Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Dethleffs globebus occasion

Haal het maximale uit iedere vakantie met een Dethleffs globebus occasion. Vanuit onze passie voor campers doen wij er alles aan zodat jij het maximale uit je vakantie kan halen. Wij bieden jonge tweedehands campers aan die maximaal 4 jaar oud zijn. Doordat we werken met gerenommeerde A-merken vanuit Duitsland garanderen wij een hoge kwaliteit. Ook zijn de campers altijd onderhouden door een erkende Fiat garage. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. En staat niets meer in de weg om onvergetelijke avonturen te beleven! Ontdek welke camper bij je past.

Onze camper occasions

Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €66.900 voor €63.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €69.990 voor €66.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €78.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021
Prijs: van €73.900 voor €69.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021

Dethleffs globebus huren of kopen?

Vanuit onze ervaring weten wij als geen ander dat het huren van een Dethleffs globebus occasion verstandig is vóór je overgaat tot een definitieve aankoop. Als ervaren camperganger weet je namelijk pas echt waar een camper aan moet voldoen. En of het reizen met een camper überhaupt voor jou is weggelegd. Kom erachter wat voor type camper je wilt hebben en welke eigenschappen deze moet hebben. Ook kan je met een camper huren verschillende types proberen om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Al vaker op reis geweest met een Dethleffs globebus occasion? Dan is het misschien wel tijd om over te gaan naar een camper kopen. Wij bieden in dat geval jonge tweedehands compacte campers occasions aan die klaar zijn voor jarenlang gebruik. Wij werken alleen met A-kwaliteit merken zodat je er zeker van bent dat je goed voorbereid op reis gaat. Laat een onafhankelijke keuring doen om er zeker van te zijn dat de camper naar behoren werkt. En je onderweg niet voor vervelende situaties komt te staan. Wij helpen je dan ook graag bij het kopen van je eerste Dethleffs globebus occasion. Klaar om jarenlang te dienen als uitvalsbasis voor onvergetelijke avonturen!

Voordelen Dethleffs occasion

Je gaat natuurlijk niet voor niets voor een Dethleffs globebus occasion. Bij de keuze voor deze jonge camper komen namelijk de nodige voordelen kijken. Zéker als je deze bij Camperhuren huurt of koopt. Wij zorgen er namelijk voor dat alles perfect is geregeld. Hieronder vind je een kleine opsomming van de voordelen waarvan je profiteert.

  • Onafhankelijke aankoopkeuring
  • Uitgebreide vochtmeting – met certificaat bij aankoop
  • Proefrit maken
  • Goed onderhouden
  • Interieur optimaal ingericht – ruimte wordt perfect benut

Globebus occasion voor alle seizoenen

Als je voor een Dethleffs globebus occasion gaat kan je onbezorgd op reis tijdens ieder seizoen. Waar de camper perfect bestand is tegen koudere weersomstandigheden, kan je er ook gemakkelijk mee op camperreis Europa tijdens de warmere zomermaanden. Niet voor niets dat veel Nederlanders er dan ook op uit trekken met een campervakantie in de zomer. Vaak zijn onze Dethleffs campers opgebouwd vanuit een Fiat Ducato III. Ook kan het voorkomen dat de camper vanuit een Iveco of Mercedes bus is opgebouwd.

Verder hebben we ook verschillende type campers waaruit je kan kiezen. Neem een kijkje tussen een half integraal camper, of juist een volledige integraal camper. Ook kan je ervoor kiezen om voor een Alkoof camper te gaan. Afhankelijk van je wensen kom je steeds dichterbij de camper die voldoet aan alle wensen en eisen. Ideaal om hier definitief achter te komen is het huren van een camper. Hierna kom je er namelijk achter welke eigenschappen je precies mist. Hier kan je de volgende keer tijdens een camper huren dan rekening mee houden. Of meenemen bij een kleine camper kopen.

Over Dethleffs

Dethleffs is de uitvinder van de caravan. In 1931 kwam het merk met een revolutionaire manier van kamperen. Comfortabeler dan ooit. Om middenin de natuur te slapen in een auto waarin je als het ware woont. De productie van deze caravans en campers wordt sinds de start in Issy im Allgaü gedaan. Een bekende plaats voor veel wintersporters. Niet voor niets dat de campers van Dethleffs dan ook uitstekend tegen koudere weersomstandigheden kunnen. De goede isolerende werking van de campers is dan ook ideaal voor een koudere temperatuur.

Ook als je in de warmere zomermaanden gaat profiteer je van de goede isolerende werking. Verder zorgt een comfortabele warmwaterverwarming dat je dezelfde comfort hebt als in huis. Een binnen liggende vuilwatertank zorgt voor het nodige comfort tijdens je vakantie. Ideaal om écht even helemaal tot rust te komen. En te genieten van de prachtige omgeving waar je op dat moment bent.

Welke camper past bij jou?