Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camperbus kopen

Wil jij een camperbus kopen? Dan kunnen wij jou verder helpen! Wij bieden persoonlijke service in het aankoopproces van een camper, zodat jij zeker weet dat jij jouw droomcamper hebt gevonden. Bekijk snel ons aanbod!

Wij bieden tweedehands camper occasions aan. De jonge modellen zijn maximaal vier jaar oud en hebben vaak nog een lopende fabrieksgarantie. De campers uit ons aanbod zijn van kwaliteit en zijn de gehele levensduur goed onderhouden door een erkende Fiat-garage. Zo kun jij een betrouwbare camper of camperbus kopen.

Bekijk ons aanbod!

Bekijk ons aanbod tweedehands campers!

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Compact en compleet

Voordat je een camperbus koopt, wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Weet je zeker dat een camperbus bij jou past of ben je er nog niet helemaal over uit? Wij staan voor jou klaar met advies. Wij stellen veel eisen aan de campers die wij verhuren en verkopen. De campers uit ons aanbod zijn compact en optimaal ingericht en hebben alles in huis, zodat jij een zorgeloze vakantie kunt hebben.

De camperbus is erg gewild tegenwoordig en blijven toenemen in populariteit. Deze modellen zijn dan ook volop in ontwikkeling. Bijvoorbeeld de camperbus van Sunlight Meer weten over camperbussen?

Meer informatie

Zijn er alternatieven?

Heb je een model op het oog wat op dit moment niet in onze campervloot zit. Wij bieden hulp in de zoektocht naar jouw ideale camper! Door onze persoonlijke service kunnen we samen op zoek gaan naar een model dat goed bij jou past. Neem graag contact met op ons.

Het model dat het meest op een buscamper lijkt, is een half-integraal camper. Deze camper kenmerkt zich door de gestroomlijnde, compacte en sportieve uitstraling. Dit is bijna hetzelfde als een camperbus kopen. Deze campers zijn compact en handig ingericht, het ultieme kampeergevoel dus! Je levert geen luxe in en je krijgt er sportiviteit en wendbaarheid voor terug. De half-integraal campers zijn makkelijk te besturen. Meer weten over de half-integraal camper? Lees verder!

Half-integraal campers

Neem een kijkje in het aanbod!

Voordat je een camperbus of camper gaat kopen is het natuurlijk handig om eerst even een kijkje te nemen, want wij snappen dat een camper kopen niet iets dagelijks is. Je kunt daarom onze showroom bezoeken in Aalsmeer. Hier kun je ons complete aanbod bewonderen en vragen naar advies. Onze gepassioneerde collega’s staan klaar om met jou in gesprek te gaan. Heb je al een camper op het oog, en wil je zeker weten dat die aanwezig is? Bel ons dan voor jouw bezoek, dan zorgen wij ervoor dat jij jouw droomcamper kunt bewonderen. Bij serieuze interesse zijn proefritten ook mogelijk. Neem graag contact met ons op.

Contact

Welke camper past bij jou?