Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperplaats aan zee

Met een camperplaats aan zee maak je alle prachtige elementen mee die de kust te bieden heeft. Zo zie je de zon prachtig verdwijnen onder de waterlijn. En is het ook in de nacht heerlijk om weg te kruipen in je eigen camper, al luisterend naar de rustgevende geluiden van de zee. De volgende ochtend kan je een zonsopgang bijwonen aan de zee. Ook is het hierna mooi om de golven met blauwe zee te aanschouwen. Binnen een minuut lig je dan ook klaar om met een handdoek op het strand te genieten. De zoektocht naar een camperplaats aan zee is dan ook zeker de moeite waard. Laat je inspireren!

Campers huren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Camperplaatsen aan zee in Nederland

In ons eigen land hebben we een prachtige kustlijn die genoeg plaatsen biedt om heerlijk te overnachten met compacte campers occasions. Vanuit onze ervaring kennen wij dan ook enkele campings die bij uitstek geschikt zijn om heerlijk tot rust te komen. En daarom hebben wij hieronder een camperplaats aan zee opgesteld die in ons eigen land is. Zodat je ook dichtbij huis heerlijk tot rust kan komen aan de kust.

Camperplaats Lauwersmeerplezier (Lauwersoog)

Als we eerlijk zijn sta je hier al met je voorwielen (bijna) in het Lauwersmeer zelf. Met 23 camperplaatsen weten de eigenaren een garantie te geven dat iedereen kan meegenieten van een prachtig uitzicht. Je krijgt haast de neiging om vanuit je camper een hengeltje uit te gooien. Een ander bijkomend voordeel voor deze plaats is dat het dichtbij de overgang is naar Schiermonnikoog. Wil je dit met de camper zelf doen? Dan is dat erg duur. Loop daarom eenvoudig naar de veerboot en profiteer dat je camper alsnog op een mooie plaats staat. Verder is op deze camperplaats ook alles aanwezig wat je zou willen wensen. Meer weten? Lees dan verder.

Franse camperplaats aan zee

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je horizon te verbreden. En dus voor een camperplaats aan zee in Frankrijk te gaan. De Franse kust biedt een diverse natuur van de Somme baai tot aan de Côte d’Azur. En van de Atlantische kust tot en met de Middelandse zee. Hier kom je (als vazelfsprekend) dan ook de meest prachtige zandstranden, inhammetjes en kreetjes tegen. Geniet tegelijkertijd van de warme zon die in (Zuid-)Frankrijk altijd wel te vinden is. Ideaal voor een heerlijke zonvakantie, of juist voor een actievere campervakantie met verschillende glijsporten. Zo is er een overvloed aan watersporten te vinden die met name in de zomermaanden populair zijn. Bij bijna iedere camperplaats aan zee is dan ook wel een plaats te vinden om te gaan waterskiën, kajakken, stand up paddelen, windsurfen, kitesurfen of jet skiën.

Camper huren

Natuurlijk kan er één ding niet ontbreken bij een camperplaats aan zee. En dat is natuurlijk de camper zelf tijdens het beleven van camperroutes Nederland! Voor de ervaren camperreiziger is het dan ook geen probleem om voor de juiste camper huren te gaan. Ook beschikken veel ervaren kampeerders ook al over hun eigen camper. Als je voor het eerst met een camper op reis wilt gaan raden wij altijd aan om een camper te huren. Zo kan je er tijdens deze ’test’ camperreis achter komen wat je allemaal belangrijk vindt en of een camperreis überhaupt bij je past. Wat kost een camper huren? Dit hangt onder anderen af van het type camper. Vanuit ons assortiment campers kom je altijd uit bij een passend type die volledig aansluit op alle wensen en eisen. En daardoor kan je dan ook zorgeloos genieten van een camperplaats aan zee.

Welke camper past bij jou?