Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Dethleff camper kopen

Dethleff camper kopen? Neem een kijkje in ons ruime assortiment! Met Dethleffs campers beleef je het ultieme vakantiegevoel. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij en je gezin niks tekort kunnen komen. Een Dethleff camper kopen is onderaan de streep erg voordelig, omdat ze voor alle seizoenen geschikt zijn. Of je nou in de winter gaat of in de zomer op strandvakantie, kamperen is met Dethleffs altijd een goed idee!

Ons team staat voor jou klaar om je te helpen bij het maken van een keuze. Zij adviseren jou door het proces van een Dethleff camper kopen heen. Neem contact met ons op!

Contact

Bekijk ons aanbod camper occasions

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Dethleff camper kopen

Het merk Dethleffs zit in een luxe segment. De campers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken zelfs over een ‘slaap zacht systeem’. Het systeem zorgt voor een goede nachtrust. De koudschuimmatrassen en ergonomische lattenbodem zorgen samen voor de optimale nachtrust en een gezonde slaaphouding. Op de website van Dethleffs kun je meer informatie vinden over dit systeem.

Een Dethleff camper koop je echt voor de luxe en de goede, Duitse kwaliteit. De campers worden volledig in Duitsland geproduceerd, in het plaatsje Isny. Detleffs begon daar in 1931 en bouwen daar sindsdien campers in elkaar.

Meer informatie

Een camper van camperhuren.nl

Dethleff camper kopen? Wij bieden deze tegen veel voordelen aan. Door het geven van persoonlijk advies zorgen wij er samen voor dat jij jouw droomcamper koopt. Onze voordelen op een rijtje:

  • De campers uit ons aanbod zijn optimaal ingericht. Door de ruimtebesparende meubelindeling hebben jij en jouw gezin genoeg ruimte.
  • Voor een Dethleff camper te kopen ben jij vrij om een onafhankelijke keuring te doen bij jouw garage. Wij werken hier graag aan mee.
  • Voor aankoop van een Dethleff camper mag je natuurlijk een proefrit maken.
  • Voordat je een Dethleff camper bij ons koopt, kun je door ons de camper laten aanvullen met extra opties. Dit tegen een voordelige prijs.
  • Al onze Dethlffs campers hebben een vochtmeting gehad. Het goedgekeurde certificaat ontvang je bij de aankoop.
  • Voor aankoop van jouw camper wordt deze nog een keer naar onze erkende Fiat-garage gebracht. Zij zorgen ervoor dat alles wordt nagelopen en dat jij de eerste 5.000 kilometer zonder zorgen kunt afleggen!

Meer weten over een Dethleff camper kopen? Bekijk dan hoe het kopen van een camper werkt!

Hoe werkt het kopen van een camper?

Al een keuze gemaakt?

Een Dethleffs camper kopen doe je niet zomaar. Daarom staan wij jou het gehele aankoopproces bij, zodat jij met al je vragen bij ons terecht kan. Dethleffs campers hebben een breed aanbod met verschillende soorten modellen. Jouw keuze hangt vooral veel van jouw reisgezelschap af. Zo is met een groot gezin een alkoof camper erg handig. Als je alleen met jouw partner op reis gaat, kun je beter voor een half-integraal model gaan. Wil je meer informatie over de soorten? Bekijk ze hieronder:

Je keuze gemaakt? Kijk dan alvast op onze inspiratiepagina! Hier staan alle mooie reizen die jij met jouw Dethleff camper kan afleggen.

Doe inspiratie op!

Welke camper past bij jou?