Contact

Luxe camper huren

Wil jij een luxe camper huren? Dat kan bij ons! Wij hebben een ruim aanbod campers te huur. Onze campers beschikken over de nodige luxe en comfort die jij tijdens jouw reis niet wil missen! Met onze campers kun jij alle kanten uit, van roadtrip door Europa tot aan een reis door Scandinavië en van reis door eigen land tot aan een vakantie in Kroatië.  

Wij bieden tijdens jouw reis ook praktische extra’s en comfortpakkettenZo kun jij jouw reis comfortabel voortzetten. Het standaard inventaris is ook al erg breedBij ons kun je campers huren tegen scherpe prijzen. Meer weten? Bekijk onze tarievenlijst. Wees er op tijd bij met de luxe camper huren, in het hoogseizoen kunnen alle campers namelijk al gereserveerd zijn!

Luxe campers bekijken

Luxe camper huren?

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week

De voordelen van Camperhuren.nl

Wij van Camperhuren.nl zitten al jaren in het vak en mogen ons daarom specialist noemen op het gebied van campers en camperreizen. Een luxe camper huren kan bij ons vertrouwd en veilig, tegen scherpe prijzen. Wij staan op elk moment voor jou klaar. Ben je van plan een luxe camper te huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder bij het uitzoeken van een geschikte camper die perfect bij jou en jouw gezin of reisgezelschap past. Je kunt zelf op de pagina van soorten campers uitzoeken wat we in ons aanbod hebben. Hier kun je alle campers vinden, campers voor kleine reisgezelschappen tot aan ruime zespersoons modellen!

Waarom je voor ons moet kiezen

Door een camper te huren bij Camperhuren.nl zijn er verschillende bijkomende voordelen voor jou als klant. Bekijk ze hieronder:

  • Wij bieden een persoonlijke service, aangepast op jou en jouw reisgezelschap.
  • Alle campers staan op 1 locatie in Aalsmeer, vlakbij Amsterdam en Schiphol
  • 1 aanspreekpunt
  • Het standaard inventaris van onze campers is erg ruim, je komt niks tekort!
  • Onze campers zijn grotendeels zelfvoorzienend.
  • Wij zijn gedurende jouw reis 24/7 bereikbaar.

Nóg meer luxe?

Je kunt er ook voor kiezen om je helemaal in de watten te laten leggen door ons. Dat kan door het bijbestellen van een van onze comfortpakketten. Zo maken we onderscheid tussen twee aanvullende pakketten. Praktische extra’s en comfortpakketten. Hieronder kun je lezen wat de pakketten inhouden.

Praktische extra’s

Met de praktische extra’s kun je alle kanten op. Onder praktische extra’s valt bijvoorbeeld de schoonmaak van de camper na de reis, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Maar ook de extra toeslag op het meenemen van huisdieren zoals jouw hond, het keukenpakket met handige artikelen zoals een afwasborstel en handdoeken of navigatie. Het is goed om voor je reis even te kijken wat je mogelijk van pas kan komen.

Comfortpakketten

De comfortpakketten maken jouw reis net iets comfortabeler. Deze pakketten kunnen echt zorgen voor een zorgeloze vakantie. Zo kun je ervoor kiezen om de bedden alvast op te laten maken, extra handdoeken achter te laten en de koelkast te vullen. Er zijn verschillende voedingspakketten samengesteld. Van borrelpakket tot aan snackpakket en van luxe ontbijt tot aan verrassingspakketten. Laat je verwennen!

 

Waar gaat de reis naartoe?

Een luxe camper huren doe je niet zomaar, je wil natuurlijk wel een mooie bestemming om van jouw vakantie te genieten! Gelukkig hebben we speciaal voor jou onze inspiratiepagina! Van warme zonvakantie tot aan bijzondere culturen ontdekken en van sneeuwgebieden tot aan ruige natuur, wij zijn er voor al jouw vakanties! En bekijk hieronder onze aanraders!

Doe inspiratie op!

Een luxe camper huren bij Camperhuren.nl 

Bij ons kun je betrouwbare en veilige campers huren. Naast modellen verhuren, verkopen we ook verschillende camper modellen. Zo hebben we ook luxe uitvoeringen die we te koop hebben staan. Neem ook een kijkje op onze verkooppagina! Bekijk ook onze inspiratiepagina om te kijken waar de reis naartoe gaat.  

Bekijk hier onze koopcampers

Welke camper past bij jou?