Contact

Kleine camper kopen

Wil je een kleine camper kopen? Bij Camperhuren.nl vind je een ruim aanbod met daarin diverse campers. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte kleine camper die bij jou past. Zo verkopen wij o.a. het merk Dethleffs en Sunlight. Wij werken uitsluitend met deze Duitse merken. Dit omdat deze merken bekend staan om hun kwaliteit en garanderen je dus veilige kilometers. De kleine campers zijn vanaf het begin af aan zorgvuldig onderhouden.

De benaming ‘kleine camper’ is misschien niet helemaal toepasselijk. Aan de buitenkant zijn de campers namelijk compact, maar aan de binnenkant heb je genoeg ruimte! Met name bij onze kleine campers wordt rekening gehouden met optimale inrichting, waardoor er genoeg gevoel van ruimte is. Ook in een compacte camper (bestaande uit enkele bedden) kun je met je hele gezin optimaal genieten. Een goed voorbeeld hiervan is de Fiat Ducato camper. Nieuwsgierig geworden?

Een kleine camper kopen?

Prijs: €65.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €54.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2017
Prijs: €67.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €61.500 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 3 Bouwjaar: 2020
Prijs: € 63.500,- (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: €66.500 Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2020
Prijs: €66.900 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: € 54.900,- (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2017
Prijs: € 55.900,- (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: €64.900 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2020

Waarom Camperhuren.nl?

Al onze campers zijn tweedehands. Dat wil niet zeggen dat je daar wat van merkt! De campers zijn maximaal 4 jaar oud en kunnen dus nog vele jaren mee. Door het feit dat de campers niet geheel nieuw zijn, kunnen wij ze verkopen voor een scherp prijsje. Daarnaast krijg je bij de koop van een kleine camper vaak ook nog de originele en lopende fabrieksgarantie! Er wordt bij de verkoop van een kleine camper ook standaard een certificaat gegeven over de vochtmeting. Deze wordt vast door ons gemeten en bijgeleverd aan jou. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verassingen komt te staan en de koop van je kleine camper geheel vlekkeloos verloopt. Dus of je nu een 2 persoon camper wilt of een 6 persoons camper. Bij Camperhuren.nl hebben ze het allemaal.

Wanneer je geïnteresseerd bent en een kleine camper wilt kopen, werken wij altijd mee aan een onafhankelijke keuring wanneer je dit fijn vindt. Dit betekent dat je je kleine camper kan laten keuren bij een garage naar keuze. Zo ben je er zeker van dat je een betrouwbare kleine camper koopt. Benieuwd naar hoe het kopen in zijn werking gaat?

Zo werkt een camper kopen

Alles wat je moet weten over een kleine camper

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om in een kleine camper te rijden. Zodat je zeker weet dat je goed voorbereid bent, hebben wij een video opgenomen met daarin uitleg over het rijden in een camper. In deze video worden allerlei dingen uitgelegd die je moet weten wanneer je een camper huurt of koopt. Het handige is dat de video zo vaak als je wilt gekeken kan worden. Wanneer je het dus even niet meer weet, kijk je gewoon de video terug. Hoe handig is dat? Zo stap je straks met een gerust hart de camper in.

Aan het begin is het natuurlijk erg veel wennen om in een camper te rijden. Ten eerste moet je natuurlijk aan alle eisen voldoen en is het verstandig om makkelijk te beginnen door in platte gebieden te reizen. Ben je een gevorderde camperbestuurder? Dan is het zeker een aanrader om bergachtige gebieden te ontdekken! Op zoek naar meer tips? Bekijk ze op de knop onder de video!

Tips voor jouw campervakantie

Vragen over een van onze kleine campers?

Een kleine camper kopen kan behoorlijk lastig zijn. Er bevinden zich tientalen verschillende modellen en varianten. Wij van Camperverhuur.nl helpen je graag bij de koop van een kleine camper. Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Onze collega´s voorzien je dan van het beste advies. Naast ons persoonlijk advies, hebben we nog een algemene tip. Wanneer je twijfelt over de koop van een kleine camper is het verstandig om eerst een kleine camper te huren. Zo kun je wennen aan het idee van een camper en kom je erachter of het wel echt bij je past.

Vind je een kleine camper nu toch net te klein om te kopen? Dan kun je natuurlijk ook een grote camper kopen of huren. Er zitten natuurlijk een aantal verschillen tussen een kleine of grote camper. Lees onze pagina over de huur van een grote camper of integraal camper en kom erachter wat deze verschillen precies zijn. Je eigen camper te koop zetten? Ook daarbij kunnen wij je adviseren. Neem contact met ons op via onze contactpagina en een van onze collega’s zal je te woord staan.

Grote camper huren

Een roadtrip maken met een kleine camper

Met een camper is het ideaal om op roadtrip te gaan. Je bent erg flexibel en kunt daardoor eigenlijk overal parkeren en slapen. Doordat je in je camper alles bij de hand hebt, mis je niets. Het voelt als het ware als een huisje op wielen! Ook met een kleine camper kun je een prima roadtrip maken. De stap van het rijden in een personenauto naar een kleine camper is erg klein. Dit komt omdat de lengte van een kleine camper weinig verschilt met de lengte van een personenauto. Het maken van een camperreis is de perfecte manier om te wennen aan deze manier van rijden. Met een kleine camper kun je alle kanten op. Je kunt een daarom ook een camper vaak gebruiken. Wat dacht je van een camperreis door Denemarken, Spanje of gewoon lekker door Nederland. Het kan allemaal!

Doe reisinspiratie op!

Wat zeggen onze klanten?

Op onze site kun je reviews vinden van andere klanten. Een ervaring van een ander kan erg helpen bij de keuze over je camper. Bekijk de mening van de mensen die jou voor waren. Benieuwd wat zij vinden?

Reviews

Welke camper past bij jou?