Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Integraal camper kopen

Een integraal camper kopen? Bij Camperhuren.nl ben je hiervoor aan het spreekwoordelijk juiste adres. Dit is namelijk het neusje van de zalm onder de campers. De opbouw van een integraal camper bestaat uit een chassis. En dus géén cabine van een bestelwagen. Deze is cabine is namelijk volledig geïntegreerd met de woonruimte. Een grote panorama voorruit zorgt voor een ideaal uitzicht en rijcomfort. Met name voor langere mensen is dit prettig rijden. Profiteer vervolgens ook nog eens van het vele daglicht dat naar binnen valt. Bekijk ons assortiment integraal campers!

Een integraal camper kopen?

Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €66.900 voor €63.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €69.990 voor €66.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €78.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021
Prijs: van €73.900 voor €69.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021

Waarom een integraal camper kopen?

Vanuit ons assortiment is het al snel duidelijk dat een integraal camper kopen niet per se voor de hand ligt. Zo bieden wij ook half-integraal campers en alkoof campers aan. Tóch zijn wij overtuigd van een aantal voordelen die integraal campers te bieden hebben. Hieronder een kleine opsomming.

  • Panorama uitzicht
  • Praktische bedindeling
  • Goede isolatie
  • Waardevast model

Allereerst valt bij een integraal camper op dat het een grote panorama voorruit heeft. Dit zorgt voor een perfect uitzicht rondom en geeft een grote kijkhoek van boven naar beneden. Achterin de camper bevindt zich doorgaans een vastbed. Ook boven de cabine is een comfortabel hefbed aanwezig waardoor alle ruimte in de luxe camper optimaal benut wordt. Dankzij de goede isolatie heeft een integraal camper een goede isolerende werking, dat belangrijk kan zijn bij een integraal camper kopen als je tijdens de wintermaanden op campervakantie wilt gaan. Ten slotte is de aanschaf van een integraal camper over het algemeen een goede investering. Dit komt doordat het model waardevast is ten opzichte van andere campersoorten.

Nadelen integraal camper

Naast de vele voordelen die je ervaart als je voor een integraal camper kopen gaat, zijn er (helaas) ook enkele nadelen te herkennen. Zo zijn integraal campers over het algemeen duur in aanschaf, ten opzichte van een kleine buscamper kopen. Hier tegenover staat natuurlijk wel de waardevastheid, zoals benoemd bij de voordelen. Ook blijkt dat een integraal camper een zwakkere kreukelzone heeft. Dit komt door het gebruik van kunststof materialen. Het laatste nadeel is dat een portier aan de bijrijderskant ontbreekt.

Integraal camper óf half-integraal camper kopen?

Nadat alle voor- en nadelen van integraal campers afgewogen zijn is het tijd om te beslissen of je voor een integraal camper kopen gaat of niet. Tijdens deze beslissing is het nog mogelijk om een integraal camper tegen een half-integraal camper af te wegen. Het verschil tussen beide campersoorten zit met name in het feit dat de cabine en het woongedeelte bij laatstgenoemde níet volledig in elkaar overlopen. Echter, dit wil niet zeggen dat een half-integraal camper per definitie minder is. Zo lopen de cabine en woonruimte wél gestroomlijnd in elkaar over en is de hoogte van de camper lager. Dit heeft op zijn beurt weer een lager brandstofgebruik tot gevolg.

Vragen over een integraal campers?

De aanschaf van een integraal camper is natuurlijk niet zomaar iets. Zeker gezien het feit dat een integraal camper kopen een flinke investering is, raden wij dan ook aan om hier vooraf goed over na te denken. Om je hierin te begeleiden staan wij altijd klaar om je te helpen. Zo staan onze deskundige collega’s je maar al te graag te woord. Ook geven zij een helder antwoord waardoor je met een gerust hart over kan gaan tot een integraal camper kopen. Nog niet 100% overtuigd van een integraal camper? Dan raden wij aan om eerst voor een integraal camper huren te gaan. Wat kost een camper huren? En wat voor faciliteiten wil je allemaal tot je beschikking hebben zodat het campermodel perfect aansluit op alle wensen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Welke camper past bij jou?