Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Campervakantie Duitsland

Ga op campervakantie Duitsland om een onvergetelijk avontuur te beleven. Ons buurland kent een prachtige natuur om in alle vrijheid te verkennen met één van onze campers. Omdat wij alleen jonge tweedehands campers aanbieden kan je zorgeloos starten met het uitstippelen van je camperreis. Om je hierbij te helpen hebben wij de nodige inspiratie verzameld. Hierdoor heb jij alle handvaten om de camperreis naar Duitsland van A tot Z voor te bereiden. Laat je inspireren!

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Ga op vakantie naar Duitsland

Een campervakantie Duitsland is een ideaal begin voor de beginnende camperganger. Het is namelijk één van onze buurlanden waardoor je nooit te ver van huis verwijderd bent. Ook als je al vaker op campervakantie bent gegaan is het een absolute aanrader: zo kent Duitsland voor de meeste personen nog genoeg geheimen! In het grote land is het dan ook bijna niet mogelijk om alle mooie plaatsjes te ontdekken.

Vanuit onze ervaring weten wij dat een campervakantie Duitsland misschien wel dé populairste camperreis Europa is. Ondanks dat het land slechts binnen een korte tijd te bereiken is, ziet het landschap er – in de meeste delen van het land – tóch compleet anders uit. Ideaal om met een camper in alle rust te ontdekken. Ervaar de vrijheid die de camper biedt om alle mooie plaatsjes te ontdekken. Wij hebben alvast wat speurwerk voor je verricht!

Wat is er te doen in Duitsland?

Veel camperroutes Duitsland leiden je langs een schitterende natuur. Daarnaast zijn er ook veel leuke dorpjes en steden, waar je heerlijk kunt eten en winkelen. Ben jij meer een cultuursnuiver? Ook dan valt er genoeg te beleven tijdens een campervakantie Duitsland. Zo kun je de hoofdstad Berlijn gaan verkennen of het oorlogsverleden van Dresden en München induiken. Om je alvast een beetje wegwijs te maken met de activiteiten die je kunt doen tijdens jouw campervakantie in Duitsland, hebben wij hieronder een aantal activiteiten voor je klaarstaan:

Het Nationaal Park Sächsische Schweiz

Nabij de grens met Tsjechië, in het oosten van Duitsland, is het prachtige natuurpark Sächsische Schweiz gelegen. Dit natuurgebied is 100% de moeite waard om te bezoeken tijdens een campervakantie Duitsland. Zo kun je er wandelen langs de unieke rotsformaties en genieten van het wonderbaarlijke uitzicht.

Het eiland Mainau

Het eiland Mainau wordt ook wel het bloemeneiland genoemd, vanwege de vele bloemen, struiken en bomen het gehele jaar door. Daarnaast bevindt zich er een van de grootste vlinderhuizen van Duitsland, het Mainau-Kinderland en kun je er heerlijk genieten van de grafelijke en culturele festiviteiten.

De Geierlay hangbrug

De Geierlay hangbrug is de langste en spectaculairste voetgangersbrug tijdens een campervakantie Duitsland. Je vindt de brug vlakbij het plaatsje Mörsdorf in de Duitse Hunsrück. De brug is 360 meter lang en hangt 100 meter boven het Mörsdorfer Bachtal. Lijkt het je leuk om deze brug te bewandelen? De brug is het hele jaar gratis te bezoeken!

Een camper kopen bij Camperhuren.nl

Kan je geen genoeg krijgen van een  campervakantie Duitsland? Dat komt goed uit! Het grootste gedeelte van onze campers gaat na het hoogseizoen (juli, augustus) namelijk de verkoop in voor scherpe prijzen. Bovendien zit er vaak zelfs nog een lopende fabrieksgarantie op, omdat de campers slechts maximaal vier jaar oud zijn. Ideaal dus om voor een camperbus kopen te gaan. De afgelopen jaren merken wij namelijk enorm dat een kleine camper kopen in de lift zit. 

Ook heb je bij Camperhuren de keuze om je camper te laten bemiddelen door ons. Dit bespaart je een heleboel kosten. Bemiddelen houdt in dat wanneer jij de camper niet nodig hebt, wij hem zullen verhuren aan andere klanten. Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat de camper na afloop weer in perfecte staat klaarstaat voor jullie volgende trip. Het zeggenschap over de camper blijft wel in jouw handen.

Campers te koop

Welke camper past bij jou?