Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperreis Scandinavië

Met een camperreis Scandinavië ontdekken is de ultieme manier om te kijken wat het gebied te bieden heeft! Onder Scandinavië vallen de landen NoorwegenFinlandZwedenDenemarken en IJsland. Deze zijn allemaal in één camperreis te ontdekken. Je kunt er ook voor kiezen om in een van de landen op pad te gaan. Er is in ieder geval genoeg te beleven. Wij hebben de beste tips en aanraders voor jou op een rijtje gezet! Ga op avontuur met een van onze campers, bekijk snel het aanbod!

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Scandinavië, wie wil dat nou niet?

Scandinavië is de plek om jouw avonturen te beleven in de ongerepte natuur. De landschappen zijn er indrukwekkend en het wild dat je tegenkomt is adembenemend. Een ander voordeel aan reizen in Scandinavië is dat je op erg veel plaatsen kunt wildkamperen. Tegen een aantal regels kun jij zomaar ergens jouw camper neerzetten en overnachten in de natuur en ’s ochtends wakker worden, midden in de natuur. Het is ten eerste natuurlijk belangrijk dat je boeren of landeigenaren niet tot last bent. Het is daarom ook verstandig eerst hen te benaderen om te vragen of er een mogelijkheid is om te overnachten. Een tweede standaardregel is dat je geen sporen mag achterlaten. Je moet geheel zelfvoorzienend zijn en jouw afval en rotzooi meenemen zodat de natuur niet kan worden aangetast. Voor de rest zitten er tussen de landen wel verschillen in de regels van het wildkamperen. Zoek deze voor jouw reis dus goed uit!

Noorwegen: het land van de Vikingen

Jouw camperreis scandinavie is niet af zonder Noorwegen bezocht te hebben. De mogelijkheden in Noorwegen zijn eindeloos. Zo kun je wildkamperen in de natuur of een stedentrip houden. Een combinatie van die twee is natuurlijk ook altijd leuk, maar dan ben je wel afhankelijk van je vakantieduur.

Neem een bezoek aan de hoofdstad

Er is veel te beleven in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. Vooral cultureel heeft de stad veel te bieden. Bekijk hieronder de leukste activiteiten in Oslo:

Trek de natuur in!

Is het zien van het noorderlicht jouw droom? Dan moet je zeker de natuur van Noorwegen ontdekken. Op een afgelegen plek, onder de sterrenhemel het noorderlicht bekijken is het mooiste wat er is. Hiervoor kun je het best naar een van de mooie natuurgebieden van Noorwegen trekken:

Wil je meer tips over het reizen naar Noorwegen? Lees dan het artikel hieronder!

Op reis naar Noorwegen

Op pad in Denemarken

Je kunt er ook voor kiezen om een stukje dichter bij huis te blijven. Onder een camperreis Scandinavië valt namelijk ook Denemarken. Dit is misschien niet het eerste land wat in je opkomt bij het horen van Scandinavië, maar het moet zeker niet overgeslagen worden. Of je nou alleen met je partner op vakantie gaat of je liever met het gezin op pad gaat, Denemarken is altijd een goed idee!

Op vakantie met de kids?

Jouw kinderen kunnen zich goed vermaken in Denemarken, er zijn namelijk genoeg kinderattracties te vinden in het land. Benieuwd naar onze tips en aanraders? Je ziet ze hieronder:

Of samen met jouw partner op reis?

Denemarken heeft natuurlijk ook genoeg te bieden als je er met z’n tweeën op uit gaat. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Of je nou graag je tijd doorbrengt in een bosrijke omgeving of liever uitwaait aan de kust; het kan allemaal. Op de website van Visit Denmark staan veel tips die tijdens jouw camperreis door Denemarken misschien nog wel eens van pas kunnen komen. Op onze pagina over Denemarken hebben we ook erg veel tips staan, waarmee jij jouw reis kunt invullen. Bekijk ze snel!

Tips en aanraders Denemarken

Welke camper past bij jou?