Contact

Kleine camper kopen

Wil je een kleine camper kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Camperhuren.nl vind je een ruim aanbod met daarin diverse campers. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte kleine camper die bij je past. Zo verkopen wij o.a. het merk Dethleffs en Sunlight. Wij van camperhuren.nl werken uitsluitend met deze Duitse merken. Dit omdat deze merken bekend staan om hun kwaliteit en garanderen je dus veilige kilometers. Onze kleine campers zijn vanaf het begin af aan zorgvuldig onderhouden. Ondanks dat de campers geciteerd worden als een kleine camper, beschikt de kleine camper over voldoende leefruimte. De kleine campers zijn namelijk erg ruim ingericht door gebruik te maken van de optimale inrichting. Hierdoor ontstaat er toch een gevoel van luxe.

Een kleine camper kopen?

Prijs: €65.900 Aantal slaapplaatsen: 3 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €67.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €61.500 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 3 Bouwjaar: 2020
Prijs: € 63.500,- (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: €66.500 Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2020
Prijs: €66.900 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: € 54.900,- (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2017
Prijs: € 55.900,- (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: €64.900 (beschikbaar per 1/10/2021) Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2020
Prijs: €65.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020

Alles wat je moet weten over een kleine camper

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om in een kleine camper te rijden. Zodat je zeker weet dat je goed voorbereid bent, heeft Camperverhuur.nl een video opgenomen met daarin uitleg over het rijden in een camper. In deze video worden allerlei dingen uitgelegd die je moet weten wanneer je een camper huurt of koopt. Het handige is dat de video zo vaak als je wilt gekeken kan worden. Wanneer je het dus even niet meer weet, kijk je gewoon de video terug. Hoe handig is dat? Zo stap je straks met een gerust hart de camper in.

 

Waarom Camperhuren.nl?

Al onze campers zijn tweedehands. Dat wil niet zeggen dat je daar wat van merkt! De campers zijn maximaal 4 jaar oud en kunnen dus nog vele jaren mee. Door het feit dat de campers niet geheel nieuw zijn, kunnen wij ze verkopen voor een scherp prijsje. Daarnaast krijg je bij de koop van een kleine camper vaak ook nog de originele en lopende fabrieksgarantie! Er wordt bij de verkoop van een kleine camper ook standaard een certificaat gegeven over de vochtmeting. Deze wordt vast door ons gemeten en bijgeleverd aan jou. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verassingen komt te staan en de koop van je kleine camper geheel vlekkeloos verloopt.

Wanneer je geïnteresseerd bent en een kleine camper wilt kopen, werken wij altijd mee aan een onafhankelijke keuring wanneer je dit fijn vindt. Dit betekent dat je je kleine camper kan laten keuren bij een garage naar keuze. Zo ben je er zeker van dat je een betrouwbare kleine camper koopt. Benieuwd naar de vele andere voordelen die wij je kunnen bieden? Klik dan op de onderstaande knop.

Voordelen kopen camper

Vragen over een van onze kleine campers?

Een kleine camper kopen kan behoorlijk lastig zijn. Er bevinden zich tientalen verschillende modellen en varianten. Wij van Camperverhuur.nl helpen je graag bij de koop van een kleine camper. Je kunt te alle tijden contact met ons opnemen. Onze collega´s voorzien je dan van het beste advies. Naast ons persoonlijk advies, hebben we nog een algemene tip. Wanneer je twijfelt over de koop van een kleine camper is het verstandig om eerst een kleine camper te huren. Zo kun je wennen aan het idee van een camper en kom je erachter of het wel echt bij je past. Benieuwd welk campers er allemaal te huur zijn? Bekijk ze dan via deze link.

Vind je een kleine camper nu toch net te klein om te kopen? Dan kun je natuurlijk ook een grote camper kopen of huren. Er zitten natuurlijk een aantal verschillen tussen een kleine of grote camper. Lees onze pagina over de huur van een grote camper en kom erachter wat deze verschillen precies zijn.

Grote camper huren

Een roadtrip maken met een kleine camper

Met een camper is het ideaal om op roadtrip te gaan. Je bent erg flexibel en kunt daardoor eigenlijk overal parkeren en slapen. Doordat je in je camper alles bij de hand hebt, mis je niets. Het voelt als het ware als een huisje op wielen! Ook met een kleine camper kun je een prima roadtrip maken. De stap van het rijden in een personenauto naar een kleine camper is erg klein. Dit komt omdat de lengte van een kleine camper weinig verschilt met de lengte van een personenauto. Het maken van een camperreis is de perfecte manier om te wennen aan deze manier van rijden. Wat dacht je van een camperreis door Denemarken, Spanje of gewoon lekker door Nederland. Het kan allemaal!

Wat zeggen onze klanten?

Op onze site kun je reviews vinden van andere klanten. Een ervaring van een ander kan erg helpen bij de keuze over je camper. Druk op de onderstaande knop om de reviews van andere klanten te lezen.

Reviews

Welke camper past bij jou?