Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camper bestemmingen Europa

Wat is het mooiste aan reizen met een camper? Dat is ongetwijfeld de vrijheid. Zit niet vast aan een locatie. Maar ga voor een rondreis langs dé camper bestemmingen Europa die ons continent te bieden heeft. Neem je ‘huisje’ eenvoudig overal mee naartoe. Ontdek de wonderen der natuur die het Europese grondgebied te bieden heeft. Beleef de prachtige én gezellige steden. En rij langs de meest indrukwekkende historische bouwwerken met een rijke geschiedenis. Wij helpen je graag met de juiste camper bestemmingen Europa te kiezen. Ga voor de juiste routes én combineer deze. Start je reis nú.

Onze campers

Bekijk onze beschikbare campers

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Camper bestemmingen Scandinavië

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zo is Scandinavië één van de populairste Europese bestemmingen om doorheen te reizen. De reden? Hoogstwaarschijnlijk staat dit in verband met het feit dat je in Noorwegen en Zweden mag wildkamperen. Ervaar als échte avonturier dus het ultieme vrijheidsgevoel. Bepaal zelf hoe lang én ver je per dag wilt reizen. En struin niet de hele dag de ontelbare camping- en camperplaatsen af. Prachtig uitgestrekte natuur vormt het decor van een nagenoeg perfecte camperreis. Niet voor niets enorm populair.

Camper bestemmingen West-Europa

Ook dichterbij huis kennen wij prachtige plekken die je ongetwijfeld nog niet (allemaal) ontdekt heb. In West-Europa liggen namelijk de alom bekende vakantielanden zoals Duitsland en Frankrijk. Bij uitstek geschikt om een gevarieerde camperreis vast te stellen. En dus zeker één van de populairste camper bestemmingen Europa. Leuke steden worden afgewisseld met prachtige natuurgebieden. Een ultieme roadtrip door Europa? Vertrek dan vanuit je eigen stulpje en doorkuis West-Europa om vervolgens de weg te vervolgen naar Scandinavië, Oost-Europa of de Middellandse Zee. Kortom zeer mooie routes door deze ‘doorreislanden’.

Camper bestemmingen Zuid-Europa

Heerlijk eten. Een warm zonnetje mét een strak blauwe lucht. En natuurlijk prachtige kusten met heerlijke stranden om even écht tot rust te komen. In het Mediterrane zuiden van Europa is het dan ook écht genieten geblazen. Hang de toerist uit langs de Spaanse costa’s om vervolgens cultuur te snuiven in de meest historische steden van Italië. Een combinatie van relaxen en nieuwe ervaringen op doen. En dat natuurlijk geheel met alle vrijheid die een camper te bieden heeft. Camper bestemmingen Europa zijn er nooit genoeg!

Camper bestemmingen Alpen

Waar het merendeel de Alpen met name kennen als hét wintersportgebied, is het veel meer dan dat. Zo is het gebied ook buiten de wintersportperiode ongekend populair. De bergtoppen zijn in de zomer met een strak blauwe lucht mooier dan ooit! Vervolg je route door bekende Alpenlanden als Oostenrijk en Zwitserland. Ervaar de cultuur en levenswijze waar de lokale bevolking mee te maken heeft. En voel je écht thuis in dit berggebied. Kortom duidelijk één van de niet te missen camper bestemmingen Europa.

Camper bestemmingen Oost-Europa

Dat Oost-Europa steeds populairder wordt hoeven wij niet meer onder stoelen of banken te steken. En dat geldt dan ook niet alleen voor de camperaars onder ons. Met name de prachtige kust van Kroatië is een veel bezochte regio binnen dit Europees grondgebied. Ontdek hét grote voordeel dat je met een camper niet gebonden bent aan een locatie. Bezoek in een korte tijd heel veel (prachtige) landen. En beleef waarom dit gebied terecht één van de populairste camper bestemmingen Europa is. Het heeft namelijk véél meer te bieden dan de populairste landen in de Balkan. En vind nog veel meer landen door je campertrip in Polen of Hongarije te vervolgen.

Camper bestemmingen Verenigd Koninkrijk

Ga je met name voor de natuur op camperreis door Europa? Dan kan je het Verenigd Koninkrijk absoluut niet missen. Nergens in Europa vind je zo’n unieke én prachtige natuur als daar. Met ontzettend veel beschermde nationale parken heeft het landschap een eigen uniek karakter. Ook de steden zijn enorm modern en gaaf om te bezoeken. Kortom een prachtige plek die als een van de mooiste natuur camper bestemmingen Europa geldt. Zéker het bezoeken waard. En vergeet niet om tijdens je camperreis aan de linkerkant van de weg te rijden…

Reisadvies van NKC

Welke camper past bij jou?