Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Nieuwe buscamper kopen

Wil jij een nieuwe buscamper kopen? Neem dan eerst een kijkje bij ons! Wij verkopen camper occasions die nog maar een paar jaar oud zijn. Deze hebben een beperkt aantal kilometers gereden, maar hebben nog alle voordelen van een nieuwe camper. De campers zijn als nieuwe modellen aangekocht en verhuurd. Op die manier is de ‘kop’ eraf, wat de camper stukken voordeliger maakt! In de meeste gevallen hebben de modellen zelfs nog fabrieksgarantie vanuit Sunlight of Dethleffs.

Wil je hulp bij het zoeken naar jouw droomcamper? Schakel dan onze gepassioneerde collega’s in! Met ons jarenlange ervaring op het gebied van campers en camperreizen kunnen wij jou voorzien van het juiste advies. Benieuwd wat voor modellen wij verkopen? Bekijk dan ons assortiment hieronder.

Contact

Bekijk hier ons aanbod

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018

Nieuwe buscamper kopen

Voordat je nieuwe buscamper wil kopen, is het erg belangrijk dat je er goed over nadenkt. Het kopen van een nieuwe buscamper moet een weloverwogen beslissing zijn. Bij een buscamper ga je echt back to basic. De modellen zijn met het minimale uitgerust en je hebt in de camper zelf weinig ruimte.

Om die redenen hebben wij nog geen buscampers in ons aanbod. Wij stellen erg hoge eisen aan de producten die we verkopen. Omdat de buscamper nog flink in ontwikkeling is en tot op heden nog niet voldoet aan al onze eisen, hebben we ze nog niet in ons assortiment.

Omdat buscampers zo compact zijn is het belangrijk om efficiënt om te gaan met de ruimte in de bus. Te meubels worden aangepast naar de formaten van de bus, en niet persé naar de formaten van de passagiers. De gemiddelde lengte van Nederlanders is erg lang en aangezien meeste buscampers een dwarsbed hebben, voldoet het bed formaat niet aan onze minimale eis. Daarnaast is de ruimte van de buscamper soms te beperkt om de camper zelfvoorzienend te laten zijn. Dat is ook een eis van ons, dat alle campers zelfvoorzienend kunnen zijn. Hiermee wordt bedoeld dat sanitaire voorzieningen zoals wc en douche niet mogen ontbreken in de camper.

Maar buscamper-fans opgelet! Veel camperbouwers zijn bezig met het optimaliseren van de buscamper. Deze worden steeds uitgebreider als je kijkt naar de opties in de bus. Er zijn al verschillende geschikte buscampermodellen gespot bij camperbeurzen. Wie weet kun jij binnenkort bij ons een nieuwe buscamper kopen!

Half-integraal iets voor jou?

Zolang je bij ons nog geen nieuwe buscamper kunt kopen, bevelen we jou graag de half-integraalcamper aan! Deze heeft dezelfde kwaliteiten maar steekt er qua mogelijkheden ver bovenuit. Zo is deze misschien een beetje minder wendbaar en niet te gebruiken als gewone, alledaagse auto, maar daar krijg je wel heel veel ruimte voor terug! De half-integraal is een goede tussenmaat en geschikt voor bestuurders met een B-rijbewijs. Voordelen van een half-integraal in vergelijking met een buscamper:

  • Meer ruimte en zelfs de mogelijkheid om binnen te staan (i.p.v. bukken)
  • Het passagiersaantal is uit te breiden door een hefbed. Er kunnen 4 personen mee.
  • Er zijn genoeg passagiersplekken. Bij een buscamper kun je maximaal 3 personen meenemen, bij een half-integraal is dat vaak 4.
  • Een half-integraalcamper is compleet uitgerust met wc, douche en extra veel bagageruimte.

Wil je alle voordelen weten? Lees dan verder op onze half-integraal pagina.

Half-integraal camper

Welke camper past bij jou?