Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camperroute Eifel

Bij een camperroute door de Eifel kun je denken aan een actieve vakantie, waarbij je vele indrukwekkende burchten, kastelen, kloosters en kerken kunt bezichtigen. In de afgelopen eeuwen hebben diverse volkeren en culturen in het middengebergte in Duitsland hun sporten achter gelaten. In spannende musea kun je een kijkje nemen in de geschiedenis en de bijzonderheden van de Eifel. Bekijk snel het aanbod luxe, comfortabele campers voor jullie camperroute door de Eifel!

Camper huren?

Een camper huren?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je een camper gaat huren bij Camperhuren, dan zijn er diverse mogelijke campers. Wij hebben campers voor twee personen, maar ook voor zes personen. Samen met jou gaan wij op zoek naar de camper die voldoet aan al jouw eisen. Wij delen onze campers op in zes categorieën:

Extra luxe en comfort

Heb je iets niet in huis? Dan regelen wij dat voor je! Wij hebben een heleboel praktische extra’s die jouw camperroute door de Eifel nog comfortabeler maken. Wij van Camperhuren willen natuurlijk niet dat jullie iets tekort komen tijdens jullie reis. Denk hierbij aan: een skottelbraai, een Omnio-oven of een fiets.

Wil je er nog een schepje bovenop doen? Neem eens een kijkje bij onze comfortpakketten! Van praktisch tot luxe, Camperhuren heeft het allemaal. Zo hebben wij het ‘Lazy morning pakket’ met een heleboel lekkernijen of het ‘Keukenpakket Luxe’ met daarin alles wat je tijdens jouw vakantie in de keuken nodig hebt .

Hoe werkt het kopen van een camper?

Waarom een camperroute door de Eifel?

Een camperroute door de Eifel, is gegarandeerd een route vol met belevenis. Zo heeft de Eifel in Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts tal van excursiedoeleinden. Daarnaast hebben we speciaal voor jou een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn voor jou op een rijtje gezet.

De met water gevulde maren in de Eifel zijn hét handelsmerk van de Vulkaaneifel (een gedeelte van de Eifel dat ligt in het zuidoosten van de Eifel). Je kun hier heerlijk wandelen, fietsen of zwemmen.

In de Genovevaburg zit al meer dan tachtig jaar het Eifelmuseum gevestigd. Daarnaast vind je er ook het Deutsche Schieferbergwerk. Ga je in de zomer een camperroute door de Eifel maken? Dan vinden op het kasteelplein de ‘Burgfestspiele’ van Mayen plaats.

Ongeveer 100 kilometer over de grens vanaf Venlo of Heerlen ligt het stadje Bad Münstereifel. De stad wordt gekenmerkt als een vakwerkstadje uit een plaatjesboek. Het oude centrum van Bad Münstereifel ligt voor een groot gedeelte nog binnen de oude, bewaard gebleven stadsmuur, inclusief stadspoorten. Verder loopt er door de stad het riviertje de Erft en rondom liggen de uitgestrekte beboste heuvels van het Naturpark Hohes Venn.

Meer ideeën voor een camperroute door de Eifel?

Wil je een camper kopen?

Naast het huren van een camper, heb je bij Camperhuren ook de mogelijkheid om een camper te kopen. Na het verhuurseizoen gaan onze huurcampers grotendeels in de verkoop. Het kopen van een camper bij Camperhuren heeft een aantal voordelen:

  • Onze campers zijn maximaal vier jaar oud, waardoor ze vaak nog een lopende fabrieksgarantie hebben.
  • Al onze campers zijn zelfvoorzienend van een toilet, douche en keuken.
  • Onze campers zijn zeer compleet uitgerust.
  • Wij bieden een gratis proefrit.
  • Onze campers zijn van Duitse kwaliteitsmerken (Dethleffs en Sunlight).
  • Onze campers zijn uitstekend onderhouden bij een erkende Fiat garage.
  • Wij bieden goede persoonlijke service.
  • Alle campers worden spik en span opgeleverd, gepoetst en de opbouw wordt helemaal nagekeken.
  • Al onze campers krijgen voorafgaand een uitgebreide vochtmeting en je ontvangt bij aankoop een waterdichtheidscertificaat.

Diverse soorten campers

Camperhuren biedt vier verschillende soorten koopcampers aan, namelijk: een alkoof camper, een integraal camper, een half-integraal camper en een buscamper. Door op de link te klikken, kun je van iedere soort een uitgebreide beschrijving lezen, inclusief voor- en nadelen. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw ideale camper!

Camper kopen?

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Benieuwd naar meer info over een camperroute door de Eifel?

Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een camperroute door de Eifel? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar info@camperhuren.nl of door te bellen naar 0297 547007. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ons online contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je graag een keer een kijkje komen nemen in onze showroom? Maak dan een afspraak! De openingstijden vind je op onze website.

Wil je op de hoogte blijven van Camperhuren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookInstagramTwitterYouTube of LinkedIn. Benieuwd naar hoe mensen over ons denken? Bekijk onze reviews!

Neem contact op

Welke camper past bij jou?