Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Buscamper te koop

Een buscamper te koop tegen aantrekkelijke prijzen! Bekijk onze jonge, tweedehandse campers. De campers uit ons aanbod zijn van hoge kwaliteit en worden onderhouden door een erkende Fiat-garage. Wij bieden uitsluitend campers aan van de merken Sunlight en Dethleffs, zodat we de goede Duitse kwaliteit van onze campers kunnen waarborgen.

Wij zorgen het gehele aankoopproces voor goede, persoonlijke begeleiding. Wij willen natuurlijk dat jij optimaal van jouw aankoop kan genieten! Heb je vragen of advies nodig? Neem contact met ons op.

Contact

Buscamper te koop

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023

Buscamper kopen

Het kopen van een camper moet je niet zomaar onderschatten… Er zijn erg veel dingen waar je bij de aankoop rekening mee moet houden. De eerste stap is natuurlijk om bij jezelf na te gaan wat voor soort camper het best voor jou is. Een buscamper is erg beperkt in ruimte en het aantal passagiers, een miskoop als je graag met een groot gezin op pad gaat. Wel zijn deze uitermate geschikt om samen met je partner een mooie reis te maken. Maar naast een buscamper zou je dan ook naar een half-integraal camper kunnen kijken.

Momenteel hebben wij nog geen buscamper te koop. Dit komt voornamelijk door de eisen die wij aan onze campers stellen. Buscampers staan bekend om compactheid, en dat zie je ook terug in de afmetingen van de inrichting. Wat dus vaak voorkomt is dat de bed lengte niet geschikt is voor de relatief lange Nederlander. Dit is de voornamelijkste reden dat we deze tot nu toe nog niet hebben opgenomen in ons assortiment. Ook komt het bij een enkeling buscampers voor dat er niet alle sanitaire voorzieningen inzitten. Dit kan erg onhandig zijn als je onderweg bent. De campers uit ons aanbod kunnen volledig zelfvoorzienend zijn en dat is ook een van onze eisen. Compleet uitgeruste campers zorgen immers voor zorgeloze vakanties.

Ga jij toch voor de buscamper? Niet getreurd! Er zijn erg veel ontwikkelingen gaande op het gebied van buscampers dus wie weet hebben wij binnenkort wel jouw buscamper te koop. Er zijn op camperbeurzen al een aantal modellen van Sunlight gespot die aan onze eisen voldoen, wellicht verschijnen deze binnenkort wel in ons assortiment. Wil jij op de hoogte blijven? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten, of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Half-integraal camper iets voor jou?

De half-integraal camper is hét alternatief voor de buscamper. Wij hebben nog geen buscamper te koop, maar half-integraal campers hebben wij in overvloed! Zeker na het verhuurseizoen, richting het najaar, bieden wij er veel te koop aan. Half-integraal campers zijn iets groter qua afmetingen, maar hebben wel nog hetzelfde sportieve en compacte karakter. Ook zijn deze campers erg wendbaar, dus makkelijk te besturen. De half-integraal camper is een beetje hetzelfde principe als de buscamper; less is more. De luxe wordt ingeruild voor praktisch. De camper is met zorg ingericht, zodat van alles op een zo efficiënt mogelijke manier gebruik van gemaakt kan worden. Wil je meer weten over de half-integraal camper? Lees verder.

Half-integraal campers

Contact

Twijfel je tussen het kopen van een buscamper of toch een half-integraal? Laat je door ons overtuigen! Met de kennis die wij in huis hebben kunnen we jou goed adviseren over welke soort camper voor jou de beste is. Je kunt ook een kijkje nemen door onze showroom te bezoeken. Wil je een specifiek soort camper bezichtigen? Bel ons dan voor jouw bezoek, dan zorgen wij ervoor dat deze klaarstaat! Neem contact met ons op.

Contact

Welke camper past bij jou?