Contact

Integraal camper kopen

Op zoek naar een integraal camper om te kopen? Dan ben je bij camperhuren.nl aan het juiste adres. Bij camperhuren.nl kun je verschillende varianten van de integraal camper kopen. Bij het kopen van een integraal camper komen een aantal voordelen kijken. Zo is de integraal opgebouwd op een chassis. Hierdoor valt het beeld van een bestelwagen helemaal weg, omdat de cabine en woonruimte volledig zijn geïntegreerd. Een integraal camper beschikt over veel meer leef- en woonruimte. Door de grote panorama voorruit lijkt de integraal camper nog ruimer. Dit komt omdat er lekker veel licht de camper binnenvalt. Daarnaast heb je door een panorama voorruit ook perfect zicht op de weg en beschik je over een grote kijkhoek. Benieuwd wat voor voordelen een integraal camper kopen nog meer met zich meebrengt? Klik dan op de onderstaande button.

Voordelen integraal camper kopen

Een integraal camper kopen?

Prijs: €65.900 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 (per 1/11/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020

Mogelijkheden van een integraal camper kopen

Bij het kopen van een integraal camper komen een aantal mogelijkheden kijken. Zo kun je er ook voor kiezen om geen integraal camper te kopen, maar een half-integraal camper. Het verschil van een half-integraal camper in vergelijking met een integraal camper is dat de cabine en het woongedeelte niet volledig in elkaar overlopen. Dit wil niet zeggen dat een half-integraal camper minder is. In tegen deel beschikt een half-integraal camper over diverse voordelen. Doordat de cabine en de woonruimte gestroomlijnd in elkaar overlopen wordt de hoogte van de camper lager en dus ook het brandstofverbruik! Meer weten over de half-integraal camper? Bekijk de pagina via deze link of druk op de onderstaande knop.

Half-integraal camper

Roadtrips voor campers

Met een camper ben je natuurlijk heel flexibel. Je kunt overal slapen en bent van alles altijd voorzien. Hierdoor kun je erg mooie roadtrips maken. Wat dacht je van een roadtrip door Portugal. Portugal is een land dat beschikt over verschillende activiteiten. In het noorden van Portugal vind je de stad Porto. Hier bevinden zich prachtige kathedralen en monumenten. Wanneer je liever nog meer toeristische plekken wilt bezoeken, kun je het beste naar de Algarve. Dit is het meest toeristische gebied van Portugal en daar is vrijwel altijd mooi weer. Ga jij een duikje wagen?

Natuurlijk zijn er nog tientallen andere roadtrips. Bekijk eens onze pagina over camperreis Nederland, Duitsland, Denemarken of Europa. Wie weet vind jij wel jouw droomreis.

Vragen over een integraal camper kopen?

Wij begrijpen dat de koop van een integraal camper niet zomaar iets is. Vanwege de gecompliceerdere bouw van de geïntegreerde cabine hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de camper. Je kunt daarom ten alle tijden contact met ons opnemen. Een van onze collega’s zal je vervolgens te woord staan en adviseren met het beste advies. Zo zullen al je vragen helder worden en kun je met een gerust hart de integraal camper kopen. Wel raden wij van te voren aan om de camper eerst te huren. Zo kun je erachter komen of de integraal camper echt bij je past of je toch liever opzoek gaat naar een ander model. Ben je geïnteresseerd of wil je graag toch eerst de camper huren? Neem dan contact met ons op.

Reviews

Benieuwd naar hoe onze klanten over ons denken? Bekijk hier de reviews van anderen.

Reviews

Welke camper past bij jou?