Contact

Luxe camper huren

Wil jij een luxe camper huren? Dat kan bij ons! Wij hebben een ruim aanbod campers te huur. Onze campers beschikken over de nodige luxe en comfort die jij tijdens jouw reis niet wil missen! Met onze campers kun jij alle kanten uit, van roadtrip door Europa tot aan een reis door Scandinavië en van reis door eigen land tot aan een vakantie in Kroatië.  

Door een luxe camper te huren kun je het ultieme gevoel van vrijheid ervaren, zonder je ergens zorgen over te maken. Het standaard inventaris is ook al erg breed, jij hoeft dus niks tekort te komen tijdens de reis! Wees er op tijd bij met een luxe camper huren, in het hoogseizoen kunnen alle campers namelijk al gereserveerd zijn!

Luxe campers bekijken

Luxe camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 775 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week

Luxe vakantie

Door een luxe camper te huren heb je al voor een zorgeloze vakantie, maar je kunt ervoor kiezen om je éxtra in de watten te laten leggen door ons. Dat kan door het bijbestellen van een van onze comfortpakketten. Zo maken we onderscheid tussen twee aanvullende pakketten. Praktische extra’s en comfortpakketten. Hieronder kun je lezen wat de pakketten inhouden.

Praktische extra’s

Met de praktische extra’s kun je alle kanten op. Onder praktische extra’s valt bijvoorbeeld de schoonmaak van de camper na de reis, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Maar ook de extra toeslag op het meenemen van huisdieren zoals jouw hond, het keukenpakket met handige artikelen zoals een afwasborstel en handdoeken of navigatie. Het is goed om voor je reis even te kijken wat je mogelijk van pas kan komen.

Comfortpakketten

De comfortpakketten maken jouw reis net iets comfortabeler. Deze pakketten kunnen echt zorgen voor een zorgeloze vakantie. Zo kun je ervoor kiezen om de bedden alvast op te laten maken, extra handdoeken achter te laten en de koelkast te vullen. Er zijn verschillende voedingspakketten samengesteld. Van borrelpakket tot aan snackpakket en van luxe ontbijt tot aan verrassingspakketten. Laat je verwennen!

De service van Camperhuren.nl

Wij van Camperhuren.nl zitten al jaren in het vak en mogen ons daarom specialist noemen op het gebied van campers en camperreizen. Een luxe camper huren kan bij ons vertrouwd en veilig, tegen scherpe prijzen. Wij staan op elk moment voor jou klaar. Ben je van plan een luxe camper te huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder bij het uitzoeken van een geschikte camper die perfect bij jou en jouw gezin of reisgezelschap past. Je kunt zelf op de pagina van soorten campers uitzoeken wat we in ons aanbod hebben. Hier kun je alle campers vinden, campers voor kleine reisgezelschappen tot aan ruime zespersoons modellen!

Waarom je voor ons moet kiezen

Door een camper te huren bij Camperhuren.nl zijn er verschillende bijkomende voordelen voor jou als klant. Bekijk ze hieronder:

  • Wij bieden een persoonlijke service, aangepast op jou en jouw reisgezelschap.
  • Alle campers staan op 1 locatie in Aalsmeer, vlakbij Amsterdam en Schiphol
  • 1 aanspreekpunt
  • Het standaard inventaris van onze campers is erg ruim.
  • Onze campers zijn grotendeels zelfvoorzienend.
  • Wij zijn gedurende jouw reis 24/7 bereikbaar.

Waar gaat de reis naartoe?

Een luxe camper huren doe je niet zomaar, je wil natuurlijk wel een mooie bestemming om van jouw vakantie te genieten! Gelukkig hebben we speciaal voor jou onze inspiratiepagina! Van warme zonvakantie tot aan bijzondere culturen ontdekken en van sneeuwgebieden tot aan ruige natuur, wij zijn er voor al jouw vakanties! En bekijk hieronder onze aanraders!

Doe inspiratie op!

Welke camper past bij jou?