Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Tweedehands campers te koop

Wij bieden tweedehands campers te koop aan die garant staan voor goede kwaliteit. Hoe wij dit aan kunnen bieden? Dat is doordat de tweedehands campers maximaal 4 jaar oud zijn. Ook zijn alle te koop aangeboden campers onderhouden door een Fiat garage. Meestal beschikt de camper zelfs nog over de origineel lopende fabrieksgarantie. De kilometers die bij de tweedehands campers op de teller staan zijn afkomstig vanuit de verhuur. Zo hebben wij deze campers namelijk verhuurd aan klanten. Uiteindelijk is het voor sommige personen de overweging waard om voor een camper kopen te gaan. Omdat dit een flinke investering is dient dit goed overwogen te worden.

Tweedehands campers te koop: ons aanbod

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019

Wanneer ga je over tot een tweedehands camper kopen?

Nadat je in het verleden wellicht een aantal keer een camper gehuurd hebt is het logisch dat de overweging voor tweedehands campers te koop steeds sterker wordt. Zeker wanneer je meerdere keren per jaar met het gezin, vrienden of familie op campervakantie gaat is dit geen onlogische gedachte. Uit onze ervaring kunnen wij dan ook wel stellen dat dit in veel gevallen een verstandige keuze is. De vraag die dan steeds meer naar boven komt is dan alleen het moment zelf: wanneer ga je over tot een tweedehands camper kopen? Om je hierin verder te helpen hebben wij wat handige informatie op een rijtje gezet.

Aandachtspunten tweedehands camper kopen

Uit onze ervaring kunnen wij wel stellen dat je met verschillende elementen rekening moet houden zodra je voor tweedehands campers te koop gaat kijken. Er zijn namelijk veel bijkomende kosten waar je vooraf niet direct rekening mee zou houden. Hieronder hebben wij de belangrijkste en meest voorkomende kosten op een rijtje gezet.

 • Standaard verzekering
 • APK
 • Wegenbelasting
 • Stallingskosten

Kijkend naar het laatste puntje is ook mogelijk om de tweedehands camper thuis te stallen. Hier moet je dan wel voldoende ruimte voor hebben. Als dit het geval is kunnen al veel kosten bespaard worden. Omdat een camper het overgrote deel van het jaar gestald moet worden kunnen deze kosten flink oplopen. Voor de aankoop zijn dit dus allemaal factoren om rekening mee te houden. Mocht je door bovenstaande kosten meer gaan twijfelen of dit het waard is, raden wij aan om alsnog eerst voor een camper huren te gaan. Hierdoor weet je zeker dat het kijken naar tweedehands campers te koop de moeite waard is.

Tweedehands campers te koop bij Camperhuren.nl

Natuurlijk zijn er tal van aanbieders als het gaat om tweedehands campers. En daarom kan de vraag ook naar voren komen waarom je juist bij ons een tweedehands camper zou moeten aanschaffen? Dit is heel simpel. Zo bieden wij jonge, nette én goed onderhouden tweedehands campers aan. Aan het einde van een verhuurseizoen komt een groot deel van onze verhuurcampers namelijk beschikbaar voor de verkoop. Hier gaat het dan ook om uiteenlopende tweedehands campers. Om je een goed beeld te geven van de tweedehands campers te koop bij ons hebben wij alle voordelen op een rijtje gezet.

 • Uitstekend onderhoud door een Fiat erkende garage (met alle onderhoudsbeurten)
 • Vaak loopt de origineel lopende van Sunlight of Dethleffs
 • Optimale inrichting
 • Jonge campers (maximaal 4 jaar oud)
 • Mogelijkheid om extra opties toe te voegen
 • Mogelijkheid om een onafhankelijke keuring uit te laten voeren
 • Laatste onderhoudsbeurt vóór verkoop, waardoor de eerste 5.000 km onderhoudsvrij zijn
 • Certificaat van een uitgebreide vochtmeting
 • Tweedehands camper wordt volledig nagekeken in opbouw én brandschoon gepoetst
 • Standaard luxe uitrusting (luifel, fietsendrager, keuken, douche & toilet)
 • Persoonlijke service van A tot Z

Zelf tweedehands campers te huur aanbieden

Tijdens de overweging om voor tweedehands campers te koop te gaan is het belangrijk om écht alle opties af te wegen. En bij Camperhuren.nl bieden wij je de optie om een tweedehands camper door ons te laten bemiddelen en dus opnieuw te laten verhuren. Zodra je de camper dan niet zelf gebruikt levert het alsnog een mooi bedrag op en kunnen de kosten gemakkelijker betaald worden. Wij hebben een ruim klantenbestand waar wij de camper aan verhuren. Ook hierbij zorgen wij ervoor dat jij van begin tot eind ontzorgd wordt. Daarom zorgen wij ook voor onderhoud en schoonmaak van je camper. En wordt het kopen van een tweedehands camper ineens een mooie investering!

Nog twijfels over tweedehands campers te koop? Dan is het verstandig om deze keuze nog goed te overwegen. Als je nog niet vaak op campervakantie bent geweest raden wij dan ook aan om eerst nog een keer een camper te huren. Hierbij kom je erachter of een campervakantie iets voor jou is. En wat voor faciliteiten je allemaal tot je beschikking wilt hebben. Ga na wat essentieel is tijdens een camperreis en neem een kijkje tussen de tweedehands campers te koop die hieraan voldoen. Ook voorzien wij je graag van persoonlijk advies op maat om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op

Welke camper past bij jou?