Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Wil jij een camper huren Noord-Holland?

Bij ons in Noord-Holland kun je een camper huren. Ben je voor je vakantie nog op zoek naar een camper? Ga je er met je gezin of je vrienden op uit? Wij hebben een ruim aanbod aan campers die te huren zijn vanaf een periode van één week. Deze zijn te zien op onze locatie in Aalsmeer. Op zoek naar een specifiek type camper? Bel voor een bezoek en vraag naar de beschikbaarheid!

Wij staan garant voor jouw zorgeloze vakantie. Het voordeel van camperhuren.nl is camper huren Noord-Holland, wij kunnen namelijk voordelig een transfer regelen van Schiphol naar onze locatie en andersom. Daarnaast hebben wij genoeg parkeerruimte waar jij je auto kwijt kan gedurende jouw vakantie.

Bekijk hier alle extra's

Bekijk hier ons aanbod

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Locatie camper huren Noord-Holland

Onze locatie ligt in Aalsmeer. Dicht bij Amsterdam en bij Schiphol om de hoek! Camperhuren.nl is dé specialist in camperverhuur in Noord-Holland. Bij het camper huren Noord-Holland bieden tegen lage prijs de mogelijkheid om jouw auto op ons terrein te parkeren tijdens jouw reis, dit is tegen een tarief van €3,- per dag. Ook kan er tegen betaling een transfer van Schiphol naar jouw camper worden geregeld en andersom deze tarieven worden gezien als een praktische extra, en staat ook op deze lijst vermeld.

Zorgeloos op vakantie

Wij zorgen er graag voor dat jij en je gezin of je vrienden zorgeloos op vakantie kunnen gaan. De campers zijn uitgerust met een basisinventaris, jij hoeft je dus niet druk te maken over kampeerspullen. Scheelt weer bagage! Je kunt gewoon een camper huren Noord-Holland en vanuit hier verder door het land trekken. Naast het standaard inventaris, wat inclusief is, kun je ook nog extra’s zoals bijvoorbeeld tuinstoelen, een huisdier of navigatie aanvragen.

Ruim aanbod campers

Wij hebben een erg ruim aanbod in campers. Of je nou met twee, vier of zes personen op pad gaat, wij hebben altijd iets passends! De campers staan allemaal op ons centraal gelegen locatie, ideaal voor camper huren Noord-Holland, want het ligt in de Randstad!

De campers kun je komen bezichtigen in onze showroom in Aalsmeer. Daar stallen we alle beschikbare campers die te huur zijn. Ook helpen we je graag bij het maken van een keuzen en geven we advies waar je heen kan gaan bij het camper huren Noord-Holland.

Bij camperhuren heb je de keuze uit:

Waar gaat de reis naartoe?

Na het camper huren Noord-Holland begint jouw vakantieavontuur! Heb je de reis al uitgestippeld, of wil je optimaal genieten van jouw vrijheid en gewoon maar kijken waar je uitkomt? Alles kan! Indien je zelf geen keuze kan maken en toch graag ons advies wil ontvangen, dan kan dat. Je kunt ons bereiken via ons contactpagina of binnenlopen bij onze showroom. Daarnaast staat de website ook boordevol leuke inspiratie!

Inspiratie

Wij helpen jou graag door het proces heen

Het is erg belangrijk om met veel plezier jouw vakantie in te gaan, ondanks er enorm veel te regelen is voor je vertrek. Een deel van deze zorgen kunnen wij uit handen nemen! Bij ons advies over camper huren Noord-Holland weet jij precies waar je aan toe bent. Wij zorgen voor een goede basis om op avontuur te gaan!

Lees meer over een camper huren als particulier.

Vraag ons om hulp!

Welke camper past bij jou?