Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperreis met kinderen

Ga voor een camperreis met kinderen om ultieme vrijheid te ervaren. Wat is er nou leuker voor de kinderen dan de hele dag rondrennen, nieuwe vakantievrienden maken én samen spelen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de meest luxe hotels níet kunnen tippen aan een campervakantie. Op iedere camping zijn dan ook wel leeftijdsgenootjes van je kinderen te vinden. De enthousiaste animatie op de meeste campings zorgen er ook voor dat er altijd wel iets te doen is. Laat je inspireren voor een camperreis!

Een camper huren?

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Camperreis zonder grenzen

Hét grote voordeel tijdens een camperreis met kinderen? Dat is dat de campervakantie – letterlijk én figuurlijk – géén grenzen kent. De landsgrenzen vormen geen beperkingen tijdens een onvergetelijk avontuur met de kinderen. Stippel samen met het gezin een mooie route uit waarmee iedereen blij is. Dit zorgt ervoor dat je tijdens de vakantie een mooie mix hebt van iedereen zijn wensen. Zo kan je voor zowel een grote camping gaan met een groot overdekt zwembad, als een kleinschalige camping met slechts een aantal plaatsen.

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn: een camperreis met kinderen biedt unieke nieuwe kansen om gebieden te ontdekken. Zodra je onderweg te maken krijgt met slecht weer is het dan ook eenvoudig om door te rijden naar een andere plek. Binnen een mum van tijd sta je dan weer op een andere plaats waar alles naar wens is! Tijdens een eerste campervakantie kiezen de meeste gezinnen met kinderen voor een camperreis Europa. Ook kan het verstandig zijn om het nóg dichterbij huis te zoeken met camperroutes Nederland. Of bij één van onze buurlanden met bijvoorbeeld camperroutes Duitsland.

Tips: camperreis met kinderen

Als je voor een camperreis met kinderen gaat is dit wel degelijk iets anders dan een reguliere camperreis. Daarom hebben wij door de jaren heen de nodige tips verzameld om het tot een onvergetelijk succes te maken. En waarmee je de basis legt voor vele volgende campervakanties met de kids. Ook bij twijfels over een campervakantie met een baby zijn wij duidelijk: doen! Een camper is namelijk een veilige omgeving voor je kind.

  • Zorg voor een schaduwplaats
  • Ga voor een sta plaats met minimale hoogteverschillen
  • Plaats vangnetjes bij hoge bedden
  • Ga voor babynetjes (tot +-1,5 jaar)
  • Plaats auto- en kinderstoeltjes

Camper huren met kinderen

Eén van de eerste keren dat je op camperreis met kinderen gaat? Dan raden wij vanuit onze eigen ervaring aan om voor een camper huren te gaan. Op deze manier kom je erachter of een campervakantie iets voor jou is. En wat voor specifieke eisen je stelt aan de camper om mee op pad te gaan. Als je een camper huurt kan je namelijk tijdens de vakantie achter je specifieke wensen en eisen komen. Om eventueel later over te gaan tot een camper kopen die aan al deze eisen voldoet.

Camper kopen met kinderen

Als je al vaker een camperreis met kinderen hebt gemaakt is het te overwegen om voor een camper kopen te gaan. De wensen en eisen voor een bepaalde camper zijn namelijk helder. En een campervakantie is jullie helemaal op het lijf geschreven! Neem dan ook eens een kijkje bij onze jonge tweedehands campers om veel avonturen mee te beleven. Hierin kunnen ontelbaar veel herinneringen verzameld worden. Wij voorzien de camper als vanzelfsprekend van een onderhoudsbeurt waardoor deze de eerste 5.000 km onderhoudsvrij is.

Welke camper past bij jou?