Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Een camper huren als particulier

Wil je een camper huren als particulier? Bij ons start jouw camperavontuur! Of je nou samen met je vrienden of met jouw gezin op vakantie gaat, bij Camperhuren.nl hebben we altijd een geschikte camper. Wij verhuren indirect campers van particulieren, maar bieden ook eigen verhuurcampers aan. Hierdoor hebben we een groot aanbod, waar altijd iets passends tussen zit. Als particulier kun je verschillende campers huren:

Het huren en verhuren van een camper via camperhuren.nl brengt vele voordelen met zich mee. Service is erg belangrijk en we proberen je zo goed mogelijk te adviseren. Zowel voor de reis als tijdens jouw vakantie.

Onze verhuurcampers voor particulieren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Voordelen van een camper huren als particulier

Bij ons kun je als particulier eenvoudig een camper huren. Met onze campers kun je zorgeloos op pad. Hieronder een paar voordelen van Camperhuren.nl:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar tijdens jouw camperavontuur
  • Alle campers zijn zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Je huurt de nieuwste campers, van maximaal 4 jaar oud
  • Altijd met complete uitrusting op pad
  • Kilometervrij reizen, jouw avontuur kent geen grenzen

De perfecte camper voor jouw reisgezelschap

Voordat je jouw camperreis begint, is het belangrijk dat je juiste camper uitzoekt voor jou en je reisgezelschap. Ons uitgebreide assortiment bevat diverse soorten huurcampers, die perfect aansluiten bij groepen variërend van twee tot zes personen. Elk model in ons huuraanbod is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan verschillende voorkeuren en reisstijlen. Ga je voor een compacte buscamper die hetzelfde rijdt als een auto? Of ga je toch voor een alkoof camper met zeeën aan ruimte?

Bij elke soort camper kun je ervanuit gaan dat ze zelfvoorzienend zijn. Dat wil zeggen dat ze allemaal een toilet, keuken en douche hebben. Daarnaast variëren de modellen ook veel qua indeling. Zo hebben we campers met een frans bed, queensbed, enkele bedden of een dwarsbed. Weten welke indeling bij jou past? Lees meer in ons blog over de soorten camperbedden.

 

Hoge kwaliteitsstandaard

Wij willen dat je helemaal zorgeloos op vakantie kan. Als je bij ons als particulier een camper huurt, kun je erop rekenen dat de camper goed is uitgerust en van alle gemakken is voorzien. De inventaris zorgt voor een goede basis voor jouw vakantie! Op zoek naar meer luxe? Dan kun je het standaardpakket uitbreiden met praktische extra’s of met een van onze comfortpakketten.

Naast het standaard complete inventaris, bieden we ook een goede service die tijdens jouw vakantie 24/7 bereikbaar is. Wij staan klaar voor al jouw vragen en grijpen meteen in bij noodgevallen. Wij doen alles voor jouw zorgeloze vakantie.

 

Huur campers van particulieren

Een aantal campers uit ons aanbod, die wij verhuren, zijn van particulieren. Zij maken gebruik van onze bemiddelingsservice. De campers die wij vanuit particulieren verhuren zijn 100% betrouwbaar, omdat wij zelf stalling en onderhoud verzorgen en samenwerken met een vaste, erkende FIAT-garage.

Bij een camper huren particulier kun je er standaard vanuit gaan dat de camper van erg goede kwaliteit is. Wij verhuren uitsluitend campers die aan ons standaard voorwaarden voldoen:

  • Wij verhuren alleen campers van de merken Sunlight en Dethleffs. Deze merken vallen onder de Erwin Hymer Group en staan garant voor kwaliteit.
  • De campers zijn standaard 1 of 2 jaar oud en niet ouder dan vier jaar en hebben weinig kilometers gemaakt!

Met een camper huren particulier zit je dus altijd goed. Je huurt een camper van een particulier maar je ontvangt toch bijkomende aanvullende service van camperhuren.nl.

 

“Particuliere verhuurders gunnen iedereen de vrijheid van hun camper en laten jou op stap gaan met hun camper.”

 

Extra’s voor camper huren particulieren

Naast informatie over het camper huren particulier of camper verhuren als particulier kun je ook voor vele extra’s op onze site terecht. Zo hebben wij ook een inspiratiepagina op onze website, met de mooiste plekjes om jouw kampeervakantie compleet te maken. Ook staan daar handige tips waar je tijdens je reis zeker rekening mee moet houden!

 

Hulp nodig?

Bij eventuele vragen of opmerkingen over camper huren particulier, kun je bij ons terecht! Je kunt ons telefonisch bereiken, per e-mail, op onze social media en via een contactformulier. Op zoek naar antwoorden op jouw vraag? Kijk dan op de pagina van veelgestelde vragen!

 

Veelgestelde vragen

Welke camper past bij jou?