoed.

Een (tweedehands) camper kopen is een flinke investering. Daarom is het erg belangrijk de juiste overwegingen te maken. Zorg ervoor dat je over alles tevreden bent. Niet alleen het uiterlijk van de camper is belangrijk, maar ook zeker inhoudelijk. Heb je technische vragen over bijvoorbeeld de 3L automaat, de motor of andere zaken? Ook dan kunnen wij je helpen Neem voor advies of bij vragen contact met ons op!

Contact

Bekijk ons assortiment tweedehands campers

Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: Van €59.900 voor €55.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: van €54.990 voor €49.999 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019

Kopen of huren?

Ga je met je gezin of vrienden meerdere keren per jaar op campervakantie? Dan is de aankoop van een camper geen geheel onverstandige keuze. Maar wanneer ga jij definitief een tweedehands camper kopen?

Bij aankoop van een camper zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Er zijn namelijk veel bijkomende kosten waar je misschien niet meteen aan zou denken. Zo zijn er standaard de verzekering, APK en wegenbelasting. Daarnaast moet er natuurlijk ook een plek zijn om de camper te kunnen stallen. Als je thuis ruimte hebt, bespaar je deze kosten al. Wanneer je geen ruimte hebt voor een camper dan moet je hem ergens stallen. Stalling kan veel kosten met zich meebrengen en lopen een groot deel van het jaar door.

Voor aankoop is het dus belangrijk helder te hebben welke camper bij jou en je gezin past. Hiervoor kun je bij ons een camper huren, om te kijken of deze bevalt. Op basis van die week kun je beter beslissen of het iets voor jou is. Nieuwsgierig geworden over een camper huren? Lees dan hier meer over een camper huren of kopen.

Daarnaast kun je altijd onze showroom bezoeken voor een bezichtiging of voor advies. Bekijk hieronder de openingstijden.

Onze showroom

Waarom een tweedehands camper kopen bij camperhuren.nl?

Wij bieden nette, goed onderhouden campers aan. Aan het einde van het verhuurseizoen komt een groot deel van onze campers beschikbaar voor verkoop. Bij ons kun je verschillende soorten tweedehands campers kopen. Bekijk ons assortiment!

Dit zijn de voordelen als je bij ons een tweedehands camper koopt:

 • De campers zijn onderhouden door een erkende Fiat garage. Alle onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd.
 • Bij een groot deel van ons aanbod loopt de originele fabrieksgarantie van Sunlight of Dethleffs.
 • De campers zijn optimaal ingericht, zodat jij en je gezin zorgeloos kunnen genieten!
 • De campers die wij aanbieden zijn jong, maximaal vier jaar oud.
 • Tegen een meerprijs kun je ervoor kiezen de camper te voorzien van vele extra opties.
 • Jij bent vrij om voor het tweedehands camper kopen een onafhankelijke keuring te laten doen bij jouw garage.
 • Voor de overdracht brengen wij de camper nog een keer naar de garage, zodat jij de eerste 5000 kilometer zorgeloos kunt afleggen.
 • De campers krijgen een uitgebreide vochtmeting, waarvan jij bij aankoop een certificaat van krijgt.
 • De campers worden voor oplevering nagekeken in opbouw en volledig gepoetst, zodat hij in een nette staat meegaat.
 • Na een tweedehands camper te kopen kun je genieten van de luxe standaard uitrusting bestaande uit een luifel, fietsendrager, keuken, douche en toilet.
 • Tot slot bieden wij van A tot Z persoonlijke service.

Weten hoe een tweedehands camper kopen in zijn werk gaat? Klik dan hier!

Nog meer voordeel halen uit jouw aangekochte camper?

Het is mogelijk om meer voordelen uit jouw aankoop te halen. Voor bemiddeling kun je namelijk ook bij ons terecht. Met bemiddeling heb jij zeggenschap over jouw camper, maar verhuren wij hem wanneer jij er geen gebruik van maakt. Daarnaast nemen wij zorgen als stalling, verzekering en onderhoud bij jou uit handen. Lees hieronder meer over onze bemiddelingsservice.

Bemiddeling

Welke camper past bij jou?