Camper huren particulier?

Wil je een camper huren particulier? Dat kan bij ons! Samen met je vrienden of met jouw gezin op vakantie? Bij camperhuren.nl kun je een camper huren particulier. Of je nou indirect een camper wil huren van een particulier of als particulier een camper wil huren, alles is mogelijk. Wij hebben een groot aanbod van huurcampers. Zo heb je de keuze uit:

Het huren en verhuren van een camper via camperhuren.nl brengt vele voordelen met zich mee. Zo staat service erg hoog bij ons en proberen we jou zo goed mogelijk te adviseren!

Bekijk hier het aanbod

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 775 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Huur als particulier een camper

Bij ons kun je als particulier makkelijk een camper huren. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten campers, geschikt voor gezelschappen van twee tot zes personen. In het aanbod zitten ook verschillende soorten campers. Wij verhuren voornamelijk alkoofcampers, half-integraalcampers en integraalcampers. Voor ieder wat wils. Bekijk hieronder het aanbod van campers voor particulieren.

Hoge kwaliteitsstandaard

Wil je een camper huren als particulier? Dan kun je bij ons rekenen op een goed uitgeruste camper die van alle gemakken is voorzien. De inventaris zorgt voor een goede basis voor jouw vakantie! Op zoek naar meer luxe? Dan kun je het standaardpakket uitbreiden met praktische extra’s of met een van onze comfortpakketten.

Naast het standaard complete inventaris, bieden we ook een goede service die tijdens jouw vakantie 24/7 bereikbaar is. Wij staan klaar voor al jouw vragen en grijpen meteen in bij noodgevallen. Wij doen alles voor jouw zorgeloze vakantie.

Huur campers van particulieren

Een aantal campers, die wij verhuren, zijn van particulieren. Zij maken gebruik van onze bemiddelingsservice. De campers die wij vanuit particulieren verhuren zijn 100% betrouwbaar, omdat wij zelf stalling en onderhoud verzorgen en samenwerken mer een vaste, erkende FIAT-garage.

Bij een camper huren particulier kun je er standaard vanuit gaan dat de camper van erg goede kwaliteit is. Wij verhuren uitsluitend campers die aan ons standaard voorwaarden voldoen:

  • Wij verhuren alleen campers van de merken Sunlight en Dethleffs. Deze merken vallen onder de Erwin Hymer Group en staan garant voor kwaliteit.
  • De campers zijn standaard 1 of 2 jaar oud en niet ouder dan vier jaar en hebben weinig kilometers gemaakt!

Met een camper huren particulier zit je dus altijd goed. Je huurt een camper van een particulier maar je ontvangt toch bijkomende aanvullende service van camperhuren.nl.

“Particuliere verhuurders gunnen iedereen de vrijheid van hun camper en laten jou op stap gaan met hun camper.”

Extra’s voor camper huren particulieren

Naast informatie over het camper huren particulier, of camper verhuren als particulier kun je ook voor vele extra’s op onze site terecht. Zo hebben wij ook een inspiratiepagina op onze website, met de mooiste plekjes om jouw kampeervakantie compleet te maken. Ook staan daar handige tips waar je tijdens je reis zeker rekening mee moet houden!

Hulp nodig?

Bij eventuele vragen of opmerkingen over camper huren particulier, kun je bij ons terecht! Je kunt ons telefonisch bereiken, per e-mail, op onze social media en via een contactformulier. Op zoek naar antwoorden op jouw vraag? Kijk dan op de pagina van veelgestelde vragen!

 

Veelgestelde vragen

Welke camper past bij jou?