Reserveer nu met voordeel in de meivakantie vanaf 10 nachten

Camperreis Baltische staten

Wil jij door een camperreis Baltische staten verkennen? Met een camperreis kun je het maximale uit jouw reis halen! De Baltische staten bestaat uit de landen Estland, Letland en Litouwen. Met een camperreis Baltische staten kun je op jouw eigen tempo door de drie landen trekken. Dat kan met een van onze huur– of koopcampers. Wij hebben voor elk reisgezelschap wel een geschikte optie als het gaat om campers waarmee je deze reis kunt maken. Je kunt alvast kijken tussen de soorten campers om te kijken welke het beste bij jou past. Hieronder zie je alvast een deel uit ons huuraanbod.

Onze huurcampers

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Een reis door de Baltische staten

De Baltische Staten zijn in verhouding met de oppervlakte erg dun bevolkt. Er is dus veel natuur en rust, in het kenmerkende landschap zijn veel gras- en graanvlakten, meren en bossen te zien. Het is dan ook een uiterst geschikt gebied om veel buitenactiviteiten te doen. Je kunt er mooi wandelen of fietsen.

Trek je liever de stad in? De drie hoofdsteden Riga (Letland), Vilnius (Litouwen) en Tallinn (Estland) zijn echt de moeite waard om te bezoeken. Riga heeft een mooie grote binnenstad waar genoeg te zien is. Met een wandeling kun jij je ogen uitkijken naar de mooie gebouwen en kathedralen die de stad rijk is. Daarnaast zijn er genoeg musea te bezoeken, op het gebied van kunst en auto’s.

De stad Vilnius zijn er veel restauraties van oudere gebouwen. In deze stad zijn veel mooie kerken en kathedralen te bewonderen. Wil je liever terug de geschiedenis induiken? Ga dan naar Tallinn. Het karakteristieke, middeleeuwse binnen centrum geeft jou een uniek beeld van het land.

Veelzijdige vakantie

Een camperreis door de Baltische staten is geschikt voor mooie natuurreizen en stedentrips, maar daar blijft het niet bij… Je kunt namelijk ook veel rust vinden aan de Oostzeekust. Aan de oostkust liggen veel kleine dorpjes waar je écht van de rust kunt genieten.

Doorreizen

Je kunt ervoor kiezen om binnen de grenzen van de Baltische staten te blijven, maar je kunt ook uitwijken naar de omliggende landen. Als je tijd over hebt is dat echt aan te raden. Je kunt hierbij alle kanten uitgaan. Je kunt naar het noorden trekken en Scandinavië verkennen. Als je tijdens jouw camperreis door Baltische staten in Estland komt, kun je een stukje door Rusland rijden en via Sint-Petersburg Finland inrijden. En als je dan toch door Sint-Petersburg komt, kun je er het beste een uitstapje van maken. De bouwkunst in de stad is echt prachtig om te zien. Wil je zien hoe jij jouw reis door Scandinavië kan voortzetten? Lees het artikel hier!

Na jouw camperreis Baltische staten kun je er ook voor kiezen om op de terugweg nog een rondreis door Polen te maken. In Polen is er genoeg te zien en te doen. Bekijk de camperreis pagina van Polen. Daarnaast valt er op de heen-of terugweg ook nog genoeg te beleven in Duitsland. Bekijk de camperreis pagina van Duitsland hieronder

Camperreis Duitsland

Meer inspiratie opdoen?

Twijfel je nog over het land waar je heen wil? Wij helpen jou graag van die twijfel af. In onze camperreis-artikelen kun jij lezen wat er per land te doen is en wat het beste bij jou en jouw reisgezelschap past. Overweeg bijvoorbeeld ook eens om:

Heb je verder nog advies nodig over de soort camper die geschikt is voor jou? Schakel dan onze hulp in! Wij geven jou graag advies over de geschikte camper voor de reis die jij wil maken. Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact

Welke camper past bij jou?