Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper verhuren

Wil jij jouw camper verhuren voor als je hem zelf niet nodig hebt? Ook voor het verhuren van een camper kun je bij ons terecht. Wij nemen hierbij al het werk uit handen waardoor jij extra voordeel haalt uit jouw camper. Het maakt niet uit of jij jouw camper in de zomer wil verhuren of in de winter, voor een lange of korte tijd. Wij kijken graag met jou naar een passende oplossing. Benieuwd naar onze bemiddelingsservice? Lees hieronder meer over wat we voor jou kunnen betekenen. 

Bemiddeling

Investeren in een camper 

Het aanschaffen van een camper is een erg goede investering. Jij kunt zelf waarschijnlijk niet het gehele jaar op vakantie met de camper, dus zal deze voor een groot deel van het jaar in een stalling staan. De vaste doorlopende kosten gaan hierbij natuurlijk gewoon door. Stallingskosten, verzekering, wegenbelasting, ga zo maar door. Het is zonde om jouw camper onbenut in de stalling te laten staan, je kunt bijvoorbeeld ook eens overwegen de camper efficiënt te gebruiken. Dat kan door de verhuurbemiddelingsservice. Door jouw camper te verhuren in tijden dat jij hem zelf niet nodig hebt, kun je de vaste kosten drukken en er zelfs een mooi rendement mee behalen! 

Rendement dat je kunt behalen 

Door het camper verhuren druk je niet alleen de vaste lasten, maar kun je ook wat extra aan jouw camper verdienen. De aanschaf van een camper is misschien wel een hele investering, maar je haalt er zelf veel meer uit. Met het verhuren van jouw camper kun je een rendement behalen van tussen de 6 en 11%! Daarnaast zorg je er natuurlijk ook voor dat klanten een onvergetelijke reis kunnen maken met jouw camper! 

Jouw camper is in goede handen 

Wij bieden verhuurbemiddelingsservice aan. Dat wil zeggen dat wij jouw camper verhuren aan onze klanten. De meerwaarde van deze service is dat wij alle zorgen uit handen nemen en wij ook het camper verhuren regelen. Jouw camper is dus in goede handen bij ons! Ook als er problemen zijn, zoals zaken in het onderhoud of schade, bedenken wij samen met jou een oplossing. Meer voordelen van de service: 

  • Onderhoud 
  • Publiciteit 
  • Inrichting van de camper 
  • Uitgifte van de camper 
  • Inname en poetsen van de camper 

Genoeg redenen om jouw camper verhuur te overwegen! Meer weten? Of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Contact

Wat voor camper verhuren? 

Zoals je misschien al in ons assortiment hebt kunnen zien, verhuren wij uitsluitend Dethleffs en Sunlight campers. Deze staan garant voor de uitstekende Duitse kwaliteit, zijn betrouwbaar en veilig. Wij verhuren daarom ook alleen campermodellen van Dethleffs of Sunlight. Hierbij zijn wij op zoek naar nette campers die maximaal 4 jaar oud zijn. Heb jij zo’n camper staat en wil je deze efficiënter gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek! Je kunt onze gegevens makkelijk terugvinden op de contactpagina. 

Zelf investeren in een camper? 

Naast het verhuren verkopen wij ook jonge camper occasions. Deze zijn voor een relatief voordelige prijs verkrijgbaar, omdat ze voorheen zijn gebruikt als huurcampers. Hierdoor is de ‘kop’ eraf en kun jij tegen een scherpe prijs een jonge camper occasion aanschaffen. Dus ben je nog van plan te investeren in een camper? Daarvoor kun je dus ook bij ons terecht! De tweedehands campers zijn jonger dan vier jaar en hebben in veel gevallen nog de fabrieksgarantie. Het is bij verschillende modellen dan ook mogelijk om de camper te verhuren. Benieuwd welke modellen beschikbaar zijn?  

Koopcampers

Welke camper past bij jou?