Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Grote camper kopen

Wil jij een grote camper kopen? Dan zit je bij ons op de goede plek! Wij verkopen jonge occasions van Dethleffs en SunlightWij hebben verschillende tweedehands campers in het aanbod. Door ons jarenlange ervaring met campers kunnen wij jou goed ondersteunen bij jouw zoektocht en goed advies geven.  

Wat voor grote camper wil je kopen? Hoe groot is je reisgezelschap? Wij hebben grote alkoof campers in de aanbieding. Hoge kwaliteit en een zee van ruimte. Toch op zoek naar iets sportiefs en wendbaarder? Bekijk dan onze half-integraal modellen! 

Bekijk hier ons aanbod

Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2022
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €66.900 voor €63.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €69.990 voor €66.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €78.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021

Verdiep je in ons assortiment 

Ons assortiment met camper occasions is erg breed. Met name na het verhuurseizoen komen er veel modellen vrij voor de verkoop. Het is belangrijk om jezelf eerst te verdiepen in de soorten campers en de voor- en nadelen daarvan. Hieronder onze soorten op een rijtje: 

De campermodellen hierboven staan op volgorde van groot naar klein. Wil je een grote camper kopen? Dan kun je dus het best voor een alkoof camper gaan. Naast veel passagiersplekken en bedden hebben deze modellen ook nog eens veel bewegingsruimte. Zo heb je in deze camper veel sta ruimte en hoef je dus nergens voor te bukken. 

De integraalcamper is de op een na grootste soort. De integraalcamper is misschien wel een hele investering, maar deze modellen zijn als enige soort redelijk waardevast. Bij de integraal camper zit het chassis gedeelde in het voertuig, waardoor het woongedeelte geheel is geïntegreerd. Hierdoor ziet de integraalcamper er vanbinnen erg groot uit. Deze camper heeft ook voldoende sta hoogte en biedt zelfs de ruimte voor een hefbed. 

Als je gaat kijken naar half-integraal campers en buscampers kun je beter op zoek gaan naar een kleine camper. Deze zijn namelijk voor maximaal vier personen en hebben minimale bewegingsruimte. Deze ogen erg sportief, en dat vooral doordat de binnenkant erg compact is. Dit brengt wel voordelen mee, zo zijn de campers bijvoorbeeld veel wendbaarder en kosten ze minder brandstof. 

Probeer uit! 

Een leuke en effectieve manier erachter te komen of jij een grote camper wil kopen is natuurlijk door het zelf eerst uit te proberen. Als je een grote camper wil kopen kun je natuurlijk bij serieuze interesse een proefrit maken, maar als je nog niet zo ver bent, kun je ook op proefvakantie gaan. Bij ons zijn er ook campers te huur. In het laagseizoen kun je voordelig een camper huren tegen erg lage tarieven. Een echte aanrader, want in de winter is er ook genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld op wintersport! 

Door een weekje ertussenuit te gaan met een van onze huurcampers zal je er snel achter komen of een bepaald model wel of niet geschikt is voor jou en je gezin. Het is belangrijk na jouw vakantie te evalueren wat goed en minder goed was. Zo kom je dichterbij jouw aankoopbeslissing van een grote camper.  

Bekijk het aanbod huurcampers

Kom je er niet uit? 

Weet je nog steeds niet welke grote camper je wil kopen? Neem dan contact met ons op! Wij nemen je graag mee door ons assortiment en helpen jou bij het maken van de juiste aankoopbeslissing. Wil je voor de aankoop eerst grote campers bezichtigen? Dat kan ook door onze showroom te bezoeken! Neem contact met ons op.  

Contact

Welke camper past bij jou?