Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Sunlight camper occasion

Op zoek naar een Sunlight camper occasion? Die kun je bij ons zeker vinden! Wij hebben een ruim aanbod Sunlight camper occasions in het assortiment. Na het verhuurseizoen komen veel modellen van ons vrij voor de verkoop. Deze aankopen zijn erg voordelig door de goede prijs-kwaliteitverhouding. De campers hebben maar beperkt gereden kilometers en zijn maximaal drie jaar oud, wat betekend dat er vaak nog de originele fabrieksgarantie op deze modellen zit. De kwaliteit is terug te vinden in de Duitse oorsprong, de degelijkheid van Sunlight zorgt voor een vakantie waarbij je je nergens druk om hoeft te maken!

Het kiezen van jouw ideale Sunlight camper occasion kan een hele uitdaging zijn. Wij helpen jou graag hierbij. Onze gepassioneerde collega’s geven graag advies over welke Sunlight camper occasion het beste in jouw leven past. Met onze jarenlange ervaring ben je bij ons in goede handen! Neem contact met ons op.

Contact

Bekijk ons aanbod camper occasions

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: Van €59.900 voor €55.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019

Haal extra voordeel uit jouw Sunlight!

De aankoopprijs van Sunlight is misschien niet zo heel hoog, maar het is zeer verstandig om verder te kijken naar de extra kosten die je met jouw camper hebt. Met een Sunlight camper kopen zet je de eerste stap, maar kosten voor stalling, verzekering, afschrijving en onderhoud komen er ook nog bij.

Er is een mogelijkheid om nog goedkoper uit te zijn met jouw Sunlight camper, namelijk door deze te laten bemiddelen door ons. Wij bieden uitsluitend huurbemiddeling aan voor campers van de merken Sunlight of Dethleffs. Uit deze service kun jij jouw voordeel halen! In periodes dat jij jouw camper niet nodig hebt, zorgen wij ervoor dat we deze verhuren. Er wordt dus optimaal gebruik gemaakt van jouw camper. Deze wordt vervolgens natuurlijk weer netjes achter gelaten. De voordelen aan huurbemiddeling:

  • Voor jou als eigenaar zijn er geen vaste lasten meer
  • Onderhoud wordt geregeld
  • De inrichting wordt geoptimaliseerd
  • Jij kunt er een erg moor rendement mee behalen

Ben je geïnteresseerd? Lees meer over onze bemiddelingsservice!

Bemiddeling

Sunlight camper occasions

Met aankoop van een Sunlight camper weet je zeker dat je goed zit. De productie van Sunlight loopt in de camperbranche aan kop. De fabriek ligt in het Duitse Neustadt en is momenteel een van de modernste fabrieken op het gebied van campers. De montageband is maar liefst 450 meter lang. Over deze gehele lengte worden de Sunlight campers in elkaar gezet en gemonteerd.

De filosofie achter het merk Sunlight is een relatief voordelige camper creëren die geschikt is voor een grote doelgroep, zonder kwaliteit in te leveren. Hoogwaardige campers tegen scherpe prijzen dus. De typerende kenmerken daarbij zijn de sportiviteit van de vormgeving, de degelijke bouw en de efficiënte indelingen. In de opbouw van Sunlight zie je ‘less is more’ duidelijk terugkomen. Waar andere merken bijvoorbeeld de nadruk op luxe legt, legt Sunlight de nadruk vooral op eenvoudigheid. Geen overbodige luxe of poespas, alleen wat je als reiziger echt nodig hebt. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding vallen de Sunlight campers erg goed in de smaak bij kampeerliefhebbers.

Meer weten?

Klein maar fijn

De Sunlight camper occasion is optisch misschien wel aan de kleine kant, maar niets is minder waar. Aan de binnenkant zit alles wat je nodig hebt. Bij de Sunlight camper is erg goed gekeken naar de indeling, alles is zo efficiënt mogelijk ingericht. Het gevolg daarvan is dat de compactheid absoluut geen beperking is en je als kampeerder gewoon voldoende leefruimte hebt. Een van de praktische oplossingen die kenmerkend zijn voor Sunlight, is het hefbed. Dit semi-permanente bed is makkelijk uit te klappen, waardoor je makkelijk een of twee extra passagiers kunt meenemen. Deze oplossing is ideaal als je vakanties met je partner afwisselt met vakanties met het gezin. Deze optie is al bij een aantal van onze Sunlight modellen beschikbaar, maar je kunt deze ook altijd als optie aanvragen bij aankoop van jouw Sunlight camper occasion. Bekijk ons aanbod!

Assortiment

Bezoek onze showroom

Liever de Sunlight camper occasions met eigen ogen zien? Dat kan door een bezoek te nemen aan onze showroom! Onze collega’s staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven bij jouw zoektocht naar een camper. Heb je al een Sunlight camper occasion op het oog? Bel ons voor de zekerheid voor jouw bezoek, dan zorgen wij ervoor dat jouw droomcamper in de showroom staat. Bekijk onze openingstijden!

Showroom

Welke camper past bij jou?