Contact

Camperbus kopen

Wil jij een camperbus kopen? Dan kunnen wij jou verder helpen! Wij bieden persoonlijke service in het aankoopproces van een camper, zodat jij zeker weet dat jij jouw droomcamper hebt gevonden. Bekijk snel ons aanbod!

Wij bieden tweedehands camper occasions aan. De jonge modellen zijn maximaal vier jaar oud en hebben vaak nog een lopende fabrieksgarantie. De campers uit ons aanbod zijn van kwaliteit en zijn de gehele levensduur goed onderhouden door een erkende Fiat-garage. Zo kun jij een betrouwbare camperbus kopen.

Bekijk ons aanbod!

Bekijk ons aanbod tweedehands campers!

Prijs: €65.900 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €54.900 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2017
Prijs: €67.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020

Compact en compleet

Voordat je een camperbus koopt, moet je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Weet je zeker dat een camperbus bij jou past of ben je er nog niet helemaal over uit? Wij staan voor jou klaar. Wij stellen veel eisen aan de campers die wij verhuren en verkopen. Het kan dus zomaar zijn dat je via ons nog geen camperbus kan kopen. Dat heeft een aantal redenen, camperbusjes voldoen niet altijd aan onze standaard eisen.

Een kenmerk van een camperbus is dat ze een beperkte bed lengte hebben. Nederlanders zijn over het algemeen erg lang, waardoor niet iedereen zomaar achterin een camperbus kan liggen. Daarnaast zijn ze niet altijd uitgerust met de nodige sanitaire voorzieningen. Wij bieden uitsluitend zelfvoorzienende campers aan. De campers uit ons aanbod zijn optimaal ingericht en hebben alles in huis, zodat jij een zorgeloze vakantie kunt hebben.

Voor de camperbus-liefhebbers: niet getreurd! Camperbusjes zijn erg gewild tegenwoordig en blijven toenemen in populariteit. Deze modellen zijn dan ook volop in ontwikkeling. Wij hebben al camperbussen van Sunlight gespot die aardig in de buurt komen. Meer weten over camperbussen?

Meer informatie

Zijn er alternatieven?

Geef de zoektocht naar jouw ideale camper vooral niet op! Door onze persoonlijke service kunnen we samen op zoek gaan naar een model dat ook goed bij jou past. Het model dat het meest op een buscamper lijkt, is een half-integraal camper. Deze camper kenmerkt zich door de gestroomlijnde, compacte en sportieve uitstraling. Dit is bijna hetzelfde als een camperbus kopen, met dit soort modellen ga je namelijk ook back to basic. Deze campers hebben niks meer of minder dan echt nodig is, het ultieme kampeergevoel dus! Je levert een beetje luxe in, maar je krijgt er sportiviteit en wendbaarheid voor terug. De half-integraal campers zijn makkelijk te besturen en erg wendbaar. Ook zijn ze in brandstofgebruik erg laag, wat jou natuurlijk weer veel kosten bespaart. Meer weten over de half-integraal camper? Lees verder!

Half-integraal campers

Neem een kijkje in het aanbod!

Voordat je een camperbus gaat kopen is het natuurlijk handig om eerst even een kijkje te nemen, want wij snappen dat een camperbus kopen niet iets dagelijks is. Je kunt daarom onze showroom bezoeken in Aalsmeer. Hier kun je ons complete aanbod bewonderen en vragen naar advies. Onze gepassioneerde collega’s staan klaar om met jou in gesprek te gaan. Heb je al een camper op het oog, en wil je zeker weten dat die aanwezig is? Bel ons dan voor jouw bezoek, dan zorgen wij ervoor dat jij jouw droomcamper kunt bewonderen. Bij serieuze interesse zijn proefritten ook mogelijk. Neem contact met ons op.

Contact

Welke camper past bij jou?