Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperroute langs de Maas

Een camperroute langs de Maas? De Maas: schakelketen van de Ardennen. Een ongerepte rivier die diep verbonden is met de geschiedenis van de omliggende streken. Het nodigt uit om historische momenten opnieuw te beleven. Van Nederland naar België én Frankrijk. Als rode draad door een camperroute van drie landen. Een keten waar geschiedenis van de mens, erfgoed en legendes als schakels om de rivier heen liggen. Wij inspireren je voor een camperroute langs de Maas!

Onze campers

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Onverstoorbare doorstroming

Wat binnen één oogopslag van de Maas duidelijk is: het trekt zich niets aan van grenzen. De rivier stroomt dan ook onverstoorbaar door. En de mens heeft toegelaten om de rivier diverse oevers en bochten te laten veroveren. Laat je leiden door de bochten van de Maas en kom langs een rijke industriële geschiedenis. Reis door het platteland en omring je door prachtige groene weiden. Richting het gebergte van de Ardennen kom je langs een van de meest idyllische stukken van de Maas. Hier bloeide de industrie vroeger op. En dat heeft zijn sporen nagelaten. Voormalige jaagpaden en kanaalboten dienen hier nu als fietspaden. Gebruik de omgeving dus ook om op een avonturistische manier de omgeving te ontdekken. Zodra je de Ardense bergen verlaat maakt de Maas direct nieuwe lussen.

Prachtige forts

Waar de Sambre en de Maas samenkomen is een uniek gebouw: Fort van Namen. Tijdens camperroute langs de Maas kom je langs talloze forts en prachtige (oude) gebouwen barstensvol karakter. Dit fort zal echter één van de hoogtepunten zijn tijdens de camperroute langs de Maas. Rij verder en kom direct weer in een groene vallei terecht. Geleidelijk aan krijg je een prachtig uitzicht met rotsen in je vizier. Geniet hier van waanzinnige uitzichten en loop de wolken letterlijk in én uit. Begrijp waarom de omgeving zoveel legendes heeft gevormd. Bepaal uiteindelijk of het tijd is om de Maas te verlaten, én de camperreis te vervolgen. Of om met een overdosis herinneringen huiswaarts te keren.

Verleg je grenzen

Natuurlijk kan je de camperreis laten leiden door de natuur. En dus een camperroute langs de Maas volgen. Maar verleg je grenzen en ga ook voor een camperreis door heel Nederland, België, Duitsland óf Frankrijk. Ervaar kleine stukjes Nederland die je nog nooit gezien hebt. Beleef het cultuurverschil met onze zuiderburen. Ontdek de geheimen die het Duitse grondgebied je nog te bieden heeft. En geniet eindeloos van de Franse landschappen. Wij zijn ervan overtuigd dat je hier nog talloze ervaringen op kan doen. Veel plekken nog niet hebt gezien. En dus nog niet klaar bent met het reizen in deze landen ‘om de hoek’. Laat je verder inspireren door onderstaande pagina’s.

Soorten campers

Nadat de camperroute langs de Maas is vastgelegd moet je natuurlijk een passende camper hebben. En daar komen wij dus om de hoek kijken. Ga voor een camper huren óf een camper kopen. Afhankelijk van je reisgezelschap bepaal je de omvang én grootte van de camper. Bekijk of het een huisdiervriendelijke camper moet worden. Of dat je juist over veel luxe én extra’s wilt beschikken. Onderstaand hebben wij al onze voordelen op een rijtje gezet.

  • Maximaal 4 jaar oude camper
  • Zeer compleet uitgerust
  • Zelfvoorzienend (eigen douche, toilet & keuken)
  • 24/7 service
  • (Meer dan) tevreden klanten

Welke camper past bij jou?