Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Camper huren waarbij je hond is toegestaan

Voor het huren van een camper waarbij je hond is toegestaan ben je bij Camperhuren.nl aan het juiste adres. Wij bieden specifieke campermodellen aan waarbij je hond is toegestaan. Zo zijn honden welkom in een comfort camper met enkele bedden. Vanuit ons uitgebreide aanbod kom je altijd tot een comfortabele en uitgebreide camper die voldoet aan al je wensen. Want een camper huren waar je hond in is toegestaan is tenslotte enorm gezellig! Laat je inspireren door onze ervaringen én het ruime aanbod campermodellen.

Geschikte campers voor met een hond

We hebben een speciale selectie aan campers die je kunt huren waar honden zijn toegestaan. Dat zijn de typen:

Je kunt dus kiezen voor een compacte, wendbare camper of juist een comfortabele ruime camper. Voor honden betaal je een toeslag van €145,- voor extra schoonmaakkosten die hierbij komen kijken.

Camperreis met je viervoeter

Een camperreis met je hond begint bij het uitzoeken van camper waarbij je hond is toegestaan. Voor een camper huren met je hond hebben wij wat hondvriendelijke campers geselecteerd. Want wat is er nou leuker dan een camper huren waarbij je hond is toegestaan? Samen met je geliefde viervoeter is het natuurlijk pas écht genieten geblazen. Standaard worden de diervriendelijke campers ruim opgeleverd waardoor je er zeker van bent dat er voldoende leefruimte is voor iedereen. Daarnaast rekenen wij €145,- extra voor wat gebruikt wordt om de camper volledig schoon te maken. De hond zal hierdoor ook 100% zeker genieten zodra je voor een camper huren gaat. Honden zijn namelijk over het algemeen van kleins af aan al gewend om in een auto vervoerd te worden. Geniet dus samen onderweg van heerlijke camperrondreizen!

Goed voorbereid op reis met je hond

Een goede voorbereiding, is het halve werk. Vanuit deze gedachte proberen wij er dan ook zo goed mogelijk voor te zorgen dat je met ons ruim aanbod campermodellen niets tekort komt. Honden zijn toegestaan in het type Compact dwars bed en type Comfort enkele bedden, mits Camperhuren.nl vooraf hiervoor schriftelijke toestemming heeft gegeven. Geef dus altijd van tevoren aan dat je met je hond op pad wil gaan. 10 dagen voor vertrek sturen wij een mail waarin alle belangrijke informatie over de camper huren staat. Onder anderen de ophaal- en inlevertijd. In verband met een strakke planning vragen wij onze klanten dan ook vriendelijk om zich aan de planning te houden. Hierdoor hebben wij voldoende tijd om samen de laatste zaken door te spreken.

Algemene regelgeving camperreis met hond

Als je voor camperverhuur in Nederland gaat is het níet verplicht om voor een gordel of bench te zorgen. Houd wel rekening met het feit dat wanneer het toedoen van een camper huren met hond in het verkeer in gevaar wordt gebracht de eigenaar aansprakelijk gesteld kan worden. Bij de dierenwinkel kan je eenvoudig op zoek gaan naar een autogordel voor een hond. Dit bestaat uit een tuig met riem die je in de bestaande gesp van de autogordel kan klikken. Ondanks het tuigje zal de hond alsnog genoeg bewegingsruimte hebben om gemakkelijk te veranderen van houding. Verder is het van belang om rekening te houden met de regels binnen Europese Unie.

  • Europees dierenpaspoort – verkrijgbaar bij de dierenarts
  • Chippen van de hond is noodzakelijk
  • Minstens 21 dagen vóór vertrek moet de hond een inenting tegen rabiës (hondsdolheid) hebben

De ideale route voor jou en je hond

Elk Europees land kan naast de algemene richtlijnen aanvullende regels hebben met betrekking tot het reizen met een hond. Zodra je voor een camper kiest waarin je hond is toegestaan, is het dus van belang om hier vooraf goed over in te lezen. Kijk goed naar de regels van de bestemmingslanden als je camperroute met hond gepland is. En natuurlijk alle landen waar je doorheen trekt tijdens de camperreis. Vanuit onze ervaring weten wij al veel leuke plekken om met een hond naar toe te reizen. Ga bijvoorbeeld voor een rondje langs de bollenstreek of geniet van een top campervakantie in Zweden! Let wel altijd op dat je naar campings gaat waar honden zijn toegestaan.

Welke camper past bij jou?