Reserveer nu met voordeel in de meivakantie vanaf 10 nachten

Kleine camper kopen

Een kleine camper kopen? Bij Camperhuren.nl hebben wij een ruim aanbod van diverse campers. Samen met onze klanten gaan wij op zoek naar dé perfecte kleine camper. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit Dethleffs en Sunlight campers. Betrouwbare Duitse merken voor een eerlijke prijs. Deze staan verder bekend om de kwaliteit én garantie voor vele (veilige) kilometers. Vanaf het begin af aan zorgen wij ervoor dat de campers zorgvuldig onderhouden worden. Alhoewel een camper van buiten enorm klein óf compact kan ogen, blijkt van binnenuit dat er tóch voldoende ruimte is. Zo wordt bij kleine campers ook éxtra rekening gehouden met een optimale inrichting. Hierdoor ontstaat er uiteindelijk altijd een ruimtelijk gevoel om optimaal te genieten.

Een kleine camper kopen?

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: Van €59.900 voor €55.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: van €54.990 voor €49.999 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: van €66.900 voor €63.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €69.990 voor €66.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €78.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021
Prijs: van €73.900 voor €69.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021

Waarom Camperhuren.nl?

Natuurlijk zijn er meerdere partijen om mee in zee te gaan zodra het om een kleine camper kopen gaat. Tóch zijn wij ervan overtuigd om het beste aanbod voor jou te hebben. Dit komt doordat wij uitsluitend met tweedehands campers werken. Dat wil alleen níet zeggen dat je dit ook (goed) merkt. Zo zijn alle campers maximaal vier jaar oud en kunnen deze dus nog vele jaren door. Ook is het bijkomend voordeel van een tweedehands camper kopen dat wij deze voor een scherpe prijs aan kunnen bieden. Bij het kopen van een kleine camper zit er vaak ook nog de origineel lopende fabrieksgarantie bij.

Daarnaast leveren wij ook standaard een certificaat over vochtmeting bij een kleine camper kopen. Dit wordt vast door ons gemeten én bijgeleverd zodra je overgaat tot aankoop. Hierdoor kom jij níet voor (onaangename) verrassingen te staan. Het kopen van een kleine camper verloopt dus geheel vlekkeloos. Of het nu om een 2-persoons camper gaat óf om een 6-persoons camper. Wij hebben een ruim assortiment en kunnen daarom bij uitstek jouw behoeftes vervullen. Ook werken wij altijd mee aan een onafhankelijke keuring. Dit betekend dat je de kleine camper bij een garage naar keuze kan keuren. Hierdoor ben je er 100% zeker van dat je een betrouwbare camper koopt.

Alles over een kleine camper

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om in een kleine camper te rijden. En daarom willen wij er ook zeker van zijn dat je goed voorbereid bent. Een goede voorbereiding is het halve werk tenslotte. Voor de uitleg van het rijden in een camper hebben wij een video gemaakt zodat je voldoende uitleg hebt gekregen van wat je moet weten zodra je erin gaat rijden. Ook kan je de video (natuurlijk) zo vaak als je wilt kijken. Zodra je dus even twijfelt kan je de video weer opzoeken én afspelen. En daardoor stap je altijd mét een gerust hart in de camper.

Natuurlijk is het in het begin altijd even wennen om in een camper te rijden. Zodra je aan alle eisen voldoet is het aan te raden om het begin door platte gebieden te reizen. Zodra je een gevorderde camperbestuurder wordt is het zéker een aanrader om ook door bergachtige gebieden te rijden. Dit zijn namelijk prachtige omgevingen waardoor je échte vrijheid ervaart. Om je hierin nog nét even wat extra te adviseren hebben wij ook enkele tips meegenomen in onze video. Speel deze dus af en laat je verder inspireren.
Vragen over onze campers

Een kleine camper kopen kan behoorlijk lastig zijn. Zo maakt het ruime aanbod tussen tientallen verschillende modellen, merken én varianten het er ook níet bepaald gemakkelijker op. Dat is juist de reden waarom wij proberen je zo goed mogelijk in het keuzeproces te begeleiden. Daarom kan je ook altijd contact met ons opnemen om alle vragen te stellen. Onze collega’s voorzien je dan ook van het beste advies. Naast persoonlijk advies geven wij ook iedereen alvast een algemene tip. En dat is namelijk om (bij twijfel) eerst voor een kleine camper huren te gaan.

Zodra je namelijk twijfelt over een kleine camper kopen biedt een camper huren dé ideale oplossing. Hiermee wen je eenvoudig aan het camperleven. Ontdek of dit bij je past én ga na wat voor voorzieningen je absoluut wél of niet tot je beschikking wilt hebben. Pas zodra je er écht zeker van bent dat een camper iets voor jou is kan je de keuze maken om een camper te kopen. Als je gehuurde camper dan namelijk nét een maatje te klein blijkt kan je voor een iets groter model gaan. Natuurlijk kan dit ook andersom het geval zijn.

Roadtrip met een kleine camper

Een kleine camper kopen kan hét startpunt zijn van een onvergetelijke roadtrip. Zo is een kleinere camper in veel gevallen ideaal om een roadtrip te maken. Hiermee ben je namelijk enorm flexibel én kan je vrijwel overal parkeren én slapen. Ook heb je tegelijkertijd alles bij de hand en weet je zeker dat je niets mist. Het voelt dan ook als een huisje op wielen. De stap van een personenauto naar een kleine camper is dan ook te overzien. Zo is dit wat het rijden betreft een te verwaarlozen stap. Kijkend naar het comfort én de flexibiliteit ga je echter een (enorme) stap vooruit.

Wat is het grootste verschil tussen een personenauto én een kleine camper kopen? Dat is met name de manier van rijden. Zo is de lengte van het voertuig vaak al te verwaarlozen. Dit verschilt namelijk nauwelijks met dat van een personenauto. Het maken van een camperreis is dé perfecte manier om aan de manier van rijden te wennen. Omdat je met een kleine camper alle kanten op kan gaan is het ook aan te raden om dit zoveel mogelijk te doen. Reis naar Denemarken, Spanje óf begin lekker in Nederland. Naarmate je meer in de camper rijdt merk je vanzelf dat het als normaal gaat voelen.

Onze klanten

Natuurlijk kunnen wij wel zeggen dat je voor een kleine camper kopen bij ons moet zijn. Tóch laten wij soms onze klanten liever aan het woord. Zij hebben namelijk op hetzelfde punt als jou gestaan. Daarom vinden wij het belangrijk om te delen wat onze klanten over ons zeggen. Lees de reviews van onze klanten om erachter te komen hoe zij onze service ervaren hebben. Dit kan tegelijkertijd ook enorm helpen bij het maken van de keuze voor jouw camper. Bekijk de meningen van de mensen die jou voor waren.

Welke camper past bij jou?