Contact

Luxe camper huren

Wil jij graag een luxe camper huren? Huur een van onze extra comfortabele campers! Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan luxe campers met alle nodige luxe en comfort. Ben je op zoek naar nog meer handige extra’s? Geen probleem! Je kan al onze huurcampers uitbreiden met praktische extra’s en comfortpakketten. Ben je benieuwd naar de inventarislijst van deze luxe camper? Klik hier!

Een luxe camper huren voor een leuke prijs? Bekijk onze aanbiedingen hier. Door de hoge vraag naar luxe campers in het hoogseizoen (juli, augustus) wordt de beschikbaarheid snel minder, wees er dus snel bij! Voor eventuele vragen kun je ons altijd bereiken via info@camperhuren.nl of bellen naar 0297 547007.

Luxe campers bekijken

Luxe camper huren?

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week

Beschikbare luxe campers

Om je een beeld te geven van onze luxe campers, zullen wij je hieronder een aantal suggesties geven.

Comfort Plus Queen bed of enkele bedden

Wij bieden onder andere de zeer ruime integrale luxe camper Comfort Plus Queen bed of enkele bedden aan. Deze luxe camper heeft een Queensize bed achterin, een opklapbaar tweepersoonsbed boven de cabine en een panoramische voorruit. Daarnaast bevat deze camper een standaard zithoek, een centrale keuken, een centraal toilet en een aparte doucheruimte. Voor extra privacy kun je de slaapzaal en de douche- en toiletruimte van de woonkamer afsluiten.

Deze camper huren

Comfort Queen bed

Deze luxe camper huren? De luxe camper bevat een tweepersoons Queen bed, tweepersoons hefbed, grote dakramen en een grote berging. Verder heeft deze camper een standaard zit, een middenkeuken en een midden toilet. Bovendien is het mogelijk om het slaapvertrek en de douche- en toiletruimte af te sluiten van het woonvertrek. Er zijn binnen deze categorie 3 campers zonder hefbed, waardoor dit dus tweepersoons campers worden.

Deze camper huren

Comfort Frans bed

De Comfort Frans bed is een ruime 4-persoons gezinscamper en bevat een gezellige zithoek voor maar liefst 6 personen. Achterin deze luxe camper bevindt zich een tweepersoons Frans bed en boven de zithoek vind je een tweepersoons hefbed. Bovendien heeft deze luxe camper een middenkeuken en een hoek toilet ter beschikking.

Deze camper huren

Praktische extra’s en comfortpakketten

Praktische extra’s

Om je een handje te helpen bieden wij je verschillende praktische zaken aan, zodat je deze niet hoeft mee te nemen vanuit thuis. Denk hierbij aan een tuintafel met stoelen of een navigatiesysteem. Wij zorgen ervoor dat deze spullen in jouw camper voor je klaarliggen. Zo kun je direct beginnen met genieten. Benieuwd naar de kosten die hierbij in rekening worden gebracht? Bekijk hier de prijslijst.

Comfortpakketten

Daarnaast kun je jezelf verwennen met een van onze comfortpakketten. Onze comfortpakketten bieden alles wat je nodig hebt bij jouw vertrek en onderweg. Je kunt hierbij onder andere denken aan eten en drinken, maar je kan bijvoorbeeld ook een heerlijk zacht beddengoed volledig door ons laten verzorgen. Bekijk hier het gehele aanbod aan comfortpakketten.

Wil je een weekendje weg met de camper?

Bekijk hier onze pagina over een camper huren voor een weekend

Welke camper past bij jou?