Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperverhuur Noord-Holland

Op zoek naar jouw ideale camper waarmee jij de wereld kunt gaan ontdekken? Bij onze camperverhuur in Noord-Holland kan jouw reis beginnen!
Bij Camperhuren.nl zit je precies op de juiste plek als je een comfortabele camper wil huren. Met onze ruime ervaring en brede aanbod bieden wij jou de perfecte manier om een camper te vinden die aan al jouw eisen voldoet. Bekijk het aanbod van camperverhuur Noord-Holland en vindt de camper die bij jou past!

Bekijk ons aanbod

Bekijk hier ons aanbod

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Hoe werkt een camper huren in Noord-Holland?

Wij staan garant voor jouw zorgeloze vakantie. Camperhuren.nl is dé specialist in camperverhuur in Noord-Holland, door onze jarenlange ervaring is Camperhuren.nl een begrip in de omgeving. Wij verhuren campers van 2 tot en met 6 personen, zo past er altijd wel één camper bij jouw reisplannen.

Onze locatie ligt in Aalsmeer. Dichtbij plaatsen zoals: Schagerbrug, Purmerend, Hoogwoud, Stompetoren en Zuidoostbeemster. Bij het huren van een camper bieden wij tegen een lage prijs de mogelijkheid om jouw auto op ons terrein te parkeren tijdens jouw reis, dit is tegen een tarief van €3,- per dag. Geef dit van tevoren door, dan wordt er voor een geschikte plek gezorgd. Het parkeren is altijd op eigen risico.

Inventaris van onze campers

Wij zorgen er graag voor dat jij en je gezin of je vrienden zorgeloos op vakantie kunnen gaan. De campers van camperverhuur Noord-Holland zijn uitgerust met een basisinventaris, jij hoeft je dus niet druk te maken over kampeerspullen. Scheelt weer bagage! Onze campers zijn voorzien van een volledige keukeninventaris, toilet en douche. Naast de standaardinventaris, wat inclusief is, kun je ook nog extra’s zoals bijvoorbeeld tuinstoelen, een navigatiesysteem of de mogelijkheid tot het meenemen van een hond aanvragen.

Nog geen ervaring met campers?

Is het de eerste keer dat je een camper huurt? Laat dit aan ons weten, wij zullen de tijd nemen om je alles uit te leggen en al je vragen te beantwoorden. Mocht je nu al meer willen weten over het gebruik van een camper bekijk dan de instructiefilm van camperverhuur Noord-Holland.

Luxe campers huren

Wij hebben een erg ruim aanbod in campers. Of je nou met twee, vier of zes personen op pad gaat, wij hebben altijd iets passends! De campers staan op ons centraal gelegen locatie, ideaal voor camper verhuur Noord-Holland, want het ligt in de Randstad!

De campers kun je komen bezichtigen in onze showroom in Aalsmeer. Daar stallen we alle campers die te huur zijn. Ook helpen we je graag bij het maken van een keuze en geven we advies waar je heen kan gaan bij het camper huren Noord-Holland.

Bij camperhuren heb je de keuze uit:

Leuke activiteiten in Noord-Holland

Na het huren van een camper begint jouw vakantieavontuur! Heb je de reis al uitgestippeld, of wil je optimaal genieten van jouw vrijheid en gewoon maar kijken waar je uitkomt? Alles kan! Indien je zelf geen keuze kan maken en graag ons advies wil ontvangen, dan kan dat. Je kunt ons bereiken via ons contactpagina of binnenlopen bij onze showroom. Daarnaast staat de website ook boordevol leuke inspiratie!

Camperplaatsen in Noord-Holland

Tijdens jouw vakantie wil je natuurlijk op de mooiste en bijzonderste plekjes staan met je camper. Weet je niet helemaal waar je deze plekjes kunt vinden en wil je graag inspiratie opdoen. Op onze inspiratiepagina vindt je verschillende blogs waaruit je inspiratie kunt halen voor een camper huren in Noord-Holland, Nederland of Europa. Verder kun je op de site van Campercontact ook de mooiste plekken ontdekken.

Wij helpen jou graag door het proces heen

Het is erg belangrijk om met veel plezier jouw vakantie in te gaan, ondanks dat er enorm veel te regelen is voor vertrek. Een deel van deze zorgen kunnen wij uit handen nemen! Bij ons advies over camper huren Noord-Holland weet jij precies waar je aan toe bent. Wij zorgen voor een goede basis om op avontuur te gaan!

Lees meer over een camper huren als particulier.

Vraag ons om hulp!

Welke camper past bij jou?