Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperreis Portugal

Wil jij met een camperreis Portugal ontdekken? Bij ons kun je terecht voor de beste tips en aanbevelingen op het gebied van camperreizen. Portugal staat bekend om de adembenemende Algarve, maar dat is niet alles; Portugal heeft zo veel meer te bieden! Hieronder nemen we je mee door alle activiteiten die Portugal te bieden heeft!

Niks is zo handig als reizen met een camper, je neemt jouw huis gewoon mee op vakantie. Alles ligt binnen handbereik en met een camper kun je volledig zelfvoorzienend zijn. Heb je zelf geen camper om je camperreis Portugal mee te maken? Wij hebben er genoeg te huur! Van compacte half-integraalcampers tot aan een ruime alkoofcamper. Met name in het laagseizoen verhuren wij onze campers tegen zeer lage tarieven. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk snel verder!

Bekijk hieronder onze beschikbare campers!

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Met de camper door Portugal

Portugal kent een erg mooi landschap waar je met veel plezier doorheen kan rijden. Op de weg naar Portugal zelf is ook al veel te zien, zo rijd je eerst Nederland door, dan dwars door België, via Frankrijk naar Spanje en dan ben je er! We nemen je van het noorden tot het zuiden mee!

Het noorden zit vol met wijn, bergen en ravijnen. De stad Porto staat op de werelderfgoedlijst en dat is goed terug te zien. Je kunt er de mooiste kathedralen en monumenten vinden. In de omgeving kun je ook je tijd doorbrengen in de Douro vallei. De Douro is een rivier die dwars door het ruige landschap loopt. Je kunt een bootvaart maken door de vallei en tegelijkertijd alles te weten komen over de Portwijn waar de stad bekend om staat.

In het binnenland zijn veel vissersdorpjes te vinden. Hier kun je optimaal genieten van de visspecialiteiten die ze in Portugal kennen. Daarnaast is centraal Portugal dé plek van verschillende sporten en activiteiten. In het gebergte Serra da Estrela kun je mooi wandelen of fietsen, maar ook abseilen, bergbeklimmen, raften en kanoën. Je kunt er ook altijd voor kiezen om je terug te trekken naar de kust, in deze regio zijn er erg goede golven te vinden. Vooral op de stranden van Peniche en Nazaré zijn er hoge golven.

De regio draait natuurlijk vooral om de hoofdstad: Lissabon. De hoofdstad heeft veel verschillende historische wijken, zo ook een middeleeuwse wijk. Je kunt er echt je ogen uitkijken. Een leuke avondactiviteit in Lissabon is om naar een fadohuis te gaan. Dit begrip is ook een werelderfgoed. In een fadohuis wordt je avond gevuld met sfeervolle muziek waar veel gevoel in zit. De ultieme manier om het Portugese gevoel te krijgen!

Jouw camperreis Portugal is niet af zonder het zuiden ontdekt te hebben. De regio Alentejo staat bekend om de kurkeiken en olijfbomen. Deze regio is aanzienlijk warmer dan het zuiden en het tempo ligt hier dan ook lager. Net als in Spanje wordt hier in de middag ook siësta gehouden. Het landschap is hier stukken vlakker dus je kunt er goed fietsen, wandelen of paardrijden. In de avond kun je naar een van de stuwmeren gaan, zoals bijvoorbeeld Alqueva. Hier kun je bij een heldere nacht de mooie sterrenhemel bewonderen.

De Algarve staat Portugal natuurlijk bekend om. Dit is het meest toeristische gedeelte van Portugal waar de zon ook altijd schijnt. Je kunt er een heerlijke duik nemen op het strand. Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar qua natuur is er ook veel te ontdekken in het zuiden. Zo is er tussen april en november grote kans dat je daar wilde dolfijnen kunt spotten. Een uniek beeld!

Benieuwd naar ons aanbod?

Wij verhuren jouw ideale camper voor jouw camperreis Portugal. Wij nemen alle zorgen uit handen en je kunt altijd voor vragen of opmerkingen bij ons terecht. Weet je niet welke camper bij jou en jouw gezin past? Heb je vragen over een bepaalde soort camper? Neem contact met ons op!

Contact

Welke camper past bij jou?