Contact

Campervakantie Duitsland

Wil jij op campervakantie in Duitsland, maar zoek je nog een camper? Dan ben je bij Camperhuren.nl aan het juiste adres! Camperhuren.nl biedt diverse soorten campers aan in allerlei verschillende vormen en maten. Daarnaast zijn onze campers maximaal vier jaar oud en zelfvoorzienend met eigen keuken, toilet en douche! Ook zijn alle campers zeer compleet uitgerust en alle kilometers vrij. Verder kun je tijdens jouw campervakantie in Duitsland te allen tijde service van ons verwachten, voor als er iets aan de hand is.

Camper huren

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 675 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 675 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 650 per week

Campervakantie in Duitsland: welke camper neem je mee?

Bij Camperhuren.nl zijn we van alle markten thuis. Of het nu gaat om een camper voor met z’n tweetjes of een camper voor met het hele gezin: we hebben het allemaal! Daarom heb je genoeg keuze bij het uitzoeken van een camper voor jouw campervakantie in Duitsland. We maken onderscheid in de volgende zes categorieën:

Daarnaast zit er bij Camperhuren.nl ook verschil in de vorm van de campers. We hebben vier verschillende vormen, namelijk: alkoofintegraalhalf-integraal en buscamper. Neem een kijkje bij alle mogelijkheden en ontdek welke camper er het beste bij je past.

Bovendien bieden wij een aantal leuke comfortpakketten en vele praktische extra’s aan, die jouw campervakantie in Duitsland nóg relaxter maken. Zo hebben we comfortpakketten met eten en drinken, linnengoed en met spullen voor in de keuken. Bij de praktische extra’s kun je denken aan: een Skottelbraai, een Zitverhoger en een Omnia Oven.

Meer uitleg over het huren van een camper

Wat is er te doen in Duitsland?

Duitsland is een prachtig land met een schitterende natuur. Daarnaast zijn er ook veel leuke dorpjes en steden, waar je heerlijk kunt eten en winkelen. Ben jij meer een cultuursnuiver? Ook dan valt er genoeg te beleven in Duitsland! Zo kun je de hoofdstad Berlijn gaan verkennen of het oorlogsverleden van Dresden en München induiken. Om je alvast een beetje wegwijs te maken met de activiteiten die je kunt doen tijdens jouw campervakantie in Duitsland, hebben wij hieronder een aantal activiteiten voor je klaarstaan:

Nabij de grens met Tsjechië, in het oosten van Duitsland, is het prachtige natuurpark Sächsische Schweiz gelegen. Dit natuurgebied is 100% de moeite waard om te bezoeken! Zo kun je er wandelen langs de unieke rotsformaties en genieten van het wonderbaarlijke uitzicht.

Het eiland Mainau wordt ook wel het bloemeneiland genoemd, vanwege de vele bloemen, struiken en bomen het gehele jaar door. Daarnaast bevindt zich er een van de grootste vlinderhuizen van Duitsland, het Mainau-Kinderland en kun je er heerlijk genieten van de grafelijke en culturele festiviteiten.

De Geierlay hangbrug is de langste en spectaculairste voetgangersbrug van Duitsland. Je vindt de brug vlakbij het plaatsje Mörsdorf in de Duitse Hunsrück. De brug is 360 meter lang en hangt 100 meter boven het Mörsdorfer Bachtal. Lijkt het je leuk om deze brug te bewandelen? De brug is het hele jaar gratis te bezoeken!

Meer inspiratie voor een campervakantie in Duitsland

Een camper kopen bij Camperhuren.nl

Kun je geen genoeg krijgen van op vakantie gaan met de camper? Dat komt goed uit! Het grootste gedeelte van onze campers gaat na het hoogseizoen (juli, augustus) namelijk de verkoop in voor scherpe prijzen. Bovendien zit er vaak zelfs nog een lopende fabrieksgarantie op, omdat de campers slechts maximaal vier jaar oud zijn.

Wil je een camper kopen, maar heb je nog geen ervaring met de camper? Dan is er de optie om eerst een camper te huren, zodat je kunt ervaren hoe het is om met een camper te reizen.

Als laatste, heb je bij Camperhuren.nl de keuze om je camper te laten bemiddelen door ons. Dit bespaart je een heleboel kosten. Bemiddelen houdt in dat wanneer jij de camper niet nodig hebt, wij hem zullen verhuren aan andere klanten. Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat de camper na afloop weer in perfecte staat klaarstaat voor jullie volgende trip! Het zeggenschap over de camper blijft wel in jouw handen.

Hoe werkt het kopen van een camper?

Prijs: €69.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €66.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €68.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020

Geïnteresseerd in een campervakantie in Duitsland? Laat het ons weten!

Ben je geïnteresseerd in een campervakantie in Duitsland? Wij helpen je graag met het uitzoeken van de ideale camper voor jou! Neem contact met ons op via info@camperhuren.nl of door te bellen naar 0297-547007. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ons online contactformulier in te vullen bij specifieke vragen over onze campers.

Verder hebben wij een showroom gelegen in Aalsmeer (zie exacte locatie), waar je van harte welkom bent om onze campers te komen bezichtigen. Bekijk de openingstijden op onze website.

Wil je graag op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookInstagramTwitterYouTube of LinkedIn.

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?