Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperroute Benelux

Ga je door een camperroute Benelux verkennen? Goed idee! Wij voorzien jou graag van tips, zodat jij niks hoeft te missen tijdens jouw reis. Naast inspiratie bieden wij ook huur en koopcampers aan waarmee je de reis kunt maken. Wij hebben verschillende soorten campers in ons assortiment dus er zit altijd wel iets tussen dat bij jou en jouw reisgezelschap past. We hebben campers voor kleine gezinnen, voor koppels en voor grotere groepen tot zes personen. Stel jouw camperroute Benelux samen met Camperhuren.nl!

Onze huurcampers

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Reizen door de Benelux

De Benelux is sinds 1944 een begrip. Het is een samenwerking tussen de landen Nederland, België en Luxemburg. Door een camperroute Benelux af te leggen blijf je dicht bij huis, maar hoef je het vakantiegevoel niet te missen; er is namelijk genoeg te beleven in deze landen. Hoewel de landen dicht bij elkaar liggen, zit er wel groot verschil in de landschappen die je tegen gaat komen. Van een plat Nederland ga je doorreizen naar de heuvelachtigere gebieden. Dit kan voor mooie uitzichten zorgen.

Camperreis door de Benelux

Tijdens jouw camperroute Benelux hoef je geen lange afstanden af te leggen, de landen zijn aan elkaar gegrensd dus je hoeft maar maximaal een halve dag te rijden. Tijdens jouw reis door de Benelux moet je natuurlijk wel rekening houden met de verkeersregels van België en Luxemburg. Deze verschillen niet heel veel met Nederland, maar het is altijd goed om jezelf goed voor te bereiden. Bekijk hier de belangrijke informatie over Luxemburg.

Bezienswaardigheden

Er is op het gebied van natuur, cultuur en historie veel te ontdekken in de drie landen. Hieronder staan de hoogtepunten per land beschreven. De volgorde van de reis maakt niet uit. Je begint natuurlijk standaard in Nederland met je reis, maar vanuit daar kun je helemaal zelf bepalen waar je als eerst heen gaat!

Nederland

Nederland ken je vast wel op je duimpje, zou je denken… Maar dat hoeft niet zo te zijn! Bij het reizen in eigen land is het een kunst om de plekken te vinden die je nog niet eerder hebt gezien. Hiervoor kun je het beste bij jezelf nagaan waar je al eens bent geweest en misschien zelfs de grotere steden vermijden. Er zijn genoeg kleine, sfeervolle dorpjes waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord had.

Ooit gehoord van Doesburg, Oud-Beijerland, Hattem of de oude vestigingsstad Bourtagne? Zeker de moeite waard om een bezoekje aan te nemen. Deze dorpen zitten verspreid door het land, dus je kunt er zelf voor kiezen om rechtstreeks naar het zuiden te gaan of nog even een ommetje te maken door ons eigen kikkerlandje. Het zuiden is ook niet te missen tijdens jouw camperroute Benelux, hier krijg je namelijk al een voorproefje te zien van het heuvellandschap dat veel terug zal komen in België en Luxemburg.

Camperreis Nederland

Luxemburg

Hoewel Luxemburg qua oppervlakte niet groot is, is er toch genoeg te doen. Tijdens jouw camperroute Benelux kun je dit deel niet missen. Je kunt er bijvoorbeeld een mooie wandeling maken door de Mullerthal trail. De wandelroute loopt dwars door een bosrijk gebied en onderweg kom je verschillende rotspartijen tegen met prachtige watervalletjes. In Luxemburg zijn veel soortgelijke wandelroutes te vinden, neem bijvoorbeeld de Schiessentümpel waterval of de Zwarte Ernz.

Je kunt de natuurgebieden goed afwisselen met bezienswaardigheden in de steden en dorpen. Er zijn veel kastelen en ruïnes die je tegen kleine bedragen kunt bezoeken. Neem bijvoorbeeld de ruïne van het kasteel in Larochtette, het kasteel in Vianden of fort Thüngen.

België

België is heel divers met natuurlijk het natuurgebied de Ardennen en prachtige steden als Brugge, Luik of Brussel. Over het algemeen zijn de steden in België wat groter dan die van Luxemburg en kun je daar ook goed terecht om te shoppen. Meer weten over wat er in België te beleven is? Bekijk onze pagina over camperreis België!

Camperreis door België

Bekijk onze inspiratiepagina!

Meer weten over de reizen die je kunt maken met onze campers? Bekijk dan onze inspiratiepagina! Wij voorzien jou graag van de beste tips, zodat jij het maximale uit jouw vakantie haalt. Ga op avontuur met Camperhuren.nl

Doe inspiratie op!

Welke camper past bij jou?