Contact

Camper occasions

Wij bieden jonge camper occasions aan tegen een lage prijs! Bekijk ons ruime assortiment tweedehands campers! Wij bieden van twee- tot zespersoons campers aan. Onze camper occasions zijn maximaal vier jaar oud, en zijn de gehele levensduur goed onderhouden. Daarnaast bieden we persoonlijke service zodat jij zeker weet dat jij jouw droomcamper koopt!

Bekijk onze camper occasions

Prijs: €65.900 Aantal slaapplaatsen: 3 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €67.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €61.500 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 3 Bouwjaar: 2020
Prijs: € 63.500,- (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018

Hoe werkt een camper kopen?

Tegen het einde van de verhuurperiode van onze campers worden veel van onze camper occasions te koop gezet. Na de zomerperiode hebben we dus het ruimste aanbod. De meeste campers uit het assortiment hebben nog een originele, lopende fabrieksgarantie van Dethleffs of Sunlight. De camperoccasions zijn de gehele levensduur goed onderhouden door een erkende Fiat-garage. De voordelen van Camperhuren.nl:

  • Wij werken graag mee aan een onafhankelijke aankoopkeuring
  • De camper heeft een uitgebreide vochtmeting gehad, hiervan ontvang je bij aankoop een certificaat van
  • Je kunt voor aankoop een proefrit maken
  • De camper occasions zijn altijd goed onderhouden
  • Het interieur van de camper is optimaal ingericht, de ruimte is optimaal benut

Meer weten over hoe een camper kopen werkt?

Zo gaat een camper kopen in zijn werk

Welke camper past bij jou?

Of je nou het liefst met het hele gezin op campervakantie gaat of liever met je partner, bij aankoop van camper occasions moet je altijd rekening houden met het aantal mensen waarmee je op vakantie gaat. Zo staat het aantal zitplaatsen niet altijd gelijk aan het aantal slaapplaatsen. Belangrijk dus om na te gaan of voor iedere passagier een goede zitplaats is. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten campers waar je uit kunt kiezen met ieder zijn eigen voor en nadelen. Dit zijn de soorten camper occasions uit ons assortiment:

Klik op de soorten voor meer informatie over de desbetreffende soort.

Bemiddeling

Probeer een camper

Door onze ruime keuze in camper occasions kan het lastig zijn een goede beslissing te maken. Naast het verkopen van camper occasions verhuren we deze ook. Dit is dé manier om erachter te komen of een camper iets voor jou is of niet. Ga er met je gezin op uit en beoordeel zelf!

Ons huuraanbod is erg breed. Je kunt onze camper occasions tegen een erg voordelige prijs huren, met name in het laagseizoen. Ga bijvoorbeeld met de camper op wintersport, of plan een mooie route door Duitsland! De mogelijkheden zijn eindeloos. De campers zijn standaard uitgerust met alles wat je nodig hebt. Je kunt er ook altijd voor kiezen om een stapje luxer te gaan door extra pakketten bij de reis aan te vragen.

Camper huren

Bespaar op jouw camper!

De aankoop van een camper moet een weloverwogen keuze zijn, er zijn namelijk veel kosten aan een camper verbonden. Zo heb je kosten voor stalling, onderhoud, wegenbelasting, verzekering, noem maar op. Deze kosten zijn op een manier te beperken, namelijk door jouw camper door ons te laten bemiddelen. Jouw camper komt dan tussen andere camper occasions te staan en zal worden verhuurd aan onze klanten. Deze wordt uiteraard altijd netjes achtergelaten. Dit zijn de voordelen:

  • Wij regelen stalling
  • Jij blijft baas over jouw camper
  • Wij regelen promotie
  • Onderhoud regelen wij

Meer weten over onze bemiddelingsservice?

Welke camper past bij jou?