Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Gebruikte buscamper kopen

Gebruikte buscamper kopen? Neem een kijkje in ons assortiment. Bij camperhuren.nl bieden wij verschillende modellen gebruikte campers aan, tegen een erg scherpe prijs. De campers die wij verkopen zijn maximaal 3 jaar oud, en de gehele levensduur goed onderhouden. Er zijn tijdens de verhuurperiodes natuurlijk wel een aantal kilometers gemaakt. Hierdoor is de kop eraf en kun je onze gebruikte buscamper kopen voor een erg lage prijs. Bekijk ons ruime assortiment campers hieronder!

Bekijk hier ons aanbod

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018

De buscamper: compact en multifunctioneel

De buscamper is tegenwoordig een van de populairste modellen. Ze zijn compact, simpel en minimalistisch. Om de buscamper te besturen hoef je weinig tot niks aanpassen aan jouw normale rijstijl en ze zijn zelfs ook te gebruiken als ‘gewone’ auto buiten het vakantieseizoen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: je kunt bij ons tot op heden nog geen gebruikte burcamper kopen. Dat komt voornamelijk door de hogen eisen die we aan onze modellen stellen. Het interieur van de buscamper wordt geheel aangepast aan de afmetingen van de bus. De bedden dus ook. Aangezien Nederlanders gemiddeld erg groot zijn, voldoen de standaard bed formaten van de buscamper niet aan onze eisen. Daarnaast hebben niet alle buscampers de sanitaire voorzieningen om zelfvoorzienend te kunnen zijn. Het comfort wat we aan jou als klant willen bieden staat bij ons erg hoog.

Maar buscamper-fans niet getreurd! Er zijn afgelopen jaren al een aantal kansrijke modellen buscampers op de markt gekomen die ook onze aandacht trok. Dus wie weet kun jij binnenkort bij ons een gebruikte buscamper kopen.

De buscamper

Vergelijken is belangrijk

Twijfel je nog of je een gebruikte buscamper wil kopen? Kijk dan verder in ons assortiment. Wij hebben namelijk genoeg half-integraalcampers in ons assortiment. De half-integraalcamper is vergelijkbaar met de buscamper. Deze modellen zijn iets minder compact en de afmetingen zijn iets groter, maar je krijgt er veel voor terug:

  • Half-integraalcampers zijn vergeleken met buscampers relatief ruim. In de meeste gevallen kun je in een half-integraal rechtop staan (wat bij buscampers vaak niet het geval is).
  • De half-integraalcampers hebben meer passagiersstoelen en kunnen tot wel 5 logees aan. Door een hefbed als extra optie te nemen, kun je meer mensen kwijt in de camper.
  • Er blijft bij een half-integraal ruimte over voor een garage, daarnaast is er ook veel ruimte om je bagage kwijt te kunnen.

Daarnaast heeft een half-integraalmodel nog veel meer te bieden! Ben je benieuwd naar alle extra’s? Lees dan verder!

Half-integraalcampers

Schakel onze hulp in!

Een gebruikte buscamper kopen is niet niks. Je kunt onze hulp altijd inschakelen. Onze gepassioneerde collega’s met jarenlange ervaring helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw droomcamper. Zij kunnen jou meenemen door ons assortiment en advies geven bij jouw overwegingen. Ook ben je vrij om onze showroom te bezoeken in Aalsmeer. Hier staan al ons modellen uitgestald en kun je makkelijk de camper bezichtigen die je op het oog hebt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact

Waar gaat de reis naartoe?

Om jou helemaal in het vakantiegevoel te brengen kun je ook eens een bezoekje nemen aan onze inspiratiepagina. Hier vind je onze beste tips en ervaringen om mee te nemen op vakantie. Of je nou op wintersport gaat, of liever dichtbij huis blijft, wij hebben alle tips in huis! Meer lezen?

Inspiratie opdoen

Welke camper past bij jou?