Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper 2dehands kopen

Wil jij een camper 2dehands kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want naast verhuren verkopen wij namelijk ook campers. Wij hebben verschillende soorten occasions te koop, allemaal onder een dak. Of je nou met jouw partner wil reizen of met een groot gezin; bij ons is alles mogelijk!

De camper 2dehands kopen kan bij camperhuren.nl tegen een erg voordelige prijs. Dat komt omdat onze jonge occasions al een aantal kilometers op de teller hebben staan. Voorheen zijn ze verhuurd voor vakantiegangers, waardoor de kop van de prijs er al af is. Hierdoor zijn ze erg voordelig en krijg je veel waarde voor je geld. Bekijk hieronder ons aanbod!

Bekijk hier ons aanbod

Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2022
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €66.900 voor €63.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €69.990 voor €66.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €78.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021

Wat past bij jou?

Het kopen van een 2dehands camper is een hele investering, het is daarom van belang dat je een weloverwogen keuze maakt. Welke soort past bij jou?

Alkoof camper

Ga jij met een groot reisgezelschap op pad of heb je een groot gezin? Dan is een alkoof camper een aanrader voor jou! Kenmerkend aan deze camper is de ruimte die je binnenin hebt. Deze campers zijn compleet uitgerust en hebben alle luxe inbegrepen. Overweeg je een alkoof camper 2dehands te kopen? Bij ons zijn ze scherp geprijsd!

Alkoof camper

Integraalcamper

De integraalcamper wordt ook wel eens het neusje van de zalm genoemd op het gebied van campers. Bij deze soort is de chassis compleet in de woonruimte geïntegreerd de passagiersstoelen voorin kun je omdraaien om ze zo bij het woongedeelte te betrekken. Omdat de zijkant uit één lang stuk bestaat zijn ze erg goed geïsoleerd, beter dan de andere soorten. Door de goede isolatie kun je dus ook gewoon in de winter op pad, bijvoorbeeld op skivakantie. De integraalcamper is wel een van de prijzigste door deze isolatie en het materiaal. Gelukkig zijn deze modellen wel waardevast.

Integraalcamper

Half-integraal camper

De half-integraalcamper is tegenwoordig een van de populairste modellen op de markt. Ze zijn sportief en erg wendbaar, de ideale combinatie dus! Een half-integraalcamper is een mix tussen een alkoofcamper en een integraalcamper. Bij dit model zijn de passagiersstoelen voorin ook makkelijk om te draaien en zo te betrekken bij het interieur. Dat moet ook wel aangezien de half-integraal aanzienlijk compacter is ingedeeld. Dit campermodel is relatief voordelig om te rijden, het brandstofverbruik ligt namelijk erg laag. Deze camper is ook 2dehands te koop bij ons!

Half-integraal camper

Buscamper

Deze campers zijn afgelopen tijd ook erg populair geworden, voornamelijk door het uiterlijk en de compactheid. Bij het rijden van deze camper hoef je jouw rijstijl niet aan te passen, waardoor onervaren campers met een zeker gevoel op de weg kunnen. Meer weten over buscampers? Lees dan verder!

Buscamper

Camper 2dehands kopen bij Camperhuren.nl

Wil jij jouw camper 2dehands kopen bij camperhuren.nl? Dat kan! Neem vooral zo snel mogelijk contact met ons op. Een service van ons is om persoonlijk advies te geven en jou te helpen bij de zoektocht naar jouw droomcamper. Met ons jarenlange vak ervaring en gepassioneerde collega’s helpen wij jou graag op weg. Je bent ook altijd welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Als je al een model op het oog hebt, laat het ons weten. Dan kunnen we kijken of die aanwezig is en vervolgens alvast klaarzetten voor jou. Bekijk hieronder de openingstijden van de showroom en onze contactgegevens.

Contact

Welke camper past bij jou?