Contact

Camper kopen tweedehands

Wil jij graag de wereld gaan verkennen en ben hiervoor op zoek naar een tweedehands camper om te kopen? Stop met zoeken en bekijk ons zeer ruime assortiment tweedehands campers die je kunt kopen. Al onze campers zijn maximaal vier jaar oud en worden uitstekend onderhouden door een erkende FIAT garage. Ons uitgebreide assortiment tweedehands campers om te kopen bestaat uit luxe Sunlight en Dethleffs campers. Daarnaast zijn onze tweedehands campers te onderscheiden in:

  • Type
  • Bouwjaar
  • Aantal slaapplaatsen
  • Transmissie
  • Prijsklasse

Ben je op zoek naar een kleine en compacte camper, eentje die huisdiervriendelijk is of wil je er juist een voor heel je gezin? Camperhuren heeft het allemaal! Aarzel dus niet langer en bekijk ons ruime aanbod tweedehands campers om te kopen. Een tweedehands camper kopen doe je bij Camperhuren.nl!

Een camper kopen?

Prijs: €65.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €54.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2017
Prijs: €67.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €61.500 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 3 Bouwjaar: 2020

Soorten tweedehands campers

Wanneer je op zoek bent naar een tweedehands camper om te kopen, wil je natuurlijk graag weten wat wij van Camperhuren jou allemaal te bieden hebben. Om te beginnen kun je onze tweedehands campers om te kopen min of meer indelen in drie soorten campers:

Een Alkoof is een tussenkamer of kleine zijkamer die geen ramen bevat en gebruikt kan worden als slaapkamer. Vandaar de naam van de alkoof campers die zeer efficiënt zijn ingericht met een ruimte boven de cabine waarin zich een royaal tweepersoonsbed bevindt. Echter, bevat deze slaapkamer wél twee ramen voor ventilatie én een mooi uitzicht. De slaapkamer is bereikbaar via een trap.

De half-integraal. Bij deze camper lopen de cabine en de woonruimte vloeiend in elkaar over. Dit zorgt ervoor dat er een betere stroomlijning is dan bij de alkoof. Dit verlaagt de totale hoogte van de tweedehands camper, waardoor aaneensluitend het brandstofverbruik ook lager wordt.

De integraal is opgebouwd op een chassis. Dit houdt in dat er geen cabine van een bestelwagen is, maar een volledig geïntegreerde cabine en woonruimte. Vandaar dat deze tweedehands camper om te kopen de integraal wordt genoemd.

Vervolgens moet je gaan nadenken wat voor soort bed indeling je wil in jouw tweedehands camper die je gaat kopen. Wil je een dwars bed om ruimte te besparen, enkele bedden zodat iedereen zijn eigen bed heeft of ben je juist op zoek naar een heel groot bed? Ook dit zijn vragen die je aan jezelf moet gaan stellen. Vind je het nou lastig om zelf een keuze te maken? Bij Camperhuren.nl helpen wij jouw graag bij het geven van advies. Om contact met ons op te nemen kun je mailen naar info@camperhuren.nl of bellen naar 0297 547007. Heb je een specifieke vraag? Vul dan het online contactformulier in.

contact opnemen

Showroom bezichtigen

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent, bij Camperhuren.nl begrijpen we dat. We bieden je daarom de gelegenheid aan om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Op deze manier kun je alvast een voorproefje nemen van jouw toekomstige tweedehands camper die je gaat kopen. Onze showroom is gelegen in Aalsmeer. Locatie bekijken.

openingstijden showroom

Toch liever een camper huren? Neem een kijkje op onze pagina over de huurtarieven.

Welke camper past bij jou?