Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Mobilhome huren

Ben jij van plan om een mooie camperreis te maken en wil je graag een mobilhome huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Camperreizen zijn absoluut de moeite waard. Je zit nergens aan vast en kan optimaal genieten van de vrijheid die een mobilhome huren jou biedt. Wat voor reis je ook maakt, in eigen land of ver weg in het buitenland, samen met jou zoeken wij een camper die perfect bij jouw reis en wensen past. Aarzel niet en bekijk wat wij jou te bieden hebben!

Onze huurcampers

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Wat is een mobilhome?

Een mobilhome wordt ook wel eens een camper, kampeerwagen of zwerfwagen genoemd. Kort uitgelegd is het een motorvoertuig dat is ingericht om in te overnachten en te verblijven. Vooraan bevindt zich de stuurcabine, die lijkt op die van een bestelbus. Daarachter zit het woongedeelte, waarvan veel verschillende combinaties mogelijk zijn. Hier in Nederland en in de rest van West-Europa worden mobilhomes met name gebruikt als overnachtingsplaats voor op vakanties. In tegenstelling tot een caravan hoeft een mobilhome niet te worden losgekoppeld en te worden vastgezet voordat men kan genieten op hun kampeerplaats.

Camper huren voor vakantie

Een mobilhome huren is de perfecte manier om optimaal te kunnen genieten van je welverdiende vakantie. Je hebt geen gesleep met koffers, maar gewoon alles bij de hand in je eigen mobiele huisje. Je kan reizen op je eigen tempo en bent niet afhankelijk van routes en reserveringen. Wil je graag nog een extra nachtje blijven op de camping? Geen probleem, als je een mobilhome huurt rijd je gewoon weer verder als jij daar zin in hebt. Daarnaast ben je ook helemaal vrij om te bepalen waar je kampeert, van natuurpark tot aan een sfeervolle camping of juist aan zee. Wacht niet langer en bezorg jezelf een onvergetelijke reis met een van onze mobilhomes!

Welke mobilhome huren

Wil je een mobilhome huren en mooie camperreis maken, dan is het zaak om de juiste camper uit te zoeken. Denk bijvoorbeeld na over of je met een groot of klein gezelschap op vakantie gaat, of je met kleine kinderen op pad gaat en of dat je je huisdieren mee wilt nemen op vakantie. Bij ons vindt je campers van twee tot zes personen in verschillende uitvoeringen. Ga je voor een kleine, compacte camper of trek je er juist op uit in een grote, luxe camper. Een ding dat zeker is, is dat bij al onze huurcampers handige voorzieningen zoals complete inventaris, een luifel en een fietsendrager standaard inbegrepen zijn. Bekijk snel al onze mogelijkheden en bijbehorende prijzen!

Mobilhome huren met hond

Wil je graag een mobilhome huren en samen met je geliefde viervoeter van de vakantie genieten? Dan is dat bij ons geen probleem. Hier hebben wij speciaal hond vriendelijke mobilhomes voor geselecteerd, waar wij slecht 95 euro extra voor in rekening brengen om de camper volledig schoon te maken. Deze hond vriendelijke campers worden standaard ruim opgeleverd, waardoor je hond genoeg leefruimte heeft en heerlijk kan genieten van de vakantie.

Als je op vakantie gaat met je hond moet je er wel op letten dat ieder Europees land naast de algemene richtlijnen aanvullende regels kan hebben met betrekking tot reizen met een hond. Lees je voordat je op reis gaat goed in over de regels van de verschillende bestemmingslanden.

Welke camper past bij jou?