Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camper met Queensbed

Een camper met Queensbed is ideaal als je met twee personen op vakantie gaat. Door dit type bed voelt de slaapkamer als échte master bedroom aan. Het bed is los in het midden van de camper geplaatst waardoor je aan beide zijkanten voldoende ruimte hebt om in en uit bed te stappen. Bij Camperhuren.nl bieden we verschillende luxe huurcampers aan met een queensbed. Daarnaast hebben we deze ook vaak beschikbaar als camper occasion. Wat je ook doet, met een camper met Queensbed ben je verzekerd van een heerlijke ongestoorde nachtrust!

 

Wat is een Queensbed?

Een Queensbed is een losstaand tweepersoons bed, in de lengte geplaatst in het midden van de camper. Door deze plaatsing kun je gemakkelijk het bed instappen vanwege de ruimte aan beide zijden van het bed. Door de plaatsing krijgt de slaapkamer de luxe uitstraling van een échte master bedroom! Vaak is een Queensbed wat hoger geplaatst, waardoor je onder het bed nog extra opbergruimte hebt.

Queensbedden komen voornamelijk voor in grote, ruimere campers. Vanwege het ruimtegebrek zal een Queensbed in een buscamper nauwelijks te zien zijn.

Voordelen van een Queensbed

Veel mensen vinden het comfort en de luxe van een Queensbed in een camper héérlijk. Maar waarom zou je voor een camper met Queensbed kiezen? Hieronder benoemen we de belangrijkste voordelen:

 • Ruimtelijke slaapkamer – Door de ruimtelijkheid slaap je nét zo comfortabel als thuis in je eigen bed!
 • Gemakkelijk in- en uit bed stappen – Naast het bed heb je voldoende ruimte om in en uit te stappen. Het voordeel is dat je niet over elkaar heen hoeft te klimmen om naar het toilet te gaan of om een ontbijtje te maken.
 • Creëert opslagruimte – Een Queensbed kan hoog worden geplaatst, waardoor je meer ruimte hebt in de garage. Fijn voor de opslag van fietsen of extra bagage.

Nadelen van een Queensbed

Naast de vele voordelen heeft het een camper met Queensbed (helaas) ook enkele nadelen. Deze punten zijn belangrijk om mee te nemen in je overweging voordat je een camper huurt of koopt.

 • Beperkte lengte van een Queensbed – Het bed neemt veel ruimte in beslag. Om tóch een beetje extra leefruimte te hebben, zijn de bedden vaak wat korter dan je gewend bent. Voor lange mensen zal dit bed minder comfortabel zijn.
 • Woonruimte inleveren – In het eerste punt benoemden we dit al; Door de grootte van het bed lever je woonruimte in de camper in.
 • Niet altijd een hooggeplaatst Queensbed – Niet alle camperfabrikanten bieden een hooggeplaatst Queensbed aan. Bij een laag geplaatste variant creëer je dus niet de extra ruimte om meer opslag kwijt te kunnen. Dit kan ervoor zorgen dat je te weinig opslagruimte hebt.
 • Nauwelijks te vinden in buscampers – Verder zie je een Queensbed niet of nauwelijks terugkomen bij een camperbus of kleine buscamper kopen door de beperkte ruimte.

Geniet van het comfort van een Queensbed

Het is dus wel duidelijk dat een camper met Queensbed ideaal is als je met een ruimere camper op campervakantie gaat. Klaar om te genieten van een vakantie die de nodige luxe met zich meebrengt. Aan de achterzijde heeft een tweepersoons Queensbed vaak een hoogwaardig matras én comfortabele instap. Stap gemakkelijk aan beide kanten van het bed in. Om met het hele gezin te genieten kan je de bedden ook eenvoudig naar beneden klappen. Hiermee tover je twee riante en comfortabele slaapplaatsen tevoorschijn.

Ga voor een camper huren

Zeker als je voor het eerst met een camper op vakantie gaat is het aan te raden om eerst voor een camper te huren met een Queensbed. Kom erachter of de voordelen opwegen tegen de nadelen van een Queensbed. Achteraf weet je dan namelijk of dit soort bed voor jou is weggelegd. Of dat je de voorkeur geeft aan meer woonruimte om overdag te genieten van een heerlijke ruimte zit. Ook kan het zo zijn dat je fijner vindt om twee aparte matrassen te hebben. Vanuit onze ervaring weten wij als geen ander dat je hier maar op één manier achter komt: door het te doen! Ga dus eerst voor een camper huren.

Campers met Queensbed huren

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Een camper met Queensbed kopen?

We hebben regelmatig campers met Queensbedden in ons koopaanbod. Bij Camperhuren.nl kun je altijd uitgaan van de volgende voordelen:

 • Altijd jonge, luxe campers in het aanbod
 • De campers zijn altijd goed onderhouden door een erkende dealer
 • Certificaat van de vochtmeting ontvang je bij aankoop
 • Na aankoop is camperbemiddeling mogelijk
 • We hebben 10+ jaar aan ervaring in de camperverkoop

Met deze voordelen weet je dat je altijd goed zit!

Showroomafspraak maken

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere campers? Dan kun je altijd contact met ons opnemen om te vragen naar de beschikbaarheid. Graag nodigen we je uit voor een showroom afspraak waar je de camper kunt bezichtigen en een proefrit kunt maken.

Maak een afspraak

Welke camper past bij jou?