Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Alkoof camper huren

Alkoof campers zijn al tientallen jaren niet weer weg te denken van de Europese wegen. Ze zijn dé absolute klassiekers onder de camper. Niet gek, want door de extra dakconstructie boven de cabine bied dit type camper veel voordelen. Zo creëer je in een handomdraai tot wel twee extra slaapplaatsen, heeft dit type camper veel opbergruimte en geniet je optimaal van de leefruimte. Gaat de aankoop van een camper je een stapje te ver, maar wil je wel genieten van een comfortabele camperreis met je vrienden? Dan is het huren van een Alkoof camper een prima alternatief. Bekijk snel ons aanbod en laat je adviseren vanuit onze ervaring!

Alkoof camper

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

De gezelschapscamper bij uitstek

Rondtrekkende gezelschappen willen simpelweg ruimte en comfort. Een flinke keuken, een grote koelkast, een riante zithoek en een ruimtelijk gevoel. De Alkoof camper biedt het allemaal en is hiervoor speciaal ontworpen. Door de Alkoof is de stahoogte enorm. Dit kan oplopen tot ruim 2 meter. In dit type camper vind je enorm veel bergruimte en vaak is ook de woonruimte fors. Je hebt dus aanzienlijk extra ruimte met een alkoof camper.

Geniet van ruimte en comfort

Zoals eerder benoemd worden de Alkoof campers gekenmerkt door het aantal slaapplekken dat het biedt. Er is vaak ruimte tot aan wel zes bedden. Een tweepersoonsbed boven in de cabine, het enkele, dubbele of stapelbed aan de achterzijde en het zitgedeelte dat eenvoudig tot slaapplek om te bouwen is. Daarnaast beschikt een Alkoof camper vaak over een zitgedeelte met twee tegenoverliggende banken en een tafel ertussen, ook wel een dinette genoemd.

De extra ruimte en hoogte kent echter ook de nodige nadelen. Zo vangt de camper een stuk meer wind dan een laag model, is het extra opletten bij bruggen en zorgt het voor een hoog brandstofverbruik.

Alkoof camper occasions

Het huren van een Alkoof camper biedt de ideale mogelijkheid om te ervaren of dit type bij je past. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren kunnen er redenen zijn om wel of niet voor een ander type camper te gaan. Het overgaan op de daadwerkelijk aankoop van een nieuwe camper is voor veel mensen een grote investering. Dan is de aankoop van een Alkoof camper occasion een uitstekend alternatief. Wij bieden een groot aanbod Alkoof camper occasions.

Reisinspiratie opdoen?

Wil je graag een Alkoof camper huren, maar eerst nog meer inspiratie opdoen? Wij hebben een een inspiratiepagina boordevol leuke tips en reisideeën. Op die manier stippel jij jouw ideale camperreis uit! Of kies uit één van de onderstaande reisopties:

 

Welke camper past bij jou?