Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper kopen tweedehands

Ga voor een camper kopen tweedehands om de wereld op geheel eigen wijze te verkennen. Wij bieden je hiervoor de uitgelezen mogelijkheid. Zo bestaat ons assortiment uit jonge tweedehands camper die in uitstekende staat zijn om de wereld te ontdekken. Alle campers zijn maximaal vier jaar oud én uitstekend onderhouden door een erkende Fiat garage. Ook bieden wij uitsluitend kwaliteitsmerken aan uit Duitsland die gekenmerkt worden door een uiterst hoge betrouwbaarheid. Ontdek onze Sunlight en Dethleffs campers en geef het startschot voor onbetaalbare avonturen!

Een tweedehands camper kopen?

Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018

Camper kopen: tweedehands of nieuw?

Als je voor een camper kopen gaat heb je de mogelijkheid om voor een splinternieuw model te gaan. Of voor een camper kopen tweedehands. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren kan het zo zijn dat een tweedehands camper kopen de voorkeur heeft. Zeker vanuit financieel perspectief kunnen wij wel stellen dat dit een verantwoorde keuze is. Tóch kom je bij zowel een nieuwe als tweedehands camper kopen voor veel dezelfde keuzes te staan. Om je hierin een spreekwoordelijk handje op weg te helpen hebben wij hieronder een opsomming gemaakt van zaken waar je over na moet denken.

  • Type camper
  • Bouwjaar camper
  • Aantal slaapplaatsen
  • Transmissie
  • Prijsklasse

Soorten tweedehands campers

Nadat de voorkeur uitgaat naar een camper kopen tweedehands kan het échte zoekproces beginnen. Ga na of de voorkeur uitgaat naar een kleine en compact camper die huisdiervriendelijk is. Of juist voor een ruime camper die geschikt is om met het hele gezin in rond te trekken. Mede daardoor bestaat ons assortiment uiteenlopende tweedehands campers die een antwoord bieden aan uiteenlopende behoeftes. Verder kijkend naar het specifieke soort tweedehands camper is onderscheid te maken tussen drie soorten: alkoof, half-integraal en integraal.

Tweedehands alkoof camper

Een alkoof camper heeft een tussenkamer of kleine zijkamer die geen ramen bevat. Deze kan worden gebruikt als (extra) slaapkamer. Hierdoor ga je met een alkoof camper koper tweedehands voor een combinatie tussen optimale efficiëntie en een scherpe prijs. Bovenin de ruimte van de cabine bevindt zich namelijk een royaal tweepersoonsbed. Ook is deze slaapkamer voorzien van twee ramen en een prachtig uitzicht over een unieke plek tijdens een onvergetelijke trip. Via een daarvoor bestemde trap kan je gemakkelijk in bed kruipen.

Tweedehands half integraal camper

Met een half integraal camper kopen ga je voor een strakker ogende camper. Zo lopen de cabine en de woonruimte naadloos in elkaar over. De stroomlijning van het voertuig is hierdoor beter dan bij een tweedehands alkoof camper. Ook is de uiteindelijke hoogte van de tweedehands camper hierdoor lager. Dit heeft op zijn beurt weer een positieve invloed op het brandstofverbruik. Daaraan is namelijk te zien dat het brandstofverbruik lager is.

Tweedehands integraal camper

In navolging op een tweedehands half integraal camper, kan een integraal camper natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Dit is dan ook een een populair model zodra je voor een camper kopen tweedehands gaat. Waarom dit het geval is? Dat komt mede doordat de tweedehands camper is opgebouwd op een chassis. Hierdoor is er geen cabine van een bestelwagen, maar worden de cabine en woonruimte één geheel.

Bedindeling bij een camper kopen

Wat volgens ons misschien wel dé basis is bij een camper kopen tweedehands? Dat is de bedindeling. Zo staat deze namelijk vast omdat de camper al opgeleverd is. Met een dwars bed bespaar je bijvoorbeeld ruimte wat de efficiëntie ten goede komt. Enkele bedden bieden daarentegen een hoger comfort doordat iedereen een eigen bed heeft. Ook kan het juist een voorkeur zijn om een groot tweepersoonsbed te hebben. Daarom is het ook van belang dat je goed bij jezelf nagaat wat alle wensen én eisen zijn.

Bekijk een tweedehands camper met eigen ogen

Natuurlijk is het prettig om een camper met eigen ogen te aanschouwen vóór je deze daadwerkelijk aanschaft. En vanuit onze ervaring kunnen wij wel stellen dat dit bij een camper kopen tweedehands nog net iets meer het geval is. Daarom staat de deur van de showroom zowel spreekwoordelijk als letterlijk open om langs te komen. Hierdoor kan je met eigen ogen binnen kijken en ervaren wat de tweedehands camper te bieden heeft. Zie het als een klein voorproefje op de avontuurlijke reis die je gaat maken. Start je avontuur hier!

Contact over tweedehands camper

Welke camper past bij jou?