Camper met Queensbed

Een camper met Queensbed is ideaal als je met twee personen op vakantie gaat. Het is een losstaand bed dat in de lengte is geplaatst. Je kan gemakkelijk het bed instappen vanwege de ruimte aan beide zijden van het bed. Lever woonruimte in met een camper met Queensbed om vervolgens te genieten van een heerlijk bed mét een luxe uitstraling. Hierdoor ben je vervolgens verzekerd van een heerlijke én ongestoorde nachtrust tijdens een camperreis Europa. Vanwege het ruimtegebrek zal een Queensbed in een buscamper nauwelijks te zien zijn. Wél is dit vaak te vinden in een hoger geplaatst Queensbed waar onder het bed ruimte vrijkomt als opbergruimte.

Campers met Queensbed huren

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Voordelen van een Queensbed

Een Queensbed is dus een tweepersoonsbed dat in de lengte is geplaatst. Het staat los van de zijwanden wat het enorm toegankelijk maakt om langs beide kanten van het bed te lopen. Dit kan zowel hoog als laag geplaatst worden. Het grote voordeel is dat de slaapkamer enorm ruimtelijk oogt in de camper. Indien het Queensbed hooggeplaatst is wordt onder het bed ruimte gecreëerd voor fietsen of andere opslagruimte.

  • Ruimtelijke slaapkamer
  • Gemakkelijk in- en uit bed stappen
  • Creëert opslagruimte

Nadelen van een Queensbed

Naast de vele voordelen heeft het een camper met Queensbed (helaas) ook enkele nadelen. Het bed blijft namelijk vaak beperkt tot een bepaalde lengte, zodat er niet té veel woonruimte verloren gaat. Ook bieden niet alle fabrikanten van campers een hooggeplaatst Queensbed aan. Bij een laag geplaatste variant creëer je dus niet de extra ruimte om meer opslag kwijt te kunnen. Verder zie je een Queensbed niet of nauwelijks terugkomen bij een camperbus of kleine buscamper kopen. Hier is vaak simpelweg géén ruimte voor.

  • Beperkt lengte van een Queensbed
  • Woonruimte inleveren
  • Niet altijd een hooggeplaatst Queensbed
  • Nauwelijks te vinden in buscampers

Profiteer van een hoog comfort

Het is dus wel duidelijk dat een camper met Queensbed ideaal is als je met een ruimere camper op campervakantie gaat. Klaar om te genieten van een vakantie die de nodige luxe met zich meebrengt. Aan de achterzijde heeft een tweepersoons Queensbed vaak een hoogwaardig matras én comfortabele instap. Stap gemakkelijk aan beide kanten van het bed in. Om met het hele gezin te genieten kan je de bedden ook eenvoudig naar beneden klappen. Hiermee tover je twee riante en comfortabele slaapplaatsen tevoorschijn.

Ga voor een camper huren

Zeker als je voor het eerst met een camper op vakantie gaat is het aan te raden om eerst voor een camper met Queensbed huren te gaan. Kom erachter of de voordelen opwegen tegen de nadelen van een Queensbed. Achteraf weet je dan namelijk of dit soort bed voor jou is weggelegd. Of dat je de voorkeur geeft aan meer woonruimte om overdag te genieten van een heerlijke ruimte zit. Ook kan het zo zijn dat je fijner vindt om twee aparte matrassen te hebben. Vanuit onze ervaring weten wij als geen ander dat je hier maar op één manier achterkomt: door het te doen! Ga dus eerst voor een camper huren.

Welke camper past bij jou?