Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camperplaats met uitzicht

Ga voor een camperplaats met uitzicht om ’s ochtends heerlijk wakker te worden en met een verse kop koffie te genieten van het uitzicht. Een plaats om vervolgens heerlijk te zwemmen, vissen óf om met de fiets de natuur in te trekken. Genietend van een prachtige omgeving om de vrijheid te ervaren die een camper je geeft. Wij hebben een mooie lijst van camperplaatsen uitgelicht die allen een prachtig uitzicht hebben. Klaar om je te inspireren voor een onvergetelijke camperreis!

Campers huren

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Op weg naar de mooiste camperplaatsen

Ga met de camper op hort naar een camperplaats met uitzicht. Een fantastisch uitzicht welteverstaan. Leuk om in de (vroege) ochtend direct te genieten van de omgeving als je uit je slaap ontwaakt. Genietend van het uitzicht over het water óf over een uitgestrekt landschap. Daarom zijn wij al voor je op zoek gegaan naar de allermooiste plekjes in ons eigen landje. Zij voldoen allemaal aan unieke eigenschappen waardoor je verzekerd bent van een mooi uitzicht tijdens een camperreis Europa.

Bij camperroutes Nederland is het (helaas) níet toegestaan om wild te kamperen. Daarom mag je niet zomaar op een parkeerplaats bij een mooi uitzicht stoppen om te overnachten. Gelukkig zijn er wel een heleboel speciale camperplaatsen die óók op mooie locaties zijn. Ideaal als uitvalsbasis tijdens een zelf samengestelde campervakantie. Afhankelijk van de voorzieningen op de camperplaatsen zijn deze vaak gratis óf tegen een kleine vergoeding te boeken. Laat je inspireren!

Camperplaats Enghuizen

Een camperplaats met uitzicht middenin de natuur. Schrik dan ook niet als je ’s ochtends een ree tegenkomt. Heeft een ruim aantal plaatsen én grenst aan een aantal mooie en bijzondere fietsroutes.

Camperplaats tuINN

Overnacht in een boomgaard. Wordt wakker met (kakel)verse eitjes. En schuif hierna aan bij de eigenaren. Alsof het nog niet te goed klinkt om te waar te zijn: deze camperplaats is ook nog eens helemaal gratis!

Camperplaats Lekkum

Ideale uitvalsbasis voor een stedentrip naar Leeuwarden. Overnacht bij deze camperplaats met uitzicht in Lekkum. Slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden.

Camperplaats Skop’nboer Erve Benneker

Gelegen in het glooiende landschap van Twente. Vlakbij de Duitse grens én bij de historische schaapskooi. Met een omgeving om in te wandelen of fietsen is het absoluut een camperplaats mét uitzicht.

Camperplaats Veluwe Noord

Onder het motto: voor én door camperreizigers. De eigenaren weten vanuit eigen ervaring precies wat je wilt als bezoeker. Gelegen tussen de Veluwe en het Drontermeer. Voor de échte natuurliefhebbers onder ons.

Camperplaats Stee in Lhee

Een camperplaats met nét even wat meer luxe. Naast een prachtig uitzicht over de natuur heeft het ook nog eens een privé sauna en warme spa. Cultuurliefhebbers halen hun hart op met verschillende musea en theaters. Ook een nationaal park ligt op slechts 450 meter (wandel)afstand.

Camperplaats de Kleine Molenpolder

Gelen aan het Zuidelijk Westerkwartier in Groningen. Een prachtige locatie met ruime plekken én vriendelijke eigenaren. Bekend om de fiets- en wandelgelegenheden. Ook zijn er veel activiteiten en historische plaatsen te vinden.

Camperplaats Holiday Boatin

Deze camperplaats met uitzicht mag je níet missen als je langs de Elfsteden komt. Vanaf de camperplaats wandel je binnen 10 minuten naar het centrum van het bruisende Sneek toe.

Camperplaats Nooitgedacht

Middenin het groene hart ligt deze camperplaats met prachtig uitzicht. Vlakbij Gouda, Schoonhoven en Oudewater. Ideaal om helemaal tot rust te komen. Omringd door een omgeving met weilanden. Ideaal als startpunt voor diverse fiets- en wandelmogelijkheden.

Camperplaats De Kleine Geest

Gerealiseerd in een voormalige paardenweide. Op loopafstand van de camperplaats is een prachtig natuurgebied. Ideaal om vogels, wilde paarden en koeien te spotten.

Ga voor een camper huren

Wat kost een camper huren? Bij Camperhuren bieden wij uitsluitend jonge tweedehands campers aan van Duitse kwaliteit. Hierdoor kan je altijd onbezorgd op camperreis gaan naar een camperplaats met uitzicht. Om ervoor te zorgen dat de campervakantie aan niets ontbreekt inspireren wij je graag online al om een camperreis samen te stellen. Ook kom je er hier achter aan welke wensen en eisen een camper moet voldoen. Dit hangt onder anderen af van het reisgezelschap met wie je op pad gaat.

Welke camper past bij jou?