Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Kleine campers te koop

Wij hebben kleine campers te koop! Na het verhuurseizoen, in het najaar, komt een groot deel van onze huurcampers vrij voor verkoop. Dat is dé uitgelezen kans om jouw droomcamper aan te kopen. Met ons persoonlijke advies gaan we samen op zoek naar de soort camper die bij jou past. Onze merken campers staan garant voor echte Duitse kwaliteit en zorgeloze kilometers op de weg. Daarnaast zijn ze van begin af aan goed onderhouden en hebben ze een optimale indeling, waardoor er veel beweegruimte in de camper ontstaat. Kleine en compacte campers hebben een efficiënte inrichting waardoor ondanks de beperkte ruimte toch een luxe gevoel krijgt.

Onze kleine campers te koop

Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2021
Prijs: van €66.900 voor €63.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €69.990 voor €66.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020

Duitse kwaliteit campers te koop

De kleine campers die te koop staan zijn standaard van hoge, Duitse kwaliteit. Bij Camperhuren.nl werken wij uitsluitend met de merken Sunlight en Dethleffs. Beide merken worden in Duitsland geproduceerd en vallen onder de Erwin Hymer Groep.

Het doel van het merk Sunlight is het produceren van campers die geschikt zijn voor een brede, grote doelgroep. De campers zijn herkenbaar aan de sportieve look en de degelijke bouw. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg scherp geprijsd, waardoor ze bij veel camperliefhebbers goed in de smaak vallen. Wij hebben een groot aanbod kleine campers te koop van het merk Sunlight.

Als je van plan bent om in een iets hoger segment te zoeken, dan is Dethleffs misschien meer iets voor jou. Dethleffs is voorloper op het gebied van familievakanties met de camper. Het merk bestaat al sinds 1931 en is sindsdien actief op het gebied van campers en caravans. Kenmerkend aan Dethleffs is de luxe waar het merk voor staat. Met Dethleffs hoef je niks te missen: Hoog slaapcomfort, ruimte voor jou en je familie, ruime keuken, ga zo maar door. Benieuwd naar de kleine campers die te koop staan van het merk Dethleffs?

Waarom Camperhuren.nl?

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bij Camperhuren.nl bieden wij naast een ruim aanbod kleine campers te koop en persoonlijke service nog veel meer voordelen. Zo zijn de kleine campers te koop voor scherpe prijzen. Met onze compacte campers occasions zijn al een aantal reizen gemaakt, dus er staan een aantal kilometers op. Wel zijn de campers maximaal vier jaar oud en kunnen ze nog een hele tijd mee! Bij aankoop zullen de meeste campers dan ook nog een originele, lopende fabrieksgarantie hebben. Daarnaast wordt er standaard bij elke kleine camper die te koop staat een certificaat bijgeleverd van de vochtmeting. Deze laten we bij iedere camper uitvoeren, zodat jij niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Als het op aankopen aankomt, werken wij altijd mee aan een onafhankelijke keuring. Jij kan de kleine camper dus door jouw garage laten controleren. Zo weet jij zeker dat je een betrouwbare camper koopt! Onze campers zijn de gehele levensduur netjes onderhouden door een erkende Fiat-garage, de laatste onderhoudsbeurt voor overdracht van de camper is op onze kosten. Bij de laatste onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat jouw camper volledig in orde is, en de eerste 5.000 kilometer tijdens camperroutes Nederland zonder problemen af kan leggen.

Het kopen van een camper is niet niets, het is daarom belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Als je er met ons advies alsnog niet helemaal uitkomt, kun je er altijd nog voor kiezen om eerst een camper bij ons voor een weekje te huren. Wat kost een camper huren? In het laagseizoen zijn de tarieven het voordeligst. Het huren van een camper is de ultieme manier om erachter te komen of het wel of niet iets voor je is. Een echte win-win situatie, je houdt er ook altijd een mooie campervakantie aan over! Bekijk hieronder de kleine campers die momenteel te huur zijn.

Welke camper past bij jou?