Campervakantie Nederland

Wil je op campervakantie in Nederland, maar ben je nog op zoek naar jouw ideale camper? Wij van Camperhuren.nl helpen jou graag bij het vinden van de juist camper! Of je nou met z’n tweetjes op vakantie wilt of met zes personen, we hebben het allemaal. Ons aanbod bestaat uit twee soorten merken campers: Dethleffs en Sunlight. Daarnaast hebben wij campers voor iedere leeftijdscategorie, van kleine kinderen tot aan senioren.

Neem daarom eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vindt dé perfecte camper voor jouw campervakantie in Nederland!

Camper huren

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 775 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week

Ontdek Nederland als nooit tevoren!

Een campervakantie door Nederland is allesbehalve saai. Er is namelijk zo ontzettend veel te doen in ons mooie laagland! Om je een idee te geven van alle mogelijkheden, hebben wij een aantal activiteiten op een rijtje gezet voor jou.

  • Nationaal Park Veluwezoom

Maak een wandeling door het Nationaal Park Veluwezoom. Dit is een enorm groot natuurgebied in de provincie Gelderland en zeker weten één van de mooiste plekken in Nederland! Het park bestaat uit veel verschillende soorten landschappen. Zo kom je er weelderige bossen tegen, maar ook bloeiende heide en zelfs een zandverstuiving. Daarnaast is het een van de weinige plekken in Nederland die heuvels bevat. Dit leidt tot prachtige uitzichtpunten, waaronder Paviljoen de Posbank in Rheden.

  • Bourtange in Groningen

Bezichtig de historische bezienswaardigheid Bourtange in Groningen. In kleine vestigingsstad komt de geschiedenis tot leven. De stad is tijdens de Nederlandse Opstand in de 16e-eeuw gebouwd en nooit ingenomen. De bezienswaardigheid is perfect bewaard gebleven, samen met onder andere oude officiershuizen langs de smalle straatjes die leiden naar het Marktplein. Wanneer je in de zomer hierheen gaat, maak je kennis met allerlei historische evenementen en kun je toekijken hoe de Slag om Bourtange wordt nagespeeld!

  • Giethoorn

Dan hebben we nog het prachtige Giethoorn. Ongetwijfeld één van de meest mooie en unieke plaatsen in Nederland. Het dorpje is wereldberoemd door de kleine riviertjes die door het dorp heen lopen en dienstdoen als wegen. Parkeer de camper ergens en dobber in een bootje langs de schilderachtige huizen die vaak voorzien zijn door een rieten dak. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de Museumboerderij ’t Olde Maat Uus, als je geïnteresseerd bent naar de geschiedenis van het dorp.

Meer activiteiten in Nederland

Koop na afloop van je campervakantie in Nederland een van onze campers

Bij Camperhuren.nl heb je de mogelijkheid om een camper eerst te huren en vervolgens te kopen. Is het reizen met de camper je nou zo goed bevallen? Dan is dat misschien wel iets voor jou! Doordat onze campers maximaal vier jaar oud zijn, zit er vaak ook nog een lopende fabrieksgarantie op wat erg voordelig is. Daarnaast zijn onze campers altijd keurig onderhouden door een erkende Fiat garage. Dit zorgt ervoor dat jij nog jarenlang kunt genieten van vrijheid, natuur en onafhankelijkheid. Wie wil dat nou niet?

De soorten campers die wij ter beschikking hebben zijn:

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een camper? Neem een kijkje bij ons uitgebreide assortiment luxe, comfortabele campers!

Hoe werkt het kopen van een camper?

Prijs: € 59.900 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: €72.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €75.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020

Neem contact op met Camperhuren.nl!

Heb je een leuke camper gezien waarmee je wel op campervakantie in Nederland zou willen gaan? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info@camperhuren.nl of bel naar 0297 547007. Heb je een specifieke vraag of wil je meer info over een bepaalde camper? Dan heb je ook de mogelijkheid om ons online contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Daarnaast hebben wij een showroom gelegen in Aalsmeer (zie exacte locatie), waar we je graag ontvangen om onze campers te komen bezichtigen! De openingstijden van de showroom zijn te vinden op onze website.

Wil je op de hoogte blijven van Camperhuren.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookTwitterYouTube of LinkedIn.

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?