Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Campervakantie in België

Ooit gedacht aan een campervakantie in België? Er is namelijk ontzettend veel te beleven in ons mooie buurland. Huur daarom een van onze luxe, comfortabele campers en ga op avontuur in het prachtige België! Al onze campers beschikken standaard over een eigen douche, toilet en keuken. Daarnaast zijn ze maximaal vier jaar oud en zeer compleet uitgerust! Ook zal je tijdens jouw campervakantie in België 24/7 service van ons kunnen verwachten bij vragen of problemen.

Camper huren

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Waar ga je heen tijdens jouw campervakantie in België?

Je gaat op campervakantie in België, maar waar ga je heen? Maak je geen zorgen, er is namelijk ontzettend veel te beleven in België! Daarom zullen wij jou alvast op weg helpen met het vinden van leuke activiteiten voor tijdens jouw campervakantie in België.

Prachtige watervallen in het verrassende dorpje Coo

Laten we beginnen met het kleine dorpje Coo, gelegen in het oosten van België. Naast het feit dat attractiepark Plopsa Coo hier gevestigd is, zijn er ook prachtige watervallen te vinden. Deze watervallen worden gevormd door de rivier de Amblève die door het dorpje heen loopt. Verder kun je voor outdoor activiteiten ook terecht in Coo. Zo kun je gaan kajakken vanuit Coo, heb je er Coo Adventure waar je vele buitensporten kunt beoefenen en kun je naar het wildpark van Coo gaan waar je dieren vindt die voorkomen in de Ardennen.

Meer activiteiten in Coo

Het kleinste dorpje van de Ardennen: Durbuy

Durbuy is een prachtig dorpje dat is gelegen in Belgisch Luxemburg. Het dorpje kreeg in 1331 stadsrechten van Jean de Bohême en claimt zoals meerdere plaatsen de titel van ‘het kleinste stadje ter wereld’. In het dorpje kun je onder andere heerlijk langs de 17e- en 18e-eeuwse huizen lopen, een bezoekje brengen aan het diamantmuseum en een kijkje nemen bij diverse kunstgalerieën. Vergeet daarnaast ook absoluut niet om langs de megalieten van Wéris te gaan!

Meer activiteiten in Durbuy

Bezoek diverse grotten in het populaire plaatsje Rochefort

Gelegen aan de rivier de Lomme vind je het leuke plaatsje Rochefort. Hier vind je op kleine afstand het beroemde Parc National Lesse et Lomme. In dit park kun je een bezoek brengen aan de prachtige Grotten van Han. De grotten zijn het werk van de rivier de Lesse, die miljoenen jaren geleden een kalkheuvel binnendrong. Doordat het water voor een deel van het kalksteen oploste, ontstond er een gigantisch grottenstelsel. Ondanks dat deze grotten vele malen bekender zijn dan de Grot van Lorette-Rochefort, doet deze grot qua schoonheid zeker niet onder voor de Grotten van Han. Ook deze grot is dus zeker weten een ‘must go to’ wanneer je op campervakantie in België gaat! Verder vind je in Rochefort ook een 13e-eeuwse Saint-Rémyklooster en zijn er heerlijke wandelroutes die 100% de moeite waard zijn.

Meer activiteiten in Rochefort

Vindt jouw ideale camper bij Camperhuren.nl

Wanneer je op campervakantie in België gaat, is het natuurlijk van belang dat het comfort voldoet aan jouw wensen. Daarom zullen wij samen met jou op zoek gaan naar de ideale camper voor jouw campervakantie in België! Laten we beginnen met het reisgezelschap waar je mee op reis wilt gaan. Bij Camperhuren.nl bieden wij campers in de volgende zes categorieën:

Daarnaast maken wij onderscheid in vier verschillende soorten campers: alkoof, integraal, half-integraal en buscamper. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen en het is daarom belangrijk dat je uitzoekt welke soort het beste aansluit bij jouw criteria. Uiteraard helpen wij jou daar graag mee!

Als kers op de taart, heb je bij Camperhuren.nl de mogelijkheid om je vakantie nog nét wat comfortabeler te maken door middel van het aanschaffen van een van onze comfortpakketten. Zo hebben we onder andere het ‘Lazy morning pakket’ en ‘Keukenpakket Luxe’. Verder bieden we ook nog diverse praktische extra’s aan, wanneer je deze zelf niet in huis hebt. Denk hierbij aan: een navigatiesysteem, een zitverhoger of een tuintafel met stoelen. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat je niks tekort zult komen op jouw campervakantie in België!

Hoe werkt het huren van een camper?

Campervakantie in België voorbij, wat nu?!

Ben je op campervakantie geweest in België, maar heb jij nog absoluut geen genoeg van het reizen met een camper? Dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom gaat bij Camperhuren.nl na het hoogseizoen (juli, augustus) het grootste gedeelte van onze huurcampers de verkoop in voor aantrekkelijke prijzen. Vaak zit er zelfs nog een lopende fabrieksgarantie op, vanwege de korte levensduur van de campers.

Wanneer je een camper koopt bij Camperhuren.nl heb je ook de mogelijkheid om je camper te laten bemiddelen door ons. Op deze manier dekken wij een deel van de bijkomende kosten. Je behoudt zelf het zeggenschap over de camper, maar wanneer hij niet in eigen gebruik is verhuren wij hem aan andere vakantiegangers. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat jouw camper na afloop weer helemaal tiptop in orde is!

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Dan is een camper kopen wellicht een perfecte vervolgstap na jouw campervakantie in België!

Bekijk alle koopcampers

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Meer weten over een campervakantie in België?

Ben je benieuwd naar verdere informatie over het huren van een camper voor een campervakantie in België? Je kunt voor vragen mailen naar info@camperhuren.nl of bellen naar 0297 547007. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ons online contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Als je graag een keer onze campers in het echt zou willen komen bezichtigen, dan kun je een kijkje komen nemen in onze showroom in Aalsmeer (zie exacte locatie via Google Maps). De openingstijden van de showroom vind je op onze website. Wij hopen je snel te zien!

Wil je op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookTwitterYouTube of LinkedIn.

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?