Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Last minute camper huren

Last minute camper huren? Dat kan! Als je spontaan zin hebt om op vakantie te gaan, huur dan last minute één van onze luxe, comfortabele campers. Door last minute een camper bij ons te huren kun je toch nog heerlijk genieten van je vakantie. Een last minute camper huren doe je gemakkelijk bij Camperhuren.nl.

We zijn van vele markten thuis, dus wellicht dat er een gewenste camper voor je tussen zit. Al onze campers zijn 1 tot 2 jaar en maximaal 4 jaar oud en beschikken over een toilet, douche en keuken. Daarnaast zijn de campers zeer compleet uitgerust en alle kilometers vrij. We zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt op ieder moment bij ons terecht! Je kunt ons bereiken via info@camperhuren.nl of bellen naar 0297 547007. Ook kun je altijd een aanvraag indienen via ons online formulier.

Bekijk het aanbod

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Beschikbare last minute campers

Vanwege ons ruime aanbod, is de kans groot dat er ook voor jou nog een geschikte camper beschikbaar is. Een last minute camper huren is dus geen enkel probleem. Benieuwd naar de last minute campers die momenteel beschikbaar zijn? Klik hier! Bel voor het boeken van zo’n aanbieding naar 0297 547007.

De huurtarieven van onze campers zijn weekprijzen. In het hoogseizoen (juni, juli, augustus) is de minimale huurperiode 14 dagen. De huurperiode start standaard op een dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur en eindigt op één van die dagen tussen 09.00 en 11.00 uur. Wil je graag zo goedkoop mogelijk uit zijn? Bekijk hier onze prijslijst voor meer informatie.

Heb je een vraag over last minute camper huren? Neem gerust contact met ons op. Wij geven jou graag persoonlijk advies.

Waar kan ik een last minute camper huren?

De showroom van Camperhuren.nl is gevestigd in Aalsmeer naast Schiphol en Amsterdam waar de campers ook opgehaald kunnen worden.

Last minute camper vooraf bezichtigen

Wil je een last minute camper huren en deze van tevoren graag nog even bezichtigen, kun je gewoon onze showroom binnenwandelen en lekker rondwandelen. Dit is geen enkel probleem. Sterker nog, we raden het je zelfs aan! Onze campers staan opgesteld in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam en Schiphol. Het is voor sommigen misschien een stukje rijden, maar zeker de moeite waard!

Bekijk hier onze openingstijden. Wil je er zeker van zijn dat jouw voorkeurscamper aanwezig is? Bel ons dan even op 0297 547007.

Inspiratie

Je hebt spontaan zin om op vakantie te gaan met de camper, maar waar ga je heen? Je kunt op een avontuurlijke vakantie gaan, genieten van een zon- zee vakantie of je gaat op stedentrip en bezichtigt een van de prachtigste plekjes ter wereld. Het kan allemaal. Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben wij een pagina voor jou aangemaakt waar je ontzettend veel informatie op kunt vinden over van allerhande soorten reizen. Een last minute camper huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Inspiratie opdoen

Wil je de hond mee op vakantie? Geen probleem! Lees hieronder de mogelijkheden over het huren van een camper met hond.

Camper huren met hond

Welke camper past bij jou?