Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camper huren voor vakantie: de ideale manier om te reizen!

Sta jij ook te popelen om weer op reis te gaan en nieuwe plekken te ontdekken? Overweeg dan eens om een camper te huren voor jouw volgende vakantie. Reizen met een gehuurde camper is een van de flexibelste manieren om jouw avontuur aan te gaan.  Met een gehuurde camper heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wil en geniet je van het comfort van jouw huis op wielen!

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Waarom een camper huren?

Een camper huren is de perfecte manier om volledig te kunnen genieten van je vakantie. Geen gesleep met koffers of het zoeken naar accommodatie, maar gewoon alles bij de hand hebben in je eigen mobiele huisje. Daarnaast ben je volledig vrij om je eigen reisroute en planning te bepalen. Wil je een extra nachtje blijven op die mooie camping? Geen probleem, je rijdt gewoon weer verder als jij daar klaar voor bent.

De voordelen van een camper huren

Een camper huren voor vakantie kent vele voordelen. Hieronder noemen we er een aantal:

  • Niet afhankelijk van routes en reserveringen.
  • Van alle gemakken voorzien; je hebt een keuken, badkamer en slaapplaats.
  • Reizen op jouw eigen tempo, geen haast.
  • Je kunt zelf bepalen waar je kampeert, van natuurpark tot aan sfeervolle camping of juist aan het strand.
  • Je hoeft niet te sjouwen met je bagage, je hebt alles al in de camper

Reden genoeg om het eens te proberen, toch?

Meer over camperreizen

Hoe werkt het huren van een camper?

Het huren van een camper voor jouw vakantie is heel eenvoudig. Je kunt bij camperhuren.nl eenvoudig je camper uitzoeken en meer informatie aanvragen. Je kunt online het aanbod bekijken met alle prijzen.

Daarnaast kun je de verschillende soorten campers vergelijken en de voorzieningen en groottes bekijken. Het is wel verstandig om van tevoren goed te bedenken wat jouw wensen zijn en wat voor type camper het beste bij jou past. Wil je een kleine en compacte camper waarmee je makkelijk door smalle straatjes kunt rijden? Of juist een grote en luxe camper met alle voorzieningen? Zo zoek je de perfecte camper uit voor jou en je reisgezelschap! Houd er ook rekening mee hoeveel slaapplekken je nodig hebt en of je honden mee wil nemen. Hier hebben we namelijk speciale campermodellen voor.

Wanneer je een camper hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet, kun je deze online reserveren. Op de dag van vertrek haal je de camper bij ons op in Aalsmeer. Hier geven we je aanvullend eventueel nog uitleg. Zodat je goed voorbereid op reis kan gaan!

 

Waar moet je op letten bij het huren van een camper?

Voor de huur definitief te maken is het verstandig om de bergruimte na te gaan, of er genoeg ruimte is voor jouw bagage en spullen.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je een geldig rijbewijs hebt voor de camper waarmee je rijdt. Voor campers onder de 3.500 kilo is een autorijbewijs (B) al voldoende. Voor de zwaardere campers moet je een C1 rijbewijs hebben. Controleer ook altijd even of er specifieke eisen gelden voor het rijbewijs in het land waar je naartoe gaat.

Tot slot is het besturen van een camper ook wel wat anders dan een auto. Met name in smalle straatjes of bij lage bruggen kan het lastig zijn om te manoeuvreren met een camper. Ook is het rijden in de bergen een vak apart. Bereid je dus goed voor!

Tot slot moet je tijdens je reis goed opletten waar je mag parkeren met de camper. In sommige steden gelden bijvoorbeeld speciale regels voor campers. Ook kan het zijn dat je voor sommige natuurgebieden aan bepaalde regels moet voldoen.

Hoe werkt het huren van een camper?

Tips voor het reizen met een camper

Als ervaren kampeerders hebben wij ook nog wat tips voor jou zodat je niks tekort komt gedurende jouw reis.

  • Ten eerste moet je er altijd voor zorgen dat je voldoende eten en drinken meeneemt.
  • Plan je route van tevoren, zodat je rekening kunt houden met wegwerkzaamheden.
  • Bekijk alvast welke campings je onderweg tegenkomt.
  • Ga de regels per land na. Het kan zijn dat je in bepaalde landen met andere regels te maken hebt. Dit kun je eenvoudig controleren op de site van NKC.

Verdere hebben we nog een pagina vol campertips. Oók voor beginners!

Meer tips bekijken

Populaire bestemmingen voor een campervakantie

Er zijn ontzettend veel mooie bestemmingen voor een campervakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het prachtige Noorwegen of de adembenemende kustlijn van Kroatië? Of kies voor een rondreis door Frankrijk of Italië en geniet van de mooie dorpjes en prachtige landschappen.

In ons inspiratieblog kun je genoeg inspiratie opdoen!

 

Camper huren voor vakantie: huur nu jouw ideale camper!

Welke soort camper je ook kiest; bij Camperhuren.nl kun je met een gerust hart een camper huren. Tijdens jouw vakantie zijn we 24/7 bereikbaar voor al je vragen.

Start jouw reis met camperhuren.nl!

Start jouw avontuur!

Welke camper past bij jou?