Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Kamperen bij de boer

De afgelopen jaren zit kamperen bij de boer enorm in de lift. Dit valt onder een grotere trend, zo is te zien dat meerdere soorten mincampings aan populariteit winnen. Een toename van een camperreiziger op boerderijen is dan ook een welbekend gezicht geworden. Ook voor boeren is dit tegenwoordig een serieuze bron van inkomen geworden. Soms is er zelfs voor gekozen om dit tot hét hoofdinkomen te maken. Maar, waarom zou je eigenlijk met je camper naar een boerderij trekken? Wij lichten graag toe wat deze unieke ervaring je kan bieden én wat voor activiteiten je op de boerderijcamping kan ondernemen.

Campers huren

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Een unieke ervaring bij de boer

Ga kamperen bij de boer. En ontsnap even alle drukte van het alledaagse leven met een campervakantie. Op een boerencamping proef je direct de sfeer van het platteland. Ideaal om even écht helemaal tot rust tot komen. Zowel voor jou als je kinderen is dit een onvergetelijke ervaring waarin je helemaal tot rust kan komen. Het platteland geeft je hier namelijk alle redenen toe. Kom in contact met de boeren en ervaar hoe het boerenleven eraan toe gaat. Een keer iets totaal anders dan een grote hypermoderne (commerciële) camping. Weg van de enorme zwembaden en disco’s die een enorme drukte met zich meebrengen. Ideaal om één met de natuur te worden.

Wat zijn de faciliteiten op een boerderijcamping?

Als je gaat kamperen bij de boer is een gemoedelijke sfeer faciliteit nummer één. Dat zal je bij iedere boerderijcamping dan ook direct merken. Dit is dan ook de basis van een onvergetelijke ervaring. Ga op tijd op ontdekking naar een boerderijcamping bij jou in de buurt, óf juist aan de andere kant van het land. En laat je inspireren door camperroutes Nederland. Omdat het vaak om kleinschalige locaties gaat, is het belangrijk om jezelf te verzekeren van een (zeldzaam) plaatsje. Als je dat is gelukt merk je direct aan het kleinschalige karakter dat de sfeer enorm gemoedelijk is. Wie weet wordt je in de ochtend verrast met een vers glaasje melk. Of een vers gelegd eitje.

Over het algemeen zijn de volgende faciliteiten aanwezig als je gaat kamperen bij de boer. Hieraan merk je dat het bij uitstek geschikt is om met een camper naartoe te trekken.

  • Douches
  • Toiletten
  • Oplaadpunten (voor elektrische fietsen)
  • Wifi (vaak gratis)

Activiteiten bij de boer

Nergens ga je zo’n unieke activiteiten ondernemen als bij de boer. Afhankelijk van wat voor boerderij je gaat bezoeken is het mogelijk om te knuffelen met geitjes, slenteren langs weidevelden óf te ervaren hoe kaas gemaakt wordt. Het is dan ook dé ideale manier om in contact te komen met het agrarische leven. Niet voor niets dat kamperen bij de boer de afgelopen jaren ook immens toeneemt. Geef de voorkeur eens aan een authentieke ervaring bij een kleinschalige camping. Combineer dit met compacte campers occasions. En ga even weg van alle drukte en massa.

Zoals gezegd hangen de activiteiten af van wat voor boerderij je gaat bezoeken. Iedere boerderij heeft als basis een kalme omgeving om heerlijk tot rust te komen. Verder varieert een boerderijcamping enorm van grootte. Op een kaasboerderij is het vaak mogelijk om koeien te melken óf scheren. En bij een fruitboerderij is het leuk om samen fruit te plukken en om op ambachtelijke wijze zelf jam te maken. Smullen maar! Leer wat het platteland te bieden heeft en ga middenin te natuur even back to basic.

Ga voor een camper huren

Wij bieden jonge tweedehands campers aan die ideaal zijn voor het kamperen bij de boer. Afhankelijk van het gezelschap bieden wij campers aan van Duitse kwaliteit. Ontdek ons assortiment, ga na wat voor faciliteiten je wilt hebben én hak de spreekwoordelijke knoop door om er met een camper op uit te gaan. Wat kost een camper huren? Ga dit online na en neem contact op als je hier nog vragen over hebt. Wij staan dan ook voor je klaar om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Op naar het platteland!

 

Welke camper past bij jou?