Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Kleinste camper

Ga voor de kleinste camper om de grootste ervaringen te beleven! Ervaar met een kleine buscamper oneindige vrijheid en mobiliteit. Hierdoor geniet je ook met een kleiner gezelschap onbeperkt van alle vrijheid dat kamperen te bieden heeft. Ook is het mogelijk om de kleine camper tijdens dagelijkse activiteiten te gebruiken. Doordat de buscamper multifunctioneel is ingericht zijn alle faciliteiten aanwezig, maar staan deze het compacte karakter van de bus niet in de weg. Goed doordacht en simpel tegelijkertijd. Ontdek ons assortiment en kom erachter welke buscampers te huur zijn.

Buscampers huren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Kleine campers winnen aan populariteit

Het aantal camperbezitters is nog nooit zo hoog geweest als het afgelopen jaar. Zo stevende dit aantal af op bijna 150.000 campers. Kijkend naar de afgelopen 5 jaar is dit een stijging van bijna 50%! Wat voor camper hierbij overduidelijk aan kop gaat? Dat is de kleinste camper om betaalbaar op pad te gaan en tegelijkertijd de nodige mobiliteit te houden in het drukke verkeer en grotere steden. Daarom verhuren wij ook allerlei verschillende maten buscampers om ervoor te zorgen dat het juiste formaat er tussen zit. Ook hoef je hierdoor geen zorgen meer te maken dat een campingplaats te klein is voor een enorm grote camper.

Praktische camper

Hét kenmerk van de kleinste camper? Dat is de handigheid die compacte campers occasions met zich meebrengen. Op iedere campingplaats kan de mini camper dan ook geplaatst worden om een nachtje zorgeloos rond te brengen. Ook is het niet nodig om een extra rijbewijs te halen, en kan je dus al met een normaal B-rijbewijs op pad gaan. Profiteer van betaalbare luxe: keuken, zitruimte, slaapruimte en vaak zelfs een badkamer of wc’tje ontbreken dan ook niet in een buscamper. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het vaak om een bestelbus die omgebouwd is tot een camper. Het dak is dan ook vaak verhoogd, of er wordt met een hefdak gewerkt om extra slaapruimte te creëeren.

Camper voor klein(er) gezelschap

Natuurlijk brengt een kleinste camper ook enkele nadelen met zich mee. Ofja, dat is volgens ons maar net hoe je het bekijkt. Zo biedt een kleinere buscamper minimaal voor 2 personen plaats. Zodra je met meerdere volwassenen op vakantie gaat is het dan ook de overweging waard om te bekijken of er voldoende ruimte voor iedereen is. Uit onze ervaring weten wij ook dat een onvergetelijk avontuur zeker níet afhangt van het aantal personen die meegaan op met de camperroutes Nederland. Ga daarom na met hoeveel personen je gaat en kies hierna een buscamper op maat uit. Ideaal voor oudere mensen die eerder met pensioen gaan, hippe jongeren die de wereld willen ontdekken óf dertigers die samen met hun partner of kinderen erop uit willen trekken.

Buscamper huren

Nog nooit met een kleinste camper op pad geweest? Dan raden wij het van harte aan om eerst voor een kleinste camper huren te gaan. Zo verhuren wij buscampers om jou te laten wennen aan een camperreis. Hierdoor kom je erachter of het camperleven ook écht iets voor jou is. En kom je na de aankoop van een camper niet voor de onaangename verrassing te staan dat je voor de verkeerde camper bent gegaan. Of dat een campervakantie an sich zelfs niet voor jou is weggelegd. Tijdens het huren van een buscamper kan je dan ook nagaan welke faciliteiten je allemaal tot je beschikking wilt hebben. Als de camperreis uiteindelijk bevalt kan je alsnog over gaan tot een camper kopen. Wat kost een camper huren? Bekijk onze pagina voor meer info over de kosten.

Welke camper past bij jou?